Telefondan pc kontrol

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Pcyi bazen yegene birakiyorum. Telefondan kontrol edebilcegim bir sey var mi ben uzaktayken pcyi. Chrome un remote kullaniyorum normal de ama ben baglaninca ekranda gozukuyor. Bole uzaktan kontrol ettigim gozukmucek sekilde program vs var mi

Sizin yapmak istediğiniz direk pc'yi izlemek iz bırakmadan hocam keylogger araştırın. Anca bilgisayara kasıtlı virüs sokarak bu dediğinizi yapabilirsiniz. Hangi program kullanırsanız kullanın karşı tarafa kimin bağlandığını gösterir. Bununda sebebi bak ben pc'ne giriyorum özelden bir şey varsa kapat özel hayatın gizliliğinden kaynaklı. Anca bu işi illegal yollarla çözebilirsiniz.

Sizin yapmak istediğiniz direk pc'yi izlemek iz bırakmadan hocam keylogger araştırın. Anca bilgisayara kasıtlı virüs sokarak bu dediğinizi yapabilirsiniz. Hangi program kullanırsanız kullanın karşı tarafa kimin bağlandığını gösterir. Bununda sebebi bak ben pc'ne giriyorum özelden bir şey varsa kapat özel hayatın gizliliğinden kaynaklı. Anca bu işi illegal yollarla çözebilirsiniz.

Kendi pcm olduğu icin hem pcyw program hem tele program belki vardir diye düşündüm kardo ya.

hocam pc ye uzaktan bağlanmak isteyip aynı zamanda bağlandığın anlaşılmasın istediğine göre gizli gizli yeğen ne karıştırıyor derdindesin ki yeğen demekki çocuk değil. hocam ya pc'yi yeğene vermeyeceksin yada böyle onu gizli gizl izlemeyeceksin derim, diyelim gizli gizli girdin pc ne baktın hoş olmayan bir şeyler gördün sonra ne olacak? Ona hayatı boyunca unutamayacağı anılar mı bırakmak istiyorsun.. Dediğim gibi ya verme ya karışma derim.

Kendi pcm olduğu icin hem pcyw program hem tele program belki vardir diye düşündüm kardo ya.

Kullandığınız her program iz bırakır çünkü telefonda kullandığınızın gizlilik antlaşmasından dolayı karşı tarafa bağlantını ip adresini göndermek zorundasın aksi halde o olay izlemeye giriyor ve buda siber suça sebep oluyor. Teamwiever,chrome,remote desktop bunların hepsi iz bırakır bağlandığında mouse hareketlerinizi ip'nizi herşeyi gösterir. Karşı taraf her şekilde anlar. Bu yüzden bilgisayarınıza virüs sokmanız lazım o şekilde arka planda çalışır anlamaz.

Kullandığınız her program iz bırakır çünkü telefonda kullandığınızın gizlilik antlaşmasından dolayı karşı tarafa bağlantını ip adresini göndermek zorundasın aksi halde o olay izlemeye giriyor ve buda siber suça sebep oluyor. Teamwiever,chrome,remote desktop bunların hepsi iz bırakır bağlandığında mouse hareketlerinizi ip'nizi herşeyi gösterir. Karşı taraf her şekilde anlar. Bu yüzden bilgisayarınıza virüs sokmanız lazım o şekilde arka planda çalışır anlamaz.

Arkadaş izahını yapmış, İllagel program kullanman lazım,
Spynet, darcomed, nanocore, njrat, spycronic vb.... bunları kurarsan kamerasına mikrofonuna kadar ulaşırsın. ruhu bile duymaz ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri