Telefonda Dolandırıldım - HERKES OKUSUN

Allah hepsinin belasını versin. Şükredebildigimiz tek şey eşinize ve çocuğunuza bi zarar gelmemesi olur hocam. Allah daha kötü bela vermesin.

Arkadaşlar dün akşam da söyledim burdaki herkes ailesini ve cevresini bilinçlendirsin ayrıntılı anlatsın. Basında çalışan tanıdıklarımdan bu tür olaylar için bilinçlendirme yapmalarını rica edicem.

geçmiş olsun...bu aralarda elektirik faturalarıyla ilgili kaçak kayıp bedeli muhabbeti için sms atıyolar uyanık olun

İnsanları sevdiiği ve değer verdiği kişiler üzerinden etkileyerek dolandırmaya çalıştıkları için yakalanmadığı sürece böyle dolandırıcılar üniversite master doktora okusan dahi yinede dolandırılmak mümkün.
Hele ki bizim gibi ailesine düşkün türk toplumunda..
Geçmiş olsun hocam. Ne gelirse rabbimden gelir vardır bundada bir hayır diyelim

Cok büyük geçmiş olsun hocam.Insallah yakalanir serefsizler.

Hocam çok büyük geçmiş olsun aklına gelecek tüm belayı oku.Çok dikkat etmek gerekiyor.Yani telefon ile çok dolandırıcılık var her ne kadar aradıkları numaraları teyit etsen bile yönlendirme ile bir şekilde ayarlıyorlar.Hiç bir şekilde kanmamak gerek böyle işlere..Büyük geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun ama polis hiç bir durumda sizi aramaz gelir alır ifadeye cagırır kaldıki kartları topla bütün paraları arkadaşa ver vs bu tip seyler ancak filmde olur hatta oda olmaz artık bunun örneği defalarca yaşandı TV'lerde haber oldu uyanık olmak lazım.

Aynı durum bemimde basıma geldi bi sürü hikaye saydı sabırla dinledim sonra telefonu kapatıp direk polisi aradım ve arayan noyu verdim eğer gerçek olsaydı tekrar ararlardı ama aramadılar
Tekrar geçmiş olsun ve çok dikkatli olun lütfen

Abi çok çok geçmiş olsun bizide bilgilendirdigin için çok teşekkürler.

Bu durumla ilgili yasalarda açık var.. Suç olarak geçmiyo o yüzden.. Geçmiş olsun abi..

Geçmiş olsun Benide telefonda biri once kendını bankanın görevlisi gibimiş tanıtmaya çalıstı sigorta yapmak ıstedı ben biraz daha üsteledim sonra özel sigorta şirketi olduğunu söyledi Ben dedim ben zaten sıgortalıyım ihtiyacım yok nazik bir şekilde karsımdakı bayan da beğefendi madem oyle burada ben açık bırakıyorum herhangi bir iucret ödemessınız dedı ilerde lazım olur dedı Tamam dedım bende Sonra aradan 1 yılgıbı bişe gectı herifin biri aradı bize 300 tl borçlusunuz sigorta yaptırmıssınız dedı Adama durumu izah ettim herif illada kredi kartının son dort rakamı mı öyle bişe ıstedı diğer bütün bilgilerim ellerınde Sonra sınırlendım adama senınde sıgortanında .... korum dedım yüzüne kapattım Tabı bunlar benı süreklı bir hafta boyunca aradılar Bende son çare olarak tel no değiştim Bu yeni noyu bir işlem için bankaya kayıt ettim Ertesi gün ********ler gene beni yeni nodan aradılar bankada da adamları var Ben iyice cinlendım dedım beni aramayın bidaha baırdım avukata gıdıyorum dedım elinizde ne varsa gonderın mahkemede hesaplaşacaız dedim Bidaha da aramadılar Dolandırıcıları tecevuzculerı ibrretı alem için taksım meydanında asacaksın Bu tip ınsanların insanlığa zararından başka bir faydası yok Hepsinin Allah bin bir belasını versin

Geçmiş olsun Benide telefonda biri once kendını bankanın görevlisi gibimiş tanıtmaya çalıstı sigorta yapmak ıstedı ben biraz daha üsteledim sonra özel sigorta şirketi olduğunu söyledi Ben dedim ben zaten sıgortalıyım ihtiyacım yok nazik bir şekilde karsımdakı bayan da beğefendi madem oyle burada ben açık bırakıyorum herhangi bir iucret ödemessınız dedı ilerde lazım olur dedı Tamam dedım bende Sonra aradan 1 yılgıbı bişe gectı herifin biri aradı bize 300 tl borçlusunuz sigorta yaptırmıssınız dedı Adama durumu izah ettim herif illada kredi kartının son dort rakamı mı öyle bişe ıstedı diğer bütün bilgilerim ellerınde Sonra sınırlendım adama senınde sıgortanında .... korum dedım yüzüne kapattım Tabı bunlar benı süreklı bir hafta boyunca aradılar Bende son çare olarak tel no değiştim Bu yeni noyu bir işlem için bankaya kayıt ettim Ertesi gün ********ler gene beni yeni nodan aradılar bankada da adamları var Ben iyice cinlendım dedım beni aramayın bidaha baırdım avukata gıdıyorum dedım elinizde ne varsa gonderın mahkemede hesaplaşacaız dedim Bidaha da aramadılar Dolandırıcıları tecevuzculerı ibrretı alem için taksım meydanında asacaksın Bu tip ınsanların insanlığa zararından başka bir faydası yok Hepsinin Allah bin bir belasını versin

numarayı engelleseydin keşke. özel numaradan arıyorsa özel numarayı kapatırdın.gerçi bunlarda kaç hat vardır kim bilir.

Benimde annemi aramışlar. Eve geldiğimde dedi. Oğlum bir kadın aradı banka ile ilgili birşeyler söylüyordu. Müşteri geldi anlamadım dedi. Aradım tekrar numarayı megersem bankadan çektiğimiz kredilerin dosya masraflarını bizim adımıza alıyorlar mis. Bana dedi biz dosya masrafını alıyoruz. Ancak ilk önce bize ödeme yapmanız lazım dedi. Direk kredi kartı bilgilerini istedi. Artık bunlar bu işi sektör haline getirdiler. Çok dikkatli olmak lazım

Başına gelmeyenler bu olayı Bilemez Çok geçmiş olsun başkan.

mobil mesaj

Hocam geçmiş olsun. Lütfen rica ediyorum yanlış anlamayın ama bu çok insana yapıldı ve gazete, televizyon kanallarındada milyon kere çıktı ve inanmayın denildi.

Edit: Bu arada evinize kadar gelmişler Allah korusun eşinize birşey yapmamışlar. Cesarete bakarmısınız, hayret ettim vallahi.

Son düzenleme:
geçmiş olsun
gazete ve tv dekilerden farklı olmuş onlarda dışarı filan çağırıyorlar biryere bunda direk eve kadar gelmişler cesarete bak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri