Telif yiyen kanalı ne yapayım?

sefaburak0714

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konulara baktım ama cevabını bulamadım - göremedim.

Şuan tek bir kanalım var fazla ilgilenemiyorum onunla da ilk defa 3 hane üstüne çıkmıştım.

Bügün telif gelmiş.

2 videosuna aynı anda atılmış diğerlerine atılmamış.

Kanal açık,Para kazanması açık, +15'i açık, Kanal hala Quiz'de görünüyor.

ne yapmamı önerirsiniz?
Paramı alırmıyım?
Diğer bölümleri gizliye alıyım mı?

Son düzenleme:
ikinci telif uyarısını aldıktan sonra sil kanalı. telifin sahte olma ihtimalini de araştır.

edit: kanalın adsense olduğu sanıyordum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konulara baktım ama cevabını bulamadım - göremedim.

Şuan tek bir kanalım var fazla ilgilenemiyorum onunla da ilk defa 3 hane üstüne çıkmıştım.

Bügün telif gelmiş.

2 videosuna aynı anda atılmış diğerlerine atılmamış.

Kanal açık,Para kazanması açık, +15'i açık, Kanal hala Quiz'de görünüyor.

ne yapmamı önerirsiniz?
Paramı alırmıyım?
Diğer bölümleri gizliye alıyım mı?

Ve Discovery'nin canı sıkıldı heralde kaç aydır telif atmayan adam telife basladı. Bi tek bana değil 2 kişiydik güncel bölüm paylaşan onunda videoları görünmüyor onada attı sanırım.

Davacı: Discovery Communications
Davacı E-postası: kevin_kroll @ discovery.com

Sahte telif olabilir araştır.Banada 2 tane telif geldi araştırdım sahte olduğuna karar verip karşı bildirim gönderdim.Ya benim hesap patlayacak yada ben kazanıcam.Seninde kanalın patlamak üzere.Eğer telif doğruysa unut o kanalı.

Sahte telif olabilir araştır.Banada 2 tane telif geldi araştırdım sahte olduğuna karar verip karşı bildirim gönderdim.Ya benim hesap patlayacak yada ben kazanıcam.Seninde kanalın patlamak üzere.Eğer telif doğruysa unut o kanalı.

Peki hocam şuan bu kanal böyle kalsa videoları gizliye alsam kalan videoları sonuç ne olur? Quiz ödememi yaparmı.

Bu Telif Sahte Değil. Karşı Bildirim Göndermeyi Deneme Sakın... Bu Arada Çalıştığın Kategorideki 13. Bölüme ve 14. Bölüme Telif Geldi Sanırım.. :)

Son düzenleme:
Sanırım kader ortağıyız. Ben baktım discovery telif göndermiyor 2 kişi kaldık dedim umarım diğer adam bişi göndermez :) Ufaktan ilk defa kazancım artmıştı 2xx'e çıkmıştım başka kanal da yok :) Diğeri sizmiydiniz?

---------- Spam Engelliyici 11:00 ---------- Önceki Mesaj 10:59 ----------

Tamam hocam sağolun :)
hocam kanalın partner sanırım partnerse silme ben adsense sandım

Sanırım kader ortağıyız. Ben baktım discovery telif göndermiyor 2 kişi kaldık dedim umarım diğer adam bişi göndermez :) Ufaktan ilk defa kazancım artmıştı 2xx'e çıkmıştım başka kanal da yok :) Diğeri sizmiydiniz?

---------- Spam Engelliyici 11:00 ---------- Önceki Mesaj 10:59 ----------

Tamam hocam sağolun :)

Yorum Yapamam ama Kaynağı Çok Açık bir Şekilde Beyan Etmesen iyi Olacak...

Ödemeni youtube quize ödeme yaparsa alırsın.Garanti değil hocam.Kategori'de 2 kişi kaldıysa izlenim artar artmaz telifi yersin.Her zaman böyle oluyor.Kanal kapanmadan bence tüm videoları sil ödemeyi al kanalı unut derim.Garantiye almış olursun.

hocam kanalın partner sanırım partnerse silme ben adsense sandım

Partner hocam. Quiz'e bağlı. Eski videoları bir işe yaramıor güncel 2 bölümü teli yedi. Boş boş durucak yani şuan bu kanal? Ben videoları gizliye alayım mı? Ve ödememi alırmıyım yoksa geç mi alırım?

---------- Spam Engelliyici 11:04 ---------- Önceki Mesaj 11:03 ----------

Yorum Yapamam ama Kaynağı Çok Açık bir Şekilde Beyan Etmesen iyi Olacak...

Editledim Sağolun

Partner hocam. Quiz'e bağlı. Eski videoları bir işe yaramıor güncel 2 bölümü teli yedi. Boş boş durucak yani şuan bu kanal? Ben videoları gizliye alayım mı? Ve ödememi alırmıyım yoksa geç mi alırım?

boş da bırakamazsın kanalı quiz atıyor :)

sakın kanalı silme silersen 57 gün sonra alırsın parayı...öylece bırak kanalı video atma...paranı al sonra telifli videoyu sil...tekrar at...

Ben videoları silip telif gelmeyecek 2-3 video atıyorum. Şuana kadar partner atmadı ve gününde aldım paramı

Mobil

Ben de bi soru sormak istiyorum bu konuya yakin, quizde bi kanalim var bi video topluluk yedi, topluluk disinda hersey yesil. Bu durumda kazancim kapaniyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri