Telif Hakkı Şikayetiyle İlgili Bir Sorum Var

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suhatuna

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaslar ,

Bu soracagım soruda muhtemelen haksız degılımdır ...

Şimdi olay su bır ANA KANAL var , ben bunu işliyorum ve kopyalayıp yukluyorum ama elemanında bırısı var benım attıgım vıdeoyu ertesı gun o da atıyor , muhtemelen benı takıp edıyor ve benden kopyalayıp atıyor ...

O kanalı bılıyorum ve kapanması ıcın ne yapabılrıım?

Bende spamım benı kopyalayan da spam :S
Ama madur olan benım , benım yaptıgımı adam kendı kanalına atıyor ...

Bu konuda ne yapabılırım , Nasıl yapabılırım?

Kimseyı sıkayette bulunmadım bı detaylı anlatan olursa sevınırım ...

şimdi burayı özgün değilsen videolarını dağa kaldırıp tecavuz etseler bile suçlu kimse yok diyenler basar

Son düzenleme:
şimdi burayı özgün değilsen videolarını dağa kaldırıp tecavuz etseler bile suçlu kimse yok diyenler basar

Yaa orası oyle de olay o degıl ki anlatmak ıstedıgım ...

Onu dıyecek adamlardaan bırısı de bır kanal bulur , onun uzerınde kafa patlatır ugrasır ama bırı de gelır onun uzerınden para kazanır ...

Buna göz yumacaklarsa yada bu sekılde olmasını hoş karsılayan varsa dedıgın gıbı yazabılırler ...

Aksı takdırde ben zaten bıldıgım gıbı yapıcam ama amacım komple kokten ısı nasıl cozerız tarafındayım ...

yapacağın hiç bir şey yok herkes kısmetini yer sen saten önce attıgın için 100k hit alırsan o alır 15k hit aç gözlülüğün lüzumu yok

Videoları kendin çekmediğin sürece hiçbir hakkın yoktur. Benimde çerçeve yaptığım videolarım kopyalandı ama hiç o videolarda hak aramadım. Sonuçta videoları ben çekmedim sadece edit yaptım. Youtube gibi bir okyanusta herkese kazanç vardır. Kanalımı kopyaladı karşıdaki adama nasıl zarar veririm diye düşünmektense daha fazla kanal açıp daha çok kazanç sağlamaya bakmalısın.

Tabiki video baştan sona kadar sana ait yönetmeni sensin yapımcısı oyuncusu, ekipman senden yol giderler elektrik falan felan, tabi zor durum adamın kanalını kapattırırsın tamamen haklısın hocam. Söyle kanalı flag mlag atalım hemen..

Tabiki video baştan sona kadar sana ait yönetmeni sensin yapımcısı oyuncusu, ekipman senden yol giderler elektrik falan felan, tabi zor durum adamın kanalını kapattırırsın tamamen haklısın hocam. Söyle kanalı flag mlag atalım hemen..

Hocam nıye geyıge sarıyorsunuz anlamadım?

Tamam forumun %90 yada %95 i spamcı dıye bu sorduguma karsı cıkabılır ama aynısını yasasalar emınım kı senın dedıgın gıbı bı bardak su ıcıp oturmazlar ellerınden gelenı yaparlar ...

Neyse ben bırsey sormadım , Kımseden de cevap beklemedım ...

Konu Kapanabılır , Kilitlenebılır ...
[MENTION=12623]zack[/MENTION]

Son düzenleme:
İyide video sana ait değil, insanlar ne desin istersin?

Hocam nıye geyıge sarıyorsunuz anlamadım?

Tamam forumun %90 yada %95 i spamcı dıye bu sorduguma karsı cıkabılır ama aynısını yasasalar emınım kı senın dedıgın gıbı bı bardak su ıcıp oturmazlar ellerınden gelenı yaparlar ...

Neyse ben bırsey sormadım , Kımseden de cevap beklemedım ...

Konu Kapanabılır , Kilitlenebılır ...

Ya suha hocam şaka mı yapıyorsun ne anlamadım, bu işin kuralı bu ben bakmamki kanal seninmi diye, istersen yaz oraya kanal benim lan kimse ellemesin diye ? İçeriğe bak kopyala olay budur, hiç yaşamadık mı :D Bunu burada bulunan herkes yaşıyor, ama sorun yapmıyor kimse, eğer dediğin şekilde "SAHTE TELİF" atarsan başın çok ağrır ben sana söyleyim. Forumdan banlanmakla kalmazsın uğraştığın içerğide yerler, başına herşey gelebilir.

Yani bunu yapmak affınıza sığınıyorum ama karektersizliktir lütfen bu yanlışa düşmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri