Telif Yüzünden Mahkemeye Çevrilecem Acil Bilgi

4
  • Kullanıcı 44Cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
4

44Cent

Guest
Selamün aleyküm arkadaşlar yayınlamış oldugun bir video yüzünden kişi videoyu kaldırmamı söyledi....

aynı videodan başka birileride yayınlıyor onlara ise telif hakkında şikayet yok kimin yayınlmasına ben karar verirrim diyor...

bunu sonucunda kişiyle tlf görüşmesi oldu.isim soy ismi alaraka avukatlarımla görüşürsünüz dedi ve kapattı :)

hemen bilgi arkadaşlar

birşey olacagini sanmiyorum korkutmak için yapmiştir.

Korkutmak için yapmıştır. Videolar ne videosu?

Videonun içeriği ne idi? Yüklerken video sahibini ya da içeriğini küçük düşürücü bir paylaşım yaptınız mı?

Şarkı .....küçük düşürücü bir durum değil

---------- Mesaj saat 02:10:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:07:39 civarında gönderildi. ----------

Korkutmak için yapmıştır. Videolar ne videosu?

genç arkadaş bal küpüne binmişti :) üzerine kanalın tüm içerği kopyalacaktır dedım :)

Şarkı .....küçük düşürücü bir durum değil

Kişi sanatçı ise telif hakları da kendisine aitse, paylaşımınız da karşıdaki kişinin kişilik haklarını zedeleyecek bir durum var ise sıkıntı tabiki. Şöyle bir durum var normal şartlarda en fazla videonuzu engelletebilirdi ama telefon görüşmesi yapmışsınız, isminizi vermişsiniz, karşıdaki kişi için elverişli bir ortam olluşmuş. Birde şu var siz videoyu sildiyseniz karşıdaki kişi çok fazla ileriye zaten gidemez ama birebir telefon görüşmesinde hakaret vb durumlar olduysa problem var tabiki.

arkadaşlar bu konuda tercübesi olanlar lütfen bilgilerini yazsınlar.

çünkü güzellikle kaldırmasını dile getırdı ben ıse ınat ettım kaldırmadım..

Videoyu silin nolur nolmaz. Telefonda hakaret vs. etmediyseniz sorun olacağını sanmam. Sildiğinizde o kişi amacına ulaşmış olacak zaten. Gidip mahkeme felan uğraşmaz.

hakaret yok..sağdece diger kanal sahipleri silsin bende silerim dedim..siz benimle gece gece oyunmu oynuyorsunuz dedi...şarkı kendisine ait degıl bır gruba ait onun telıf haklarını bızde oldugu söyluyor yanii

hakaret yok..sağdece diger kanal sahipleri silsin bende silerim dedim..siz benimle gece gece oyunmu oynuyorsunuz dedi...şarkı kendisine ait degıl bır gruba ait onun telıf haklarını bızde oldugu söyluyor yanii

Amatör bir grup mu ? öyle ise hiç çekinmeyin bence. Prof. grup ise onun telifi felan bizde diye sallıyordur. Bence kafanıza takmayın gece gece. Silin videoyu bakın keyfinize. Huzur kaçırmaya değmez.

Amatör bir grup mu ? öyle ise hiç çekinmeyin bence. Prof. grup ise onun telifi felan bizde diye sallıyordur. Bence kafanıza takmayın gece gece. Silin videoyu bakın keyfinize. Huzur kaçırmaya değmez.

aslında inat ettim..videodanda para kazandıgımdan degıl.... arshavin dedıgın en dogrusu körü körü deymez...adam bırde guzellıkle soyledi kaç gun once :)

hukuki acıdan zaten başka bir gruba ait oldugunu söylediginiz bir şarkıysa hicbir sorun teşkil etmez.

o sahsın kanalını yaz hortumlayım butun videolarını. kıl gitmesin birisi yeterki. adsense ilişkişlendirme yapmadan 100 tane kanal acar butun videolarını o 100 kanala yuklerım. akıllı olsun o tehtidi eden..

:D:D:

biraz abarrtımı ne.

Hocam hiç bir şey olmaz. Kendisinin olsaydı zaten hiç çekinmeden youtubeden videoyu kaldırtırdı. Bu yemeyince özelden yazdı. Size öyle biri yazarsa bi bakın araştırın ona göre karar verin. Öyle her önüne gelen mesaj attı diye videoyu kaldıracak değilsiniz.

hukuki acıdan zaten başka bir gruba ait oldugunu söylediginiz bir şarkıysa hicbir sorun teşkil etmez.

bir gruba ait'den şuda var o kanalda çalışan bir eleman olabilir..

---------- Mesaj saat 14:20:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:19:20 civarında gönderildi. ----------

o sahsın kanalını yaz hortumlayım butun videolarını. kıl gitmesin birisi yeterki. adsense ilişkişlendirme yapmadan 100 tane kanal acar butun videolarını o 100 kanala yuklerım. akıllı olsun o tehtidi eden..

:D:D:

biraz abarrtımı ne.

aynısını bende dedım :D dellendi arkadaş (:

---------- Mesaj saat 14:22:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:01 civarında gönderildi. ----------

Hocam hiç bir şey olmaz. Kendisinin olsaydı zaten hiç çekinmeden youtubeden videoyu kaldırtırdı. Bu yemeyince özelden yazdı. Size öyle biri yazarsa bi bakın araştırın ona göre karar verin. Öyle her önüne gelen mesaj attı diye videoyu kaldıracak değilsiniz.

özelde yazdı sagolsun kaldırın yoksa telif göndercem dedi...bense kızdım aynı videoyu başka kanal'da para kazanarak sunuyor...ve söyledimde başka kanallar bu videodan para kazanıyor nedne buna izin var dedim...kimin yayınlamasına
siz karar veremesiniz dedi...

ve kanalında reklam kullanmıyor genç arkadaş

---------- Mesaj saat 14:23:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:22:28 civarında gönderildi. ----------

Mrb arkadasim benim anlamadigim numarani nerden bulmus..

ilk konuşmamızda numaramı verdım

---------- Mesaj saat 14:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:15 civarında gönderildi. ----------

Şuan için videoyu sildim telif kaldırması içinde talepde bulundum bakalım sonuç ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri