Telif yedim bakarmısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbulda açmışlar ofisi millete telifi basıyorlar..bildikleri SIRLARI paylaşma vakti yaklaşıyor ozman onlarda ekmeklerinden olsunlar...

Yahu her okudugunuza inanmayin soyle. 15 yasinda bebe neyle ofis acacak? Facebook hesabina youtubedan geldi diye bimden aldigi kalemi paylasmis sen gelmis ofis kurmuslar sahte telif atiyolar diyorsun. Brad Bo son 1 yildir telif atmiyor millete. O maili ve Brad Bo'nun diger kullandigi mailleri arastirirsan bundan 5-6 sene once dahi torrentten veri indirenlere ihtar gonderdiklerini bulabilirsin.

yahu her okudugunuza inanmayin soyle. 15 yasinda bebe neyle ofis acacak? Facebook hesabina youtubedan geldi diye bimden aldigi kalemi paylasmis sen gelmis ofis kurmuslar sahte telif atiyolar diyorsun. Brad bo son 1 yildir telif atmiyor millete. O maili ve brad bo'nun diger kullandigi mailleri arastirirsan bundan 5-6 sene once dahi torrentten veri indirenlere ihtar gonderdiklerini bulabilirsin.

resim attırtma bana 15 yasında bırını tanımıyorum bahsettıgım adam 33 yasında herkes ıyı tanır

resim attırtma bana 15 yasında bırını tanımıyorum bahsettıgım adam 33 yasında herkes ıyı tanır

Ativer sana zahmet. SedatAydin'sa bahsettigin kisi, facebook profiline kadar paylasildi konusunda. Forumda ofis kurduk flag atiyoruz diyende o vardi bi tek.

o telif sahte. zaten domaininden belli.
http://copyright-notice.com/
domaini GANDI.NET ten almış.
hostunu godady de barındırıyor.

o mail ve domain şikayetle kapatılabilir aslında.. forumdaki bu konuyu ve googlede maili aratip çıkan Fake konularınıda kanıt olarak gösterek.. Fakat yinede bu çözüm değil, maili ve domaini kapansa bile adam sistemi yine kullanır çunku gmaile kaydetmiş işletmiş tanıtmış mailini. gmail.com adresinden giriş yapabiliyor mail kutusu olmadan kullanıyor.
eğer 1000 aboneli olupta, o mailden telif veya ihtar yiyen birisi varsa, youtubenin 1000 abonelilere özel sunmuş oldugu birebir mail iletişim ile bu durumu çözebilir. kanıtları gösterir ve o hesap youtubeye veda eder.

forumdada daha önce belirtilmiş fake olduğu..
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/42225-fox-copyright-notice-com-duzenbazligi.html

Son düzenleme:
Ativer sana zahmet. SedatAydin'sa bahsettigin kisi, facebook profiline kadar paylasildi konusunda. Forumda ofis kurduk flag atiyoruz diyende o vardi bi tek.

Değil bu sitenin kurucularından birisi

---------- Spam Engelliyici 10:10 ---------- Önceki Mesaj 10:10 ----------

Hocam bir çözümü var mı ne yapmalıyım?

O konunun ilk mesajini degilde sondan dogru okumaya basla bakalim birde. Soyle okumadan etmeden sahte sahte diye gaza getiriyosunuz milleti, sonra olmadik islere kalkisiyorlar.

[MENTION=16391]astegmen[/MENTION] Oyle yazmak yerine kanitlarinla birlikte acik acik kim oldugunu yaz. Kanitin yoksada varsayimlarin uzerine kimseye camur atma.

Son düzenleme:
Brad Bo bildigim kadariyla gerçek telif atiyordu. Hatta bi telifte bana atmisti :D

Ayni film youtubeda 400k izlenmis ben attim birgun sonra telif geldi. Diger video duruyordu. Herhalde tanidigiydi :D

O konunun ilk mesajini degilde sondan dogru okumaya basla bakalim birde. Soyle okumadan etmeden sahte sahte diye gaza getiriyosunuz milleti, sonra olmadik islere kalkisiyorlar.

@astegmen Oyle yazmak yerine kanitlarinla birlikte acik acik kim oldugunu yaz. Kanitin yoksada varsayimlarin uzerine kimseye camur atma.
her telif,toplulukta ortalığı ayağa kaldırsaydık vay forumun haline.kapat gitsin hocam ya.doğruyu söylüyorsun yine de anlamıyorlar.

Bu olayda baya saçma yalnız. Bana telif atacaklar rakibimi ellemeyecekler. Telif atacak adamın telif atmaya başladığında çoğuna atması gerekiyor aslında. Sizin videonuz ilk sırada rakibinizin kaçıncı sıradaydı?

ilk mesajımı editledim mercurial hocam daha açıklamalı yazdım. fakat o telifin sahte olduguna dair senınle her turlu bahse girebilirim. neyine istersen... bazıları başka konularda demiş: telif için medya kuruluşlar, aracı taşeron şirketler kullanıyorlar buda onlardan biri. demişler.. koskoca murdoch Fox tv kendi departmanı olmayip , aracı taşeren kullanacak ha. bu bile çok saçma.
yani adamın domain client durumuna bakarak bile bunun bir sahtekar oldugu açıkca ortada. %100 sahte!

clientDeleteProhibited
clientRenewProhibited
clientTransferProhibited
clientUpdateProhibited
clientDeleteProhibited
clientRenewProhibited
clientTransferProhibited
clientUpdateProhibited
clientTransferProhibited
clientTransferProhibited

Son düzenleme:
Ya arkdslr yetern ama bu youtubeda gerck telif atan ykmu bi sizlermi sahte telif yiyonz flagla telifi blmyo adam sahte telif yedm yap geri bildirm ne konu acynz konu acinca ne oluyo telifmi kalkiyo sinir olmamk elde degil okdr eminsiniz kendinizden nye konu acynz

ilk mesajımı editledim mercurial hocam daha açıklamalı yazdım. fakat o telifin sahte olduguna dair senınle her turlu bahse girebilirim. neyine istersen...
yani adamın domain client durumuna bakarak bile bunun bir sahtekar oldugu açıkca ortada. %100 sahte!

client durumu:
clientDeleteProhibited
clientRenewProhibited
clientTransferProhibited
clientUpdateProhibited
clientDeleteProhibited
clientRenewProhibited
clientTransferProhibited
clientUpdateProhibited
clientTransferProhibited
clientTransferProhibited

Hocam sahte degil diyorum. Soyle aciklayayim sana, sahte olsa bu coypright-compliance ve copyright-notice mailleri, sence bu adamlar torrent sitelerine kadar, hatta oradan veri indirenlere kadar ihtar gondermeyle ugrasirmiydi?

Yeni bi kac ornek vereyim,

https://proxy.sh/panel/knowledgebas...ternational-Inc--at-Netherlands-12-50356.html
https://proxy.sh/panel/knowledgebas...om-International-Inc-at-US-Texas-5-64658.html

bunlar 2014 yilinda olanlar, daha onceside var 2005 e kadar gidiyor. Simdi bunlarin sahte oldugunu dusunmek su anlama geliyor. Bu adamlar bundan 10 yil once youtubeda adsenseden para kazanilacagini cok daha oncesinden ongormus ve bunun icin hazirlik yapmislar.

Konuyuda kilitliyorum, daha fazla uzatilmasina gerek yok. Sahte oldugunu dusunuyosaniz itiraz edebilirsiniz, sonrasinda kanaliniz kapandiginda forumda tekrar sahte telife itiraz ettim kanalim kapandi diye konu acmayin lutfen.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri