Telifli kanalları ne yapıyorsunuz ?

severall

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm.Hepinize hayırlı ve bol kazançlar arkadaşlar ;

3-4 gün önce telifli kanallarda kazancın %60 düştüğünü öğrendim.Bilmediğim ve telifli kanalım olduğu için biraz şok oldum, daha sonra telif aldığım kanaları rafa kaldırıp yerine yenilerini açarak devam ettim zaten günlük izlenimleri anca 1.000'e yakındı o yüzden büyük bir sorun olmadı fakat bugün günlük 8-9k'ya yakın izlenim aldığım kanalıma 2 sene önceki 3 izlenim alan bir videoya bir telif geldi.Günün yarısını bu kanala ayırıyordum şimdi kazancın %60'ı düşecekse bu çok etkileyecek o kadar uğraşmaya değmecek gibi gözüküyor

sizin bu konudaki fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var sizde aynı durum söz konusu mu ? Öyleyse neler yapıyorsunuz ?

Biraz uzun yazdım ama k.bakmayın baya bir moralim bozuldu :(

2 adet kanalımda telif yedim kazançlarda bir düşme olmadı sanmıyorum düşüş yaşanacağını

Bildiğim kadarı ile %60 gelir düşüşü diye birşey yok.Ben telif gelen kanallarıma video yüklemeyi kesiyorum.Telifli kanallar listesine alıyorum.

kimi diyor var kimi diyor yok anlamadım gitti bu işi ona göre kanallara yoğunlaşıcağım ama şayet böyle bir şey varsa emeklerime boşa gider

Selamun Aleyküm.Hepinize hayırlı ve bol kazançlar arkadaşlar ;

3-4 gün önce telifli kanallarda kazancın %60 düştüğünü öğrendim.Bilmediğim ve telifli kanalım olduğu için biraz şok oldum, daha sonra telif aldığım kanaları rafa kaldırıp yerine yenilerini açarak devam ettim zaten günlük izlenimleri anca 1.000'e yakındı o yüzden büyük bir sorun olmadı fakat bugün günlük 8-9k'ya yakın izlenim aldığım kanalıma 2 sene önceki 3 izlenim alan bir videoya bir telif geldi.Günün yarısını bu kanala ayırıyordum şimdi kazancın %60'ı düşecekse bu çok etkileyecek o kadar uğraşmaya değmecek gibi gözüküyor

sizin bu konudaki fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var sizde aynı durum söz konusu mu ? Öyleyse neler yapıyorsunuz ?

Biraz uzun yazdım ama k.bakmayın baya bir moralim bozuldu :(

düşme falan yok kardeşim uydurma laflar.

düşme diye bir şey ben de yaşamadım aynı kanal bir ihtarlı aynı parayı verıyor

%60'ı söyleyen arkadaşta başka bir yerden duymuş emin olmadığını söyledi devam ediceğim başka çare yok yorumların için teşekkür ederim herkese bol ve hayırlı kazançlar

yüksek izlenim alan videon telif yerse video kaldırılacağı için izlenimin düşer. ben çok telif yedim kazançta düşüş diye birşey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri