Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam televizyonu kullandiginiz için veya bi tanidiginizdan bildiginiz icin mi öneriyorsunuz yoksa internetten bakarakmi önerdiniz
Samsung Galaxy s3 Mini Cihazında Hunharca Tıklanarak Gönderildi.
SAMSUNG 40ES6340 FHD 3D DVB-S LED LCD TV +2 GÖZLÜK - Teknosa şuan 8 ay oldu o kadar memnunum ki müthiş bir şey ve gerçekten beni fazlasıyla mutlu eden bir TV gözlükleri bir harika ayrıca ben tekno sigorta yaptırmıştım 1700 tl ye almıştım sigortasıyla birlikte şuan 1299 tl ye düşmüş 170 tl ye sigortada yaptırırsanız istediğiniz fiyat aralığında alına bilecek ve kullanımı kolay bir tv ayrıca formda bi arkadaş IP tv hizmetide veriyordu yıllık 130 tl ye internet üzerinden yüzlerce belgesel ve film kanalınıda izleyebilirsiniz kısaca 40ES6340 mutlu eden bir 3D TV![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.