Telif Atıp Duruyor

• Kullanıcı black_axe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

black_axe

Kayıtlı Üye
  • Davacı: MC for Warner Bros.
  • Davacı: E-postası[email protected]

Bunun gerçek olma ihtimali var mı sizce arkadaşlar? Adam hergün bi telif atıyor resmen ya. Attıgı videolar Warner Bros'a bile ait değil.
Arkadaşım burdaysan bunu okuyorsan Allah Belanı versin ne diyeyim. Kapattırdığın kanallarda 1000 izlenme bile yok derdin ne? Adsenseye zarar veriyorsun sadece.
Aç köpekler gibi saldırıyor millete resmen ya anlamıyorum. Bırakın herkes kazansın. YT koca bir derya iken niye millete zarar veriyorsunuz. Flagden teliften kapattılan kaçıncı kanal oldu bu.

Not: Videolar YT - YT kopyası değil. Onu spamladın ondan telif atıyor da diyemez. Aksine o beni spamlamış. Hatta benden fazla izlenme almış spamlayanlar

Son düzenleme:
Warner Bros sahte telıfı anlamıyorum,mılyonun uzerınde videosu var,tekel olmayı dusunuyorsa bu sahıslar avcunu yalar,yazık onlar ıcın zaman kaybı,telıfle ugrasıcagına 1 kanal daha açsa

Benim kanalımı ilk önce kopyaladıktan sonra flaglayıp photoshoptan uğraşıp yaptığım kanal kapak fotoğrafına kadar çalan adi adamlar da var xxx veriyordu yazık günah değil mi. Aç adamlar doymak bilmiyorlar ne diyelim

kardeş belli başlı mailler var özellikle her önune gelene saldıran. tüm kategorilere dalıyorlar. amaçlarını cidden anlyamıyorum. bir de spamladıgı adamı flaglayıp tepeye cıkmak isteyen sabırsız ergenler var. aslında spamladığı kanal er geç kapanacak ve hitler onun kanalına akacak. ayrıca kanal oturmus oldugu için de pat diye kapanmayacak. kısacası sabırsız davranıp telif,flag atarak em milletin ekmeğiyle oynuyorlar hem de kendi kanalları da fazla tutunamıyor kazanamıyorlar. Ben para için değil de zevk için attıklarına inanmaya başladım artık.

spam yapıpta cok uzun omurlu kanal azdır zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri