Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim bunlar öyle profesyonel ki hani diyoruz ya bu kadar saçma iş mi olur bunlara nasıl dolandırılıyorsunuz ama o iş öyle değil.. Adam seni arıyor diyor ki eşin şu an yanımızda sorguda ifade veriyor diyor eşini ara konuş istersen diyor ve senden önce eşini aslında arıyorlar ve eşine diyorlar ki böyle böyle durum var eşin seni arayacak ona ifade verdiğini söyle diyor ve iki taraflı eşleri kandırıp birbirlerini ikna etmelerini sağlıyorlar.. yani teknik konular da var bu işin içinde.. iki tarafında telefon numarasını öğreniyorlar, iki taraflı ikna ediyorlar ve bu iş aslında ilk etapta kontör dolandırıcılığıyla başlamıştı şimdi işi paraya da döktüler.. ben ne dosyalar biliyorum 100.000 TL, 200.000 TL para aldıklarını.. malesef çok yüksek ikna kabiliyetleri var.. bu iş ne kadar yaygınlaşırsa o kadar önüne geçilir.. aslında son dönemlerde çok azalmıştı bu olay ama hocamızın da başına gelmiş geçmiş olsun..Bazı kanı bozuk polislerinde bu işte parmağını olduğunu düşünüyorum...
kardeşim bunlar öyle profesyonel ki hani diyoruz ya bu kadar saçma iş mi olur bunlara nasıl dolandırılıyorsunuz ama o iş öyle değil.. Adam seni arıyor diyor ki eşin şu an yanımızda sorguda ifade veriyor diyor eşini ara konuş istersen diyor ve senden önce eşini aslında arıyorlar ve eşine diyorlar ki böyle böyle durum var eşin seni arayacak ona ifade verdiğini söyle diyor ve iki taraflı eşleri kandırıp birbirlerini ikna etmelerini sağlıyorlar.. yani teknik konular da var bu işin içinde.. iki tarafında telefon numarasını öğreniyorlar, iki taraflı ikna ediyorlar ve bu iş aslında ilk etapta kontör dolandırıcılığıyla başlamıştı şimdi işi paraya da döktüler.. ben ne dosyalar biliyorum 100.000 TL, 200.000 TL para aldıklarını.. malesef çok yüksek ikna kabiliyetleri var.. bu iş ne kadar yaygınlaşırsa o kadar önüne geçilir.. aslında son dönemlerde çok azalmıştı bu olay ama hocamızın da başına gelmiş geçmiş olsun..
teli kapattırmıyorlar zatenanlamadığım şu
olay hipnozsa teli kapatınca bitiyormuş
e bu adamlar parayı göndermeye gitcek diyelim teli kapamışlarsa nası haala etkisindeler
Hocam geçmiş olsun. Lakin master yapmış bir insanın buna nasıl inandığını anlayamıyorum. Yani master yapmış bir insan buna inanıyorsa anadolumun ücra köşesinde ilk okul mezunu teyzem zaten inanır gibi geliyor bana. O an o psikoloji eminim çok farklıdır tekara geçmiş olsun.
hocam polisler hukuğu bilmediği için çok atıp tutarlar.. öyle bir şey yok kesinlikle tutuklanıp cezaevine konulur yakalandığında.. ancak sorun şu yakalanamıyorlar.. bir de şu var bunlar serbest bırakıldıktan sonra ceza almayacaklar diye bir şey yok tutuksuz yargılanıp ceza muhakkak alacaklardır ki bu işler örgüt işleri olduğu için tutuksuz yargılanacağını zannetmiyorum kesinlikle tutuklanır.. yeterki o şahıs bulunsun..Dip not : Polislerin bu durumda eşime dediklerini aynen iletiyorum.
Elden gasp olmadan aldıkları için yakalanması durumunda kişi yinede kısa sürede serbest bırıkalacaktır. Çünkü burada gasp etmeden eşyalar alınıyor. Buda kendi iradesiyle verdiğini gösteriyormuş. Bu nedenle polislerde pek birşey yapamıyorlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.