Telefonum Çalındı

Herkese cevaplar için çok teşekkür ederim. Karakola gittim, eve yeni gelebildim. IMEI numarası istediler, yarın onu götürüp işlem yaptıracağım.

Normalde uzun süredir telefonumda şifre yoktu, dün birden aklıma esti koyayım diye. Koydum şifreyi. Bugün baskebol oynarken yaşlıca bi amca torunuyla aynı sahada top oynuyordu. Bizim telefonları gördü gençler bu telefonlara top falan değer, çalarlar dikkatli olun dedi. Valla senelerdir bir kere bile böyle olay yaşamadık amca, inşallah yaşamayız dedik. Başınıza gelirse görürsünüz dedi. 2 saat sonra telefon vın..

Nasıl öğreneceğim ben bu IMEI'yı ya. Nereye baktıysam bulamadım. Itunes kısmında Tercihler diye bir bölüm yok.

şans mı desem, kötü şans mı bugüne kadar tam 4 kere telefon buldum. Her birini sahiplerine ulaştırdım pek tabi. :) Hemde şeytanın aklına gelmeyecek yöntemlerle. İnsan istesin yeter ki. Ahlı maldır kimseye yar olmaz..

Telefon kapalı bile olsa yer tespiti yapılıyor.Polisin bilişim suçları bölümü var.Haberlerde kaç kere görmüşümdür bu şekilde yakalananları.Bence polise gidin.

Aynı şekilde telefonu Abim çaldırdı savcılığa gitti sonuç hiç bir şey yapmadılar.
Kardeşim ios android farketmez sıfırdan format atabilirsiniz netten arastirinca öğrenirsin imeide telefoncu hallediyor

Basketbol oynarken kenara koyduğumuz telefonlarımızı eve giderken almayı unutmuşum. 30 metre ya gittim, ya gitmedim geri döndüm telefon toz olmuş.

Telefon iPhone 4'tü, aradım ilk önce açtı birşey söylemedi, sonra meşgule aldı ve şimdi teşefonu kapattı.

Sormak istediğim soru telefonun üstünde şifre vardı, illegal yöntemlerle telefonculara kırdırtabilir mi?

Öncelikle geçmiş olsun. Telefonu kendi bile kırabilir. Telefonu home tuşuna basılı tutarak güvenli modda açıp itunes ten tekrar format atılabiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle geçmiş olsun. Telefonu kendi bile kırabilir. Telefonu home tuşuna basılı tutarak güvenli modda açıp itunes ten tekrar format atılabiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam bu sefer iCloud sıkıntı çıkartır hatırladığım kadarıyla. Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri