Telifli şarkıyı videodan kaldırmak

• Kullanıcı Zoeken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Zoeken

Onaysız Kullanıcı
İyi günler benim telifli bir videom var telif yeme sebebi 15snlik şarkı bunun için şarkıyı kaldırmak istiyorum fakat youtube studioda şarkıyı kaldır değiştir vs yok sadece itiraz et var lütfen yardım edin
Aa1k2P

https://hizliresim.com/Aa1k2P

itiraz et, akabinde "Videom youtube politikalarına uygun 15 saniyelik adil kullanım hakkını aşmamıştır." diye yaz tabi dediğin gibi 15 saniye ise.

söz böyle itiraz edip sonuç aldınız mı hiç

Evet, yorumlamış olduğum kendi oyunumda bir telifli müzik vardı itiraz etmiştim, ve itirazımda söz konusu oyunu oynarken yorumluyorum, ve yorumlarken youtube politikalarına uyuyorum diye yazmıştım. Üstelik senin dediğin 15 saniye ben bu işleri iyi bilirim, 15 saniye youtube politikalarına uygun. Senin kullanmış olduğün müzik eğer 15 saniyeden fazla ise boşuna itiraz etme.

Evet, yorumlamış olduğum kendi oyunumda bir telifli müzik vardı itiraz etmiştim, ve itirazımda söz konusu oyunu oynarken yorumluyorum, ve yorumlarken youtube politikalarına uyuyorum diye yazmıştım. Üstelik senin dediğin 15 saniye ben bu işleri iyi bilirim, 15 saniye youtube politikalarına uygun. Senin kullanmış olduğün müzik eğer 15 saniyeden fazla ise boşuna itiraz etme.

eskiden 15 sn ye müzik kullanım da content id etkin olmuyordu ancak son 1.5 senedir müziği yükler yüklemez telif geliyor. Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler hocam

Cevaplarınız için teşekkürler video uzunluğu 16sn yazıyor ama benim asıl sorunum bu da değil telifli şarkıyı kaldır seçeneği yok diğer videolar da bu şekilde

Cevaplarınız için teşekkürler video uzunluğu 16sn yazıyor ama benim asıl sorunum bu da değil telifli şarkıyı kaldır seçeneği yok diğer videolar da bu şekilde

16 Saniye olması kötü olmuş, sizi çok iyi anlıyorum, lakin bu algoritma 30 saniye ile 1 dakikalık müzikleri kaldırıyor herhalde. O zaman sen söz konusu videoya gir ve orada düzenleyici var ona tıkla, akabinde 16 saniyelik kısmı kırp , tabi orada kırpmakta biraz zor dikkatli ol.

16 Saniye olması kötü olmuş, sizi çok iyi anlıyorum, lakin bu algoritma 30 saniye ile 1 dakikalık müzikleri kaldırıyor herhalde. O zaman sen söz konusu videoya gir ve orada düzenleyici var ona tıkla, akabinde 16 saniyelik kısmı kırp , tabi orada kırpmakta biraz zor dikkatli ol.

Studioda giriyorum şarkıyı kırpmak istediğimde telifli şarkı içeriyor lütfen onu kaldırın tarzı yazı çıkıyor yine aynı yere yönlendiriyor

Studioda giriyorum şarkıyı kırpmak istediğimde telifli şarkı içeriyor lütfen onu kaldırın tarzı yazı çıkıyor yine aynı yere yönlendiriyor

Hocam öyle bir bag ile daha önce karşılaşmadım bu konuda pek yardımcı olamadım kusura bakma.

Stüdyoya güncelleme gelmesi lazım, 30 saniyelik eşleşen müziğe 3 saat işlenme süresi veriyor

15 saniye kullanım hakkı diye bir şey yok başkasına ait bir müziği kullandıysan her türlü telif hakkına girmiş oluyorsun . 8 saniye bir müzikten telif yedim aklına gelebilen bütün youtuberlara telif atıp para koparan bir müzik grubu var onların hepside para ödeyip telifi geri çektirmiştir . reynmeninden tut jahreinine kadar herkese atıp para koparıyorlar eğer öyle bir şey olsaydı elbet biri adamlarla uğraşırlardı . senin videon şans eseri açılmış olabilir ama adam dava yada herhangibir şey sunup youtube a gönderseydi kanalın bile kapanabilirdi

Arkadaşlar konuya bilgisi olan var mı? telifli içerikleri kesme kırpma veya şarkıyı kaldırma gibi seçenekler gelmiyor sadece itiraz et seçeneği çıkıyor sebebi nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri