Telif Almadan Youtube Dizi Geçirme + Reklam Çıkarma

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

fanitter

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır herkesin merak ettiği konu film fragmanları veya film özetlerini atıp telif veya eşleşen almadan reklam çıkarmadıktı.

Kısaca anlatayım arkadaşlar Ddizi.org sitesinden indirip yüklediğiniz hiçbir fragman + Dizi özeti telif hakkı vermiyor.

Örnek attığım film ;

Herkese iyi günler.

Usta sen telifi eşleşenle karıştırıyorsun. Yüklendiğinde videolar eşleşen vermeyebilir ama sahte telif veya yapımcı tarafından telif yemen an meselesi bu tür videolarla.

Bu kadar net konuşmalar yapıp milletin kanalına zarar getirmeyin.

ben sadece ddizi den alıyorum bi kanalımdaki dizileri,5 günü çıkartamadı.örnegin muhteşem yüzyıldan telif yemiştim,üstelik öyle bi şekilde atmışlar ki telifi.part 1-2-3-4 den 1 telif gelmiş mesela,part 5den ayrı bi telif gelmiş.telifi atan ddizi degil tabiki dizinin telif sahipleri.ayrıca foxdan telif gelmiyor denmiş,ben ondanda telif yedim.bendemi bi sorun var yoksa :D

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır herkesin merak ettiği konu film fragmanları veya film özetlerini atıp telif veya eşleşen almadan reklam çıkarmadıktı.

Kısaca anlatayım arkadaşlar Ddizi.org sitesinden indirip yüklediğiniz hiçbir fragman + Dizi özeti telif hakkı vermiyor.

Örnek attığım film ;

Fatih Harbiye 15.Bölüm 4.Kısım - YouTube

Herkese iyi günler.

%100 yalan haberdir inanmayın arkadaşlar.Ddizi.org tüm dizileri sitesine yüklüyor ozaman hiçbir dizi telif vermiyor mu? 2gün sonra görüşelim :D

Ya şimdi bişey derdim de.neyse ddizi.org kutsal arkadaşlar ordan aldığınız diziler/fragmanlar su geçirmiyor.Telif yemiyor ordan yükleyin.Hay allahım yaa!

Telifle - Eşleşeni karıştırmış büyük ihtimal.
Yanlış başlık seçmiş konuyu açan.

Bu işi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama videoyu neredeyse görünmeyecek hale getirdim yine de eşleşen verdi,vermeyenler de 2-3 gün sonra eşleşen ya da telif verdi.

Bu işin sırrını bilen de söylemez zaten ya da biz beceremiyoruz bu işi :)

Bu işi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama videoyu neredeyse görünmeyecek hale getirdim yine de eşleşen verdi,vermeyenler de 2-3 gün sonra eşleşen ya da telif verdi.

Bu işin sırrını bilen de söylemez zaten ya da biz beceremiyoruz bu işi :)

ben Gülşenin klibinde denemiştim. video içerisinde Diğer sahnelerden ayrı 1 saniyelik bir resim var. Sırf onun için eşleşen veriyordu.

onu silince yükledim sıkıntı olmadı ama neden ihtar yiyeyimki .D

sen hele bir kanal d dizisi at da gör bakalım telif geliyor mu gelmiyor mu:D

---------- Mesaj saat 16:18:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:07:11 civarında gönderildi. ----------

beni böyle sev.bütün videoları eşleşen yiyor.arkadaşın eşleşen yemez teorisi de çürük...ddizi den sana 1 dizi denk gelmiş.:D

bende mantıklı bir şey zannedip girdim konuya..

Ihtardan kacis yok ama esleseni atlatip telif gelene kadar kazanclariniz sizi idare eder :)

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri