Videoyu izlemedim ama Tek bir ihtimal var o da gelen telif hakkı korumasına itiraz edip karşı tarafın dava açacağını savunarak para talep etmesi aksi halde zaten içerige ya eşleşen gelir ya engel hadi diyelim illegal bir şekilde engeli geçti bu sefer hak sahibi kendi eliyle ihtar yollar ihtara itiraz ederse ilk söylediğim olay gerçekleşir itiraZ etmezse video silinir öyle birey olsa bunca dizi film site sahipleri teliften başını kaldırabilir mi siteler için de geçerli her sitede vardır iletişim bölümü size ait dizi/filminizi kurum maili ile atın kaldirilallm diye bir ibare vardır
Bi ara çakallar müşteri hizmetleri fotoğrafları vardır internette kulaklı kız var resimde ornegin siz alıyorsunuz googledan fotoğrafı sitenize ekliyorsuniz pat 1 hafta sonra mail atıyorlar 4000tl hesaba gönderin yoksa dava acicaz siteye koyduğum resim bizim diyerekten
Mobilden yazdım yazım yanlışı olabilir.
Bi ara çakallar müşteri hizmetleri fotoğrafları vardır internette kulaklı kız var resimde ornegin siz alıyorsunuz googledan fotoğrafı sitenize ekliyorsuniz pat 1 hafta sonra mail atıyorlar 4000tl hesaba gönderin yoksa dava acicaz siteye koyduğum resim bizim diyerekten
Mobilden yazdım yazım yanlışı olabilir.