Televizyon Önerirmisiniz Arkadaşlar.

krozz01

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar youtubeden kazandığım para ile 3D bi televizyon allmak istiyorum. 3D si iyi olacak bi TV önerirmisiniz. Fiyat aralığım 1500 ile 2000 tl arası. :)

lg'nin cinema 3d modelleri var. kendim kullaniyorum çok iyi tvler:)

Son düzenleme:
Tavsiyem Lg Lm akilli tvserisi full hd+ full hd uydu 3D pasif gozluk gozu yormuyor samsung gozu agritiyor tavsiyem bu Lgyi tek gecerim :) fiyatida o aralikta.

Sony smart tv lerini öneririm sony telefonlarıyla da tek tuş uyumlu süper :D bende xperia z1 var bide tv aldım smart bağlanıyorum tv ye film izliyorum oyun oynuyorum On Numara :)

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SAMSUNG 40ES6340 FHD 3D DVB-S LED LCD TV +2 GÖZLÜK - Teknosa şuan 8 ay oldu o kadar memnunum ki müthiş bir şey ve gerçekten beni fazlasıyla mutlu eden bir TV gözlükleri bir harika ayrıca ben tekno sigorta yaptırmıştım 1700 tl ye almıştım sigortasıyla birlikte şuan 1299 tl ye düşmüş 170 tl ye sigortada yaptırırsanız istediğiniz fiyat aralığında alına bilecek ve kullanımı kolay bir tv ayrıca formda bi arkadaş IP tv hizmetide veriyordu yıllık 130 tl ye internet üzerinden yüzlerce belgesel ve film kanalınıda izleyebilirsiniz kısaca 40ES6340 mutlu eden bir 3D TV :)

SAMSUNG 40ES6340 FHD 3D DVB-S LED LCD TV +2 GÖZLÜK - Teknosa şuan 8 ay oldu o kadar memnunum ki müthiş bir şey ve gerçekten beni fazlasıyla mutlu eden bir TV gözlükleri bir harika ayrıca ben tekno sigorta yaptırmıştım 1700 tl ye almıştım sigortasıyla birlikte şuan 1299 tl ye düşmüş 170 tl ye sigortada yaptırırsanız istediğiniz fiyat aralığında alına bilecek ve kullanımı kolay bir tv ayrıca formda bi arkadaş IP tv hizmetide veriyordu yıllık 130 tl ye internet üzerinden yüzlerce belgesel ve film kanalınıda izleyebilirsiniz kısaca 40ES6340 mutlu eden bir 3D TV :)

yazıyı kendim yazdım sandım :D ben alalı da 4 ay oldu aynı model çok memnunum. dediğiniz gibi 170 tl ye çalınmaya ve kırılmaya karşı sigortalı :) dahili uydu alıcısı var, 6470 ten tek farkı akıllı kumandası yok. Ama sonradan akıllı kumanda, klavye mouse ve kamera alıp takılabiliyor. Ben memnunum.

fiyat,performans,ekonomik olması lg yi tercih ettirir...
geçen ay anneme aldıracaktım 1100e 3d li,dahili alıcılı

Ben geçen yıl aldım bir tane LG marka LA 640 model televizyonu eve uzun araştırmalar yaparak aldım.

Eğer fiyat ve performans ürünü istiyorsan : LG
Eğer marka ve performans ürünü istiyorsan: SAMSUNG

Kullananların birçoğu 3D performası ile değerlendiriyorlar. Bu 3D teknolojisinde gözlük önemli. Pilli ve pilsiz gözlükler var piyasada. Samsung modelleri pilli kullanıyor, LG LA 640 kullandığım üründe pilsiz gözlük mecut. Zaten 1 saat pilli gözlük ve pilsiz gözlük ile test ettiğiniz zaman gözlerinizdeki bıraktığı etkiyi anlarsınız. Pilli gözlükler daha fazla yoruyor.
LG serilerindeki smart özelliğinin olması, istediğim film ve dizileri wifi vasıtasıyla daha sonra izleyebiliyorum. Ayrıca dahili uydu olması da avantaj. Duvara monta edip kullanıyorsun. Wifi bağlantılı cihazlarda kumanda haricinde Androir ve İOS ile uygulamaları ile de TV istediğin gibi kontrol edebiliyorsun. Şuanda LG 42 LA 640-660 veya LG 47 LA 640 serilerine bakmanı tavsiye ederim.
Yine de tecih senin.
Muhabbetle.

Son düzenleme:
Konuyu gördüm yine çıldırdım bizim evdeki çok bilmişler 81 ekran vestel televizyona 1.300 lira para vermişler hiç bir özelliğide yok.ben burda dururken habersız alıyorlar yav bana bi sorun 2dkkda çıldırdım yıne... Neymiş büyük ekran gözlerini rahatsız edermiş

Sanada önerim LG al hocam pişman olmazsınız.

paraya kıy philips tv al 3d olsun görüntü kalitesi olsun yaklaşamaz lg yanına :D

bumodel birazdaha uygun

http://www.teknosa.com/urunler/110012682/philips-42pfl7108k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

TV-Philips-DesignLine-2013-3.jpg

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Hangisini aldığımı aldığımda burada yayınlarım :)
Teşekkür ederim Herkeze.

Philips şiddetle tavsiye ederim hem amblight keyfi yaşarsın :) görüntü kalitesi de çok iyidir. Biz geçen sene almıştık bu sene bakmadım ama geçen sene alırken ilk hedefim lgydi ama görüntü kalitesi hoşnut etmiyordu görüntü kalitesi ve amblight e kanıp philips aldırdım bizimkilere memnunuz :)

SHARP AQUA Denemelisin Bizde Var ASLINDA SHARP BÜTÜN TELEVİZYONLARA BİN ÇAKAR 4 RENK ÖZELLİĞİ VAR TANINMAMIŞ O KADAR

bunu al bende var vestel diye ağız burun kıvırırlar ama sen bana güven
çok kaliteli bir televizyon özelliklerini araştırırsın

vestel 42pf9060

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri