Telefonum kırıldı telefon önerisi

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2.defa note 2 ekranımı parcaladım ilk degisimde 500 liram gitmisti simdi yine degissem yine 500 lira gidicek düsüp kırılmadı ben vurdum telefonu duvara gayet saglam telefon yoksa birdaha 500 lira vermek istemedim suan yeni bir telefon almak istiyorum ilk basta iphone 6 almak istedim ama sarjı nasıl gidiyor merak ediyorum yada htc m9 mu alsam diyorum yada g4 önerilerinizi bekliyorum.

iphone candır.Bende 4 var 1 senedir başka telefon alma gereği duymadım

htc m8 ve 9 u baya araştırdım 9 u tavsiye ederim

Önerilerinizin dışında Asus Zenfone 6 ve 2 ye bakabilirsiniz.Hoşunuza gidebilir yakın zamanda bende alacağım insallah.Fiyatına göre oldukça iyi bir telefon.

iphone 6 kullanıyorum şarj süresi ve uygulamaları çok kısıtlı şimdi alıcak olsam samsung s6 alırım

LG G3. İlk zamanlar pişmanlık diyordum ama neredeyse 5 6 defa duvara fırlatmama rağmen 3310 gibi maşallah. Bence ihtiyaclarını karşılayacağını düşünüyorsan alabilirsin. Fiyatıda son derece uygun.

kararsız kalacak birşey yok. iphone ve diğerleri :D

madem yengeye sinirlendiğinde telefonu duvara fırlatıyosun Sony al stresini at derim. Z1 var mübarek başına gelmeyen kalmadı bi üstünden tren geçmedi denize düştü kumsalda kayboldu balkondan falan düştü v.s v.s ama taş gibi hala :D

2.el güvenilir bir yerden al bosuna 2 kati para harcama bir sonraki sefer kirilmaz ekran taktir not 3 var bende kameresani cok begenmiyorum sahsen ama depolamadir oyundur memnunum videoyapla video yukleme islerimi uzaktan rahatlikla halledebiliyorum :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri