Telif yedim ve youtube beni böyle karşıladı!

• Kullanıcı bxbx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yani bende tam olarak bilmedigim halde, coklu adsense yapmaya calisacagim; Farkli Ibanlar ile her adsenseye en fazla 3 kanal baglayip, riski paylastirmayi deneyecegim. Varsin kanallar patlasin; Her patlayan gurupta illaki birkac kanal saglam kalicaktir; Sonra saglam kalanlari guruplayip oyle baglayacagim;
Adsenseden kanal silemiyoruz ama komple youtube iliskisini kaldirabiliyoruz; bu da adsense hesabinin bir dereceye kadar guvenligini saglar kanaatindeyim;
Tabi youtube iliskisi adsenseden kesilince, bagli olan kanallarin tumu ve de kazanclari ucabilir; Ama on adet adesense olunca illaki ay sonuna bir kaci saglam ulasir;
diye dusunuyorum;
Keske bilen birileri yazssada bukadar ugrasmasak;

Belli bir süre sonra cevapları ezberleyip kendini ön sırada oturan her soruya doğru cevap veren inek tip gibi hissetmeye başlarsın sıkıntı yok :D

Artık o testi çözerken sorulara bakmıyorum bile False/False/False en fazla bir yanlışla kazanıyorum.

Belli bir süre sonra cevapları ezberleyip kendini ön sırada oturan her soruya doğru cevap veren inek tip gibi hissetmeye başlarsın sıkıntı yok :D

Bazende tüm cevapları bildiğini zannedipte hiçbişey bilmediğinin farkına varırsın :D

YT Para ne kadar sanal olsa da gerçek hayat gibidir.'' düşe kalka öğreniyor insan '' her zaman bir lafım vardır azimle sı..n mermeri delermiş ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri