Telifli video gecirme olayi ?

• Kullanıcı tia1542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

tia1542

Kayıtlı Üye
Beyler forumda bikac bisey okudum Karadayi, Calikusu gibi dizileri atabilen arkadaslar varmis. Gercekten varmi böyle telifli videolari atabilenler yoksa yalan dolanmi aklimda soru isaretleri kalmasin istedim ?
Edit;
uzm1d.jpg

Beyler attigim 190 videodada bunu diyor neredeyse... Partner olmam durumunda bu olay kalkarmi veya bi yolu varmi bundan kacmanin ?

ben yetenek sizsinizin belli bir kısmını attım telif yemedim. eşleşen yemedim. sonradan tırstım sildim. iyide izlenim almıştı. daha önceki buna benzer konuda nasıl yaptığımı anlattım hocam.

telif ile 3.taraf eşleşeni ayırmak gerek videoyu yüklersiniz 3.taraf vermez 10 saat sonra telif hakkı yersiniz deminki konuda sanırım hiç bir dizi (emin degilim) 3.taraf vermiyor anlık olarak burda telifsiz sanılabiliyor örnek olarak " youtube.co m/watch?v=XbGs_qK2PQA (com ayrık)" yükledigin an 3.taraf vericektir bunu geçme yöntemi varsa (programlarla görüntü bozma vs hariç) bilmiyorum :D

Türkiye den yüklenen videolar 3. taraf veriyormu bilmiyorum ben hiç denk gelmededim Türkçe içerik olarak. Tabi ben yeniyim daha sizin kadar iyi bilmem mümkün değil. Fakat yaptığım olayda acunu ısıran maymunu koymuştum.

ben yetenek sizsinizin belli bir kısmını attım telif yemedim. eşleşen yemedim. sonradan tırstım sildim. iyide izlenim almıştı. daha önceki buna benzer konuda nasıl yaptığımı anlattım hocam.

Hocam varmi yani böyle bi olay edit yapmadan falan link atarsaniz cok sevinirim birde, az önce calikusu falan denedim orj ytsinden direk 3. taraf verdi

Hocam gecen gün Serkan abi kanalini paylasmisti ayni videolari attigimda 3. taraf vermisti ve kanalim partner degil, fakat serkan hocanin kanali partnerdi. Sanirim kanal partner olunca bi sorun cikmiyor demi yalnismi biliyorum yoksa ?
Serkan Abi'nin konusu ile alakası nedir? Burada sorduğuna cevap verdim dostum. Partner ile yüksek.

Evet Normalde 3.taraf veren bazı videolar partnerde vermiyor.Versede çok geç veriyor.Her video değil tabii.

3. taraf taraf versede partnerde pek bir önemi serkan abinin dediği gibi

para işareti olmayandan kazanılmıyo. keşke olsaydı 200k lık videoyuyu sildim o yüzden eşleşen falanda yoktu ! vardı. kazanç 0

Filme gireyim dedimde kanali partner yapmam sart alayina ya 3. yada dünya geneli engel :l

---------- Mesaj saat 01:58:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:15:58 civarında gönderildi. ----------

uzm1d.jpg

Beyler attigim 190 videodada bunu diyor neredeyse... Partner olmam durumunda bu olay kalkarmi veya bi yolu varmi bundan kacmanin ?

Hocam gecen gün Serkan abi kanalini paylasmisti ayni videolari attigimda 3. taraf vermisti ve kanalim partner degil, fakat serkan hocanin kanali partnerdi. Sanirim kanal partner olunca bi sorun cikmiyor demi yalnismi biliyorum yoksa ?

bahsettiğin konu nerede bulamadım bi link versene kanalına örnek olaarak bakalım bı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri