Telif atılmasın diye yaptığınız saçmalıklar var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
artık o kadar illallah ettim ki bazı firmalardan insanlardan o kadar saçma şeyler yaptım ki son zamanlarda kendim bile gülüyorum vardır elbet benim gibi olanlarda tabi :D

mesala en son zamanlarda şey yaptım, belki telif atmaz diye işte
örneğin: I love xxx firması gibi :D sonra ne bilim nocopyrightplsxxx firması gibi :D

biliyorum çook komik tuhaf ama cidden kafayı yedirdi bana youtube :D

valla delice spam yapıyorum artık telif yiyen yer yemeyen kalır :)

artık o kadar illallah ettim ki bazı firmalardan insanlardan o kadar saçma şeyler yaptım ki son zamanlarda kendim bile gülüyorum vardır elbet benim gibi olanlarda tabi :D

mesala en son zamanlarda şey yaptım, belki telif atmaz diye işte
örneğin: I love xxx firması gibi :D sonra ne bilim nocopyrightplsxxx firması gibi :D

biliyorum çook komik tuhaf ama cidden kafayı yedirdi bana youtube :D
Gece gece güldürdün beni. :D

işe yarıyormuydu hadi bu seferlik görmezden geldim diyen oluyormuydu. :D

Üslup//
k1GqbJ.png

Senin kategori çok ihtiraslı, yeni kategoriler aramayı düşünmedinmi hiç, aslında bir aralar iyiydin keyfin yerindeydi sonradan salça oldular kanallarına sanırım..

yaaa rekabettt çook değildi aslında ama noldu anlamadım bu kadar flag atan yoktu , yeni yerlerde aramaıyom neden bilmiyom bi takıldım 1 2 şey var elimde onlara

---------- Spam Engelliyici 03:50 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

k1GqbJ.png
[/QUOTE]

video iyi izlenmiş senin de ha

yaaa rekabettt çook değildi aslında ama noldu anlamadım bu kadar flag atan yoktu , yeni yerlerde aramaıyom neden bilmiyom bi takıldım 1 2 şey var elimde onlara

---------- Spam Engelliyici 03:50 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

video iyi izlenmiş senin de ha

var bu izlenimlerde bi 20 kanal felan kaldı son birhaftada bu seviyede 8 kanalım flaglandı bunların haricinde bukadar izlenimi olmayan ama gunluk izlenimleri 30 - 50k seviyelerindeki 7 kanalım daha flaglandi bıkmıyolarda yani flagladılarıda bi işlerine yaramıyo aynı içeri 20 kere atıyorum zaten şimdi izlenim ona kaymıo benim diğer kanala kayıyo :D ama ge*i zek*li arkadaş aklı sıra flaglayınca zirveye oynuyacaklar kendilerinede bi faydası yok anca gunluk gelen hitimi azaltıyolar bu kanal 100k civari hit alıyodu gunluk sımdı şimdi diğer kanal bu seviyeye gelene kadar gelirim düştü

var bu izlenimlerde bi 20 kanal felan kaldı son birhaftada bu seviyede 8 kanalım flaglandı bunların haricinde bukadar izlenimi olmayan ama gunluk izlenimleri 30 - 50k seviyelerindeki 7 kanalım daha flaglandi bıkmıyolarda yani flagladılarıda bi işlerine yaramıyo aynı içeri 20 kere atıyorum zaten şimdi izlenim ona kaymıo benim diğer kanala kayıyo :D ama ge*i zek*li arkadaş aklı sıra flaglayınca zirveye oynuyacaklar kendilerinede bi faydası yok anca gunluk gelen hitimi azaltıyolar bu kanal 100k civari hit alıyodu gunluk sımdı şimdi diğer kanal bu seviyeye gelene kadar gelirim düştü

benimde öyle kaç tane milyonluk videolarım gitti sorma ha şimdi elde var 0 orası ayrı ama bu adi insanlarla baş etmek lazım

Hacı sen ne etmişin yav love felan acımaz onlar :D sen en iyisi içerik değiş keyfine bak

ben öyle spam yapanda biri değilim keske öyle olsa sadece 4 5 kanalım olur 1 ay içinde hocam

1 ay içinde spam kassanız 4 5 kanalınız mı olur :D ben günlük 4 5 yapıyorum hangisi tutarsa :D

filmin orjinal ismini ne baslıkta ne acıklamada ne de etiketlerde belirtmiyorum

Acun medyadan bi video yayınlayıp acun abi almanyadan geliyom seni çok seviyom yazıyım bakalım kapatacaklar mı :D

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hacım telifcilerle başa cıkamazsın 100 kanalda harcasan bikere yakaladınmı kurtulamıyorsun otomatik atıyorlar ya çok tehlikeli şirketler var zaman kaybı derim sana ben fox la 2 3 ay bosu bosuna zaman kaybettim mesala basa cıkamadım.d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri