telif kaç saatte gelir?

belki yalan söylüyor getirisi iyi olan videoyu niye sileyim?

bence bu mesajın çok gereksiz. sizin benle sıkıntınızı çözemedim mümkünse bundan sonra konularıma yazmayın. bu iki oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:

telifin atıldıktan kaç saat SONRA geldiğini bilmiyorsan lütfen artık mesaj yazma resmen konumu sabote ediyosun

Moderatör tarafında düzenlendi:
büyük ihtimal adam seni yemiş telif attım dediyse anında gelir ilk kez böyle bir şey duyuyorum

Ben bir müzik ödülünün videosunu koymuştum 10dk sonra telif geldi video silindi :mad:

Konu bana saçma gelmedi. Belliki karşıdaki arkadaş blörf yapıyor ve telif gönderdim diyor. Bu arkadaşta telif gelmediğini görünce blörf oldugunu anladı ama emin olmak için böyle bir konu açmış olabilir. Her konuya mesaj atmak zorunda değilsiniz arkadaşlar.

Telif atmış olabilir, ama sahte telifi yedirememiştir belkide.
:D

Yani telif atsada yediremediyse ve ihtar almadıysan sorun yok.

Arkadaşın sorusu gayet mantıklı çünkü telif gonderenlerin telif gelme surelerinde değişiklik olur.

Özellikle sahte telif yediğim zamanlarda bunu fark ettim sahte telifci dediğiniz sahsiyetsiz iki üç gün arayla telif gondermez ama Kanalim toplamda 4-5 gün içerisinde üç telif yedi ve kapandı.

Yani konuyu acan ve doğru düzgün cevap alamayan arkadaşım umarım bu cevap aradığın cevaptır. Benim şahsi gözlemim telif gelme sureleri degiskendir.

Ayrıca adamın ciddiyetini de bilemezsin. Eğer videon adamda varsa ve originalse tabii ki sil kurtul. Ama telif atan neden yazılı olarak bir de belirtme gereği duyar bu da blöf hissi verir.

Genelde 8 saate kadar geliyor hocam duruma göre değişiyor

Genel olarak 24 saate kadar gelir.Disney gibi büyük şirketlerde bu çok daha hızlıdır.

duruma göre değişir.
genelde sirketse yarım saat bi saat arası.
kullanıcı atarsa 20 24 saat
ama isini bilen bir kullanıcıysa engeç bisaat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri