ben sahhte teliflerde bile çekiniyorum ya gerçekse diye, hayırlısı olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aranızda birbirinizin mallarını haksız yere yemeyin. İnsanların mallarından bir kısmını bile bile günaha girerek yemek için onları hakimlere (rüşvet olarak) vermeyin. (Bakara 188)
Tefsir: Buna göre aksini mümkün kılan özel bir hüküm bulunmadıkça hiçbir müslüman kişi veya kurum, başka hiçbir kimsenin malını, rızâsı olmadan veya tam ve gerçek bir karşılığını vermeden alamaz, yiyemez; hâkimin kararı da bu hükmü değiştiremez, haramı helâl yapamaz.
Kardesim Rabbimizin ayetlerine karsi iman ettik inandik su is zaten dogru degil herkez bunun bilincinde ayrica sunuda unutma dizileri tv sowlarida zwngin eden biziz yillarxa bizim halkimizin uzerinden para kazandilar birakta birazxikta biz onlardan biraz yiyelim iyi olmaz mi ?
Peki kardsm onlar yillardir bizim asgari ucretli gecinen milyonlarca insan uzerinden para kazandilar bunlar icin ne diceksin ?Hocam günah bende yapıyorum spam konu o değil, ayetin devamında bile bile hakime mal kendininmiş gibi beyan etme konusunda değinmiş, bu duruma uyuyor diye yazdım![]()
Sanki çocuk tecavüzcüsü Allah Allah...ne yaparsan yap ama telif haklarından içeri girme aga.. cezaevinde pek hoş karşılamazlar haberin olsun.
Peki kardsm onlar yillardir bizim asgari ucretli gecinen milyonlarca insan uzerinden para kazandilar bunlar icin ne diceksin ?
Peki kardsm onlar yillardir bizim asgari ucretli gecinen milyonlarca insan uzerinden para kazandilar bunlar icin ne diceksin ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.