Telif Hakkına Takılmadan Youtube'a Video Yüklemek

• Kullanıcı Recebivorer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
camtasia ile key verilebiliyor.. zoom yönteminde belli bir kısma gelip sonra key atıp biraz sağ veya sola çekincede olur gibime geliyor.. dizi vb çalışmıyorum ama çalışanlar için fikir olarak söyledim

zoom yöntemini uzun zamandır uyguluyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdidye kadar.

oses türkiye videoları geçiriyorum bu yöntemle :)

zoom yöntemini uzun zamandır uyguluyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdidye kadar.

oses türkiye videoları geçiriyorum bu yöntemle :)

Hocam zoom nasil yapiyoruz anlatirmisiniz?

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam zoom nasil yapiyoruz anlatirmisiniz?

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xVYl7V.gif

bunlarda yüklenen videolar.
ey4PDy.gif

Zoom yönteminde görüntü bozuluyormu yani ekrana video sığıyormu yoksa çokmu büyük oluyor?

teşekkürler hocam paylaşım için

Zoom olayını yapabilen bot var mı piyasa da acaba?

arkadaşlar camtasia ile videoyu 2x yada daha az ilerletebiliyormuyuz? zoom felan hiç bişey işe yaramıyor denemediğim kalmadı.

Hocam benimde ilerde kullanabileceğim bir yöntem. Bazı arkadaşlar başarısız olmuş .Bakalım bu acemilikle biz başarayabilecekmiyiz? Teşekkürler..

arkadaşlar camtasia ile videoyu 2x yada daha az ilerletebiliyormuyuz? zoom felan hiç bişey işe yaramıyor denemediğim kalmadı.

Movie Maker kullan eğer hızla oynamak istiyorsan.. istediğin hızı kendin seçiyorsun.. ama bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine movie maker da 1,10 hızlandırdım yine takıldım 3. tarafa..

Movie Maker kullan eğer hızla oynamak istiyorsan.. istediğin hızı kendin seçiyorsun.. ama bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine movie maker da 1,10 hızlandırdım yine takıldım 3. tarafa..

hocam ben dünya geneline takılıyorum . nerdeyse yeniden video çekiyorum yine yakalıyor. oysa adam orjinal atıyor yakalanmıyor.nasıl yapıyorlar şunu bulamadım ya :)

hocam ben dünya geneline takılıyorum . nerdeyse yeniden video çekiyorum yine yakalıyor. oysa adam orjinal atıyor yakalanmıyor.nasıl yapıyorlar şunu bulamadım ya :)

Valla zoom diyolar, videoyu sağa sola eğ diyorlar, hızlandır diyorlar, renkle falan oyna diyorlar ama hiçbiride olmadı tek olan iwocan nickli arkadaşın youploader botu.. çerçeve içine alıyor ve geçiriyor.. ha bot dışında hangi programla nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çerçeve içine almak sanırım çözüyor olayı...

Saygısızlık gibi olmasın Eline Sağlık güzel anlatım ama, hepsi hikaye kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum,
Telifi %100 Engellemek diye bişi yok, Sadece 3. Taraf ve Dünya Engelinin geç gelmesini sağlar bu yöntemler veya Bazen hiç gelmez,
Buna benzer onlarca değişik Edit yaptım Hepsine Telif Geldi, Adamlar Search tan buluyorlar istediğin kadar değiştir, Geçen Hafta Search tan buldular beni
Tek avantajı Görüntüdeki 3.Taraf ve Dünya Genelini Kaldırır, ama popüler videolarda bazen buda işe yaramıyor Sesten buluyorlar..

Konudaki yorumlarda okuduğum kadarıyla geçici bir çözüm.. Ayrıca bu yöntemleri kullanıpta banka hesabında parayı gören var mı onuda merak ettim..

Saygısızlık gibi olmasın Eline Sağlık güzel anlatım ama, hepsi hikaye kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum,
Telifi %100 Engellemek diye bişi yok, Sadece 3. Taraf ve Dünya Engelinin geç gelmesini sağlar bu yöntemler veya Bazen hiç gelmez,
Buna benzer onlarca değişik Edit yaptım Hepsine Telif Geldi, Adamlar Search tan buluyorlar istediğin kadar değiştir, Geçen Hafta Search tan buldular beni
Tek avantajı Görüntüdeki 3.Taraf ve Dünya Genelini Kaldırır, ama popüler videolarda bazen buda işe yaramıyor Sesten buluyorlar..

Kesinlikle haklısın Telif oldumu portakal orda kal yapıcak birşey yok onda.. arkadaş dünya geneli ve 3. taraf için çözüm arıyor sanırım zaten telife çözüm bulunduğu gün youtube un çivisi çıkar bütün vevo lar, muyaplar falan patlar gider :D

Zaten orda %100 engellemek diye bir kelime kullanılmamış orda arkadaşımızın dediği bunlara takılmadan yada bir süre idare ettircek yöntemler.

Bu arada bilmeyen birçok arkadaşın işine yarar emeğine sağlık :) [MENTION=2030]Recebivorer[/MENTION]

Konudaki yorumlarda okuduğum kadarıyla geçici bir çözüm.. Ayrıca bu yöntemleri kullanıpta banka hesabında parayı gören var mı onuda merak ettim..

Valla dizi, film işiyle uğraşanların %90 ı bu yöntemle çalışıyor (videoyu 3. taraf veya dünya engeline takılmadan atıp 3 - 5 gün veya telif gelene voleyi vurup videoyu veya kanalı silmek) ve demekki para görüyorlar ki hesaplarında devam ediyorlar ;)

Görüntüyü geçemedim ben arkadaşlar . öyle yada böyle tanıyor .bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş yokmu :)

Valla dizi, film işiyle uğraşanların %90 ı bu yöntemle çalışıyor (videoyu 3. taraf veya dünya engeline takılmadan atıp 3 - 5 gün veya telif gelene voleyi vurup videoyu veya kanalı silmek) ve demekki para görüyorlar ki hesaplarında devam ediyorlar ;)

Bunu sen diyorsun ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri