telif kaldıran arkadaşlar vardı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
1 i sahtw olmak üzere 3 telif yedim life partnerde olan kanalıma tek kanalım diyebilirim bu çok iyi kazanıyordum 1 hafta içinde telif çektşrmezsem sanırım kanal bum olacak. Yardımcı olabilecek var mı ? Karsılığında yüklediğim yabancı dizi ismi verebilirim saatinde yüklendiği takdirde 20 30 k izlenim alıyo ama 1 2 gün sonra dünya engeli yiyor genelde engel yiyene kadar kopardığınızı koparırsınız.

Yaptırmayı düşündüğün şey , elindeki avcundaki tüm kanallarının sorgusuz sualsiz patlamasına sebep olabilecek bir risk taşıyor.

sa hocam skype : creative.cnn ekle biraz konuşalım sahte telif botu satın almıştım eğer işe yararsa çok iyi olur eklermisin hocam halledeceğimizi umuyorum..

Valla olursa süper olur hocam. Şimdi teldeyim 2 saate kadar pc ye gecebilitim.müsait olursanız konuşalım olmazsa yarında bakarız

Sahte telif botu nasıl bişey hocam ya çok tuhaf geldii
Gürkan Bedel Adlı Birinden Almıştım Adam Biraz Kazık Attı galiba 20 tl ödedim yeni sistem kuruluyor dedi benden yeni sistem için giriş bilgilerini istedi gönderdim ama bi türlü yeni sisteme giremiyorum ama eski sisteme girebiliyorum eski sistemde deneyip görecez adam şuan skype de aktif olmasına rağmen hiç bi şekilde cevap vermiyor kaç gündür yazıyorum noldu bizim iş 20 tl haram olsun falan diyorum cevap yok
bot elimde eğer işe yararsa çok iyi olur ilk defa seninle deneyip görecez işe yarayıp yaramadığını

Gürkan Bedel Adlı Birinden Almıştım Adam Biraz Kazık Attı galiba 20 tl ödedim yeni sistem kuruluyor dedi benden yeni sistem için giriş bilgilerini istedi gönderdim ama bi türlü yeni sisteme giremiyorum ama eski sisteme girebiliyorum eski sistemde deneyip görecez adam şuan skype de aktif olmasına rağmen hiç bi şekilde cevap vermiyor kaç gündür yazıyorum noldu bizim iş 20 tl haram olsun falan diyorum cevap yok
bot elimde eğer işe yararsa çok iyi olur ilk defa seninle deneyip görecez işe yarayıp yaramadığını

hocam burdamsınız

Geçen bende aldım hocam onu fakat 1 kanalımda denedim diğer gün kanal kökten gitti!

Hocam sahte telif 2 türlü geri çektirilir

1- ya Youtube'u ikna edeceksin telifin sahte olduğuna (Karşı Bildirim)
2- İhtar atan kişinin mailiyle youtube'a mail atacaksın (bot denilen şeyler bunu yapıyor)

başka türlüsü yok.

1. Yöntemde genelde başarısız olursun ama kanalın durur.
2. Yöntemdede genelde başarısız olursun kanal kökten gider + bota falan para verirsin :)

gerisi sana kalmış.

[MENTION=1243]ahzem[/MENTION] Hocam yardımcı olabilirim. Skype ekle: capari83
[MENTION=6082]CNN[/MENTION] hocam o botu ben de alacaktım. Baktım adam banlanmış nmote tarafından. Nmote ye neden banladığını sordum. Sahtekar gürkan olduğu tespit edildi dendi. AYrıca o sisteminden telifi kaldırmak istedim ancak kanal kapandı demişti. YAni o gürkanın sistemi çalışmıyor. Dolandırıcın teki.

[MENTION=6082]CNN[/MENTION] hocam o botu ben de alacaktım. Baktım adam banlanmış nmote tarafından. Nmote ye neden banladığını sordum. Sahtekar gürkan olduğu tespit edildi dendi. AYrıca o sisteminden telifi kaldırmak istedim ancak kanal kapandı demişti. YAni o gürkanın sistemi çalışmıyor. Dolandırıcın teki.
ekliyorum şimdi hocam çok saolun

hocam o konu açar açmaz hemen modlara bildirdim ama serkan abinin mesajı vardı. hoşgeldin gürkan diye.modlar o yüzden bişey yapmadılar o gece de banlandı. ama son bi vurgun yaptı gitti :)

@ahzem Hocam yardımcı olabilirim. Skype ekle: capari83
@CNN hocam o botu ben de alacaktım. Baktım adam banlanmış nmote tarafından. Nmote ye neden banladığını sordum. Sahtekar gürkan olduğu tespit edildi dendi. AYrıca o sisteminden telifi kaldırmak istedim ancak kanal kapandı demişti. YAni o gürkanın sistemi çalışmıyor. Dolandırıcın teki.

:) Bot 10 tl idi ben illede 20 tl vericem diye tutturdum iyi oldu bana :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri