Telif Hakkına Takılmadan Youtube'a Video Yüklemek

• Kullanıcı Recebivorer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
normal videoyu bile geçiriyor adamlar helal olsun .araştırmalarım sonucu sanırım bu kişiler videoları bizim yüklediğimiz gibi yüklemiyor. google + dan felan yükleniyormu video arkadaşlar yada başka bir platformdan ?

normal videoyu bile geçiriyor adamlar helal olsun .araştırmalarım sonucu sanırım bu kişiler videoları bizim yüklediğimiz gibi yüklemiyor. google + dan felan yükleniyormu video arkadaşlar yada başka bir platformdan ?

Hayır arkadaşım onların hepsi partner kanal.. Yani sana şöyle özetliyeyim eğer bir dizi veya program veya film de videoda hiçbir oynama olmadan youtube da görüyorsan %99 partner kanal dır. (%1 adam kimsenin bilmediği bir şey biliyordur :cool:)

Hayır arkadaşım onların hepsi partner kanal.. Yani sana şöyle özetliyeyim eğer bir dizi veya program veya film de videoda hiçbir oynama olmadan youtube da görüyorsan %99 partner kanal dır. (%1 adam kimsenin bilmediği bir şey biliyordur :cool:)

hocam adamla ikimizde aynı patnerdeyiz .adam videoyu atıyor 10 dk geçmeden aynı videoyu ondan alıp bende yüklüyorum ama ben dünya geneli yiyorum .

o zaman o arkadaş yukarıda söylediğim %1 lik kısıma giriyor sanırım :)
şaka bir yana partner kanallar hakkında çok bilgim yok ama eğer aynı partner firma, aynı video ise belki partner firma üyelik tarihi, gösterim sayısı gibi bazı etkenleri göz önüne alıp ayrıcalık mı sağlıyor ki ? bak şimdi bende merak ettim :D

Partner Kanallar hakkında bilgili arkadaşlar açıklar sanırım bu olayı...

Saygısızlık gibi olmasın Eline Sağlık güzel anlatım ama, hepsi hikaye kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum,
Telifi %100 Engellemek diye bişi yok, Sadece 3. Taraf ve Dünya Engelinin geç gelmesini sağlar bu yöntemler veya Bazen hiç gelmez,
Buna benzer onlarca değişik Edit yaptım Hepsine Telif Geldi, Adamlar Search tan buluyorlar istediğin kadar değiştir, Geçen Hafta Search tan buldular beni
Tek avantajı Görüntüdeki 3.Taraf ve Dünya Genelini Kaldırır, ama popüler videolarda bazen buda işe yaramıyor Sesten buluyorlar..

aynen bu yöntemler sadece telifi geciktirir veya hiç gelmemesini sağlar yalnız telifin gelmemesine bir diğer etken etiket...mesela menşei amerika olan bir diziyi yayınlayacaksanız..Yukardaki işlemlerle ilk etabı geçtikten sonra ingilizcesini değil atıyorum rusçasını yayınlayın(veya rusça alt yazıyla) bu şekilde adamların aramalarında(ingilizce keywordlerde) çıkma oranınız da düşecektir...bakın birbirinin aynısı 2 kanalım vardı kapak fotoğrafından videolara kadar birebir aynı...sadece rusça etiket girdiğim hâlâ dururken rusça + ingilizce etiket girdiklerim 2. haftasında telifi yedi

işime yaradı benim siizn de yarar umarım

arkadaşlar denilenler güzel ama ben şunu demek istiyorum..
orjınal video yoksa ekmek yok :D
benım başıma gelen olayı anlatıcam...

ben güzelcene normal vieoları erkendne yuklemeyi başarıyorum bazen ciddi izlenme alıyor.. ama ocak 2014 de...
izlenme80 bin tıklama 1800 lere gelınce hooopp kanal kapanıyor :D bende uyarı yok bişe yok... saşma sapan biçimde kanala giriş engellenıyor...
aynı durumu 3 kere yaşadım.. şunu anladım....

ne yuklersen yukle bir gunde ciddi reyying alma... anında ya kanalın kapanıyor, ya topluluk ıhtarı denıyor kapanıyor yada durudk yere kanal arışımıne izinlerin alınıyor... yanı buyuk hayal kuran arkadaşlar var ise, ben belırtmek istiyorum...
en guzell gunluk genel normal izlenmeler olsun.. ama o ızlenmelerın gelenli para getırsın..
yoksa bir bomba yaparsın yuklersın... anında 24 saat dolmadan bişe gelıyor kapanıyo uyarıda yok...
örnek resım bile ekleyebilirim yanı dedıklerım doğru

ben güzelcene normal vieoları erkendne yuklemeyi başarıyorum bazen ciddi izlenme alıyor.. ama ocak 2014 de...
izlenme80 bin tıklama 1800 lere gelınce hooopp kanal kapanıyor :D bende uyarı yok bişe yok... saşma sapan biçimde kanala giriş engellenıyor...

ne yuklersen yukle bir gunde ciddi reyying alma... anında ya kanalın kapanıyor, ya topluluk ıhtarı denıyor kapanıyor yada durudk yere kanal arışımıne izinlerin alınıyor... yanı buyuk hayal kuran arkadaşlar var ise, ben belırtmek istiyorum...
en guzell gunluk genel normal izlenmeler olsun.. ama o ızlenmelerın gelenli para getırsın..
yoksa bir bomba yaparsın yuklersın... anında 24 saat dolmadan bişe gelıyor kapanıyo uyarıda yok...

Dostum bir katergoride Günde 1M izlenim alıyorum hiçbir sorun yok. :cool:

Emek, hak, özgünlük, etiketleri çok konuşuldu bu forumda..Full özgün çalışıp kanalı kapanan bile olduktan sonra kimse kendi kanalına tamamen bel bağlayamaz zaten..Kaldı ki "emek" tartışılacak bir mevzudur 3-5 gün uyumayan adama sen emek harcamadın diyemezsin..Özgün olmamış ayrı emek ayrı başlıklar..Ayrıca bana göre özgünlük siyah beyaz gibibirbirinden 2 farklı renkte ayrılan bir durum değildir..özgünlk ancak derecelendirilebilir.

Adam var 1 videoyu başlık etiket olduğu gibi aynen yüklüyor
Adam var 1 videoyu açıklama etiket vs değiştirip yüklüyor
Adam var 1 videoyu modifiye edip kendi logosunu basıp yüklüyor
Adam var videodaki müziği alıp başka bir slayt hazırlayıp yüklüyor
Adam var video müzik herşeyi kendisi yapıyor fakat fikir çalıntı
Adam var fikire kadar hepsini kendisi yapıyor kullandığı program çalıntı :)
...
..
.

yani %100 özgün video çekmek zaten youtubeun %1'ine nasip değilken
Harcanan emeği tartışmak pek doğru değil

arkadaşlar camtasia'da videonun renk ayarıyla oynayabilirmiyiz? videoyu biraz soluk nasıl yapabiliriz?

arkadaşlar camtasia'da videonun renk ayarıyla oynayabilirmiyiz? videoyu biraz soluk nasıl yapabiliriz?

eyVY4L.gif

Saygısızlık gibi olmasın Eline Sağlık güzel anlatım ama, hepsi hikaye kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum,
Telifi %100 Engellemek diye bişi yok, Sadece 3. Taraf ve Dünya Engelinin geç gelmesini sağlar bu yöntemler veya Bazen hiç gelmez,
Buna benzer onlarca değişik Edit yaptım Hepsine Telif Geldi, Adamlar Search tan buluyorlar istediğin kadar değiştir, Geçen Hafta Search tan buldular beni
Tek avantajı Görüntüdeki 3.Taraf ve Dünya Genelini Kaldırır, ama popüler videolarda bazen buda işe yaramıyor Sesten buluyorlar..

Telif gelmesini engelliyoruz şeklinde bir anlatım yapmadım zaten hocam.Videoyu youtube'a yükledikten sonra anında gelen dünya geneli veya eşleşen gibi uyarıları atlatabilmek için birkaç yöntem gösterdim.Yani anlayacağınız hepsi hikaye değil :)

video yu hareket ettirme var her karede video cercevede oynuyor o zaman % 100 yiyor orjinal olarak hemde fazla bilen yok bu taktigi ama cok uzun dayanmiyor video ama yine iyi kazandirir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri