Bunu sen diyorsun ama![]()
evet çünkü bende uğraşıyorum dizi film işiyle
demiyim mi ?
peki sustum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu sen diyorsun ama![]()
evet çünkü bende uğraşıyorum dizi film işiyle
demiyim mi ?
peki sustum![]()
normal videoyu bile geçiriyor adamlar helal olsun .araştırmalarım sonucu sanırım bu kişiler videoları bizim yüklediğimiz gibi yüklemiyor. google + dan felan yükleniyormu video arkadaşlar yada başka bir platformdan ?
Hayır arkadaşım onların hepsi partner kanal.. Yani sana şöyle özetliyeyim eğer bir dizi veya program veya film de videoda hiçbir oynama olmadan youtube da görüyorsan %99 partner kanal dır. (%1 adam kimsenin bilmediği bir şey biliyordur)
Saygısızlık gibi olmasın Eline Sağlık güzel anlatım ama, hepsi hikaye kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum,
Telifi %100 Engellemek diye bişi yok, Sadece 3. Taraf ve Dünya Engelinin geç gelmesini sağlar bu yöntemler veya Bazen hiç gelmez,
Buna benzer onlarca değişik Edit yaptım Hepsine Telif Geldi, Adamlar Search tan buluyorlar istediğin kadar değiştir, Geçen Hafta Search tan buldular beni
Tek avantajı Görüntüdeki 3.Taraf ve Dünya Genelini Kaldırır, ama popüler videolarda bazen buda işe yaramıyor Sesten buluyorlar..
arkadaşlar denilenler güzel ama ben şunu demek istiyorum..
orjınal video yoksa ekmek yok
benım başıma gelen olayı anlatıcam...
ben güzelcene normal vieoları erkendne yuklemeyi başarıyorum bazen ciddi izlenme alıyor.. ama ocak 2014 de...
izlenme80 bin tıklama 1800 lere gelınce hooopp kanal kapanıyorbende uyarı yok bişe yok... saşma sapan biçimde kanala giriş engellenıyor...
aynı durumu 3 kere yaşadım.. şunu anladım....
ne yuklersen yukle bir gunde ciddi reyying alma... anında ya kanalın kapanıyor, ya topluluk ıhtarı denıyor kapanıyor yada durudk yere kanal arışımıne izinlerin alınıyor... yanı buyuk hayal kuran arkadaşlar var ise, ben belırtmek istiyorum...
en guzell gunluk genel normal izlenmeler olsun.. ama o ızlenmelerın gelenli para getırsın..
yoksa bir bomba yaparsın yuklersın... anında 24 saat dolmadan bişe gelıyor kapanıyo uyarıda yok...
örnek resım bile ekleyebilirim yanı dedıklerım doğru
arkadaşlar denilenler güzel ama ben şunu demek istiyorum..
orjınal video yoksa ekmek yok
benım başıma gelen olayı anlatıcam...
ben güzelcene normal vieoları erkendne yuklemeyi başarıyorum bazen ciddi izlenme alıyor.. ama ocak 2014 de...
izlenme80 bin tıklama 1800 lere gelınce hooopp kanal kapanıyorbende uyarı yok bişe yok... saşma sapan biçimde kanala giriş engellenıyor...
aynı durumu 3 kere yaşadım.. şunu anladım....
ne yuklersen yukle bir gunde ciddi reyying alma... anında ya kanalın kapanıyor, ya topluluk ıhtarı denıyor kapanıyor yada durudk yere kanal arışımıne izinlerin alınıyor... yanı buyuk hayal kuran arkadaşlar var ise, ben belırtmek istiyorum...
en guzell gunluk genel normal izlenmeler olsun.. ama o ızlenmelerın gelenli para getırsın..
yoksa bir bomba yaparsın yuklersın... anında 24 saat dolmadan bişe gelıyor kapanıyo uyarıda yok...
örnek resım bile ekleyebilirim yanı dedıklerım doğru
Dostum bir katergoride Günde 1M izlenim alıyorum hiçbir sorun yok.![]()
arkadaşlar camtasia'da videonun renk ayarıyla oynayabilirmiyiz? videoyu biraz soluk nasıl yapabiliriz?
Saygısızlık gibi olmasın Eline Sağlık güzel anlatım ama, hepsi hikaye kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum,
Telifi %100 Engellemek diye bişi yok, Sadece 3. Taraf ve Dünya Engelinin geç gelmesini sağlar bu yöntemler veya Bazen hiç gelmez,
Buna benzer onlarca değişik Edit yaptım Hepsine Telif Geldi, Adamlar Search tan buluyorlar istediğin kadar değiştir, Geçen Hafta Search tan buldular beni
Tek avantajı Görüntüdeki 3.Taraf ve Dünya Genelini Kaldırır, ama popüler videolarda bazen buda işe yaramıyor Sesten buluyorlar..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.