Telifli Video Yüklemem Gercek Oldu::RESİMLİ:::

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemocan03

Kayıtlı Üye
degerli arkadaslarım. oncelıkle gec kaldıgım ıcın hepınızden ozur dılıyorum. bulundugum cafe kapandıgı ıcın atamadım resımlerı...kusuruma bakmayın. ama sabahtan berı arkamdan laf soyleyen soyleyene sız sız olun karsınızdakı asla ama asla kucuk gormeyın... karsınızdakı bı coban bıle olsa. bu programı bılısımcı 3 abıyle yazdık ben fazla anlamam ama cok emegı gectı onların bana... sabahtan berı o kadar kalbımı kırdınız kı anlatamam buda son konum olacak... resmen gerızekalı yerıne koyarak yorum yaptınız...evet cok sukur para kazanmayı bıle aktıf ettım. pıxelını felan herseyı ayarlayabılıyrosun vıdeoda ama tek sorun ımlec vıdeonun ekranında gezdıgı ıcın reklamı cıkıyor ve onu sozmeye calısılıyor suanda emın olun ve ekrandakı resımden o ımlecıde sıldım... gerı tarafı vıdeonun noktasına vırgulune dakıkasına sanıyesıne kadar hepsı aynı duruyorrrr.ve youtubeden aldıgım gıbı koydum resmı asla ama asla paıntle felan oynama yok. egerkıde yalan soyluyorsam hayır mubarek gun formda kac kısı varsa gunahı bana yuklesın allah...kendınıze ıyı bakın hayırlı geceler....

admın arkadaslar yenı konu actıgım ıcın affedın ozur dılıyorum sızden asagıdakı konuyu kılıtleyebılırsınız

resım ektedır

Edit: Muslera06

Resimdeki icerikden dolayi ekledigin resmi kaldirdim.

Hocam oncelikle kimse seni gerizekali yerine koymadi.Sen programi paylasamam dedin,en azindan moderatorlere at dedik onada olmaz dedin.Yani ne dediysek bi bahane buldun.Ayrica resimde gorunen inceleniyorda,beyaza donen oldu mu hic?

Hocam oncelikle kimse seni gerizekali yerine koymadi.Sen programi paylasamam dedin,en azindan moderatorlere at dedik onada olmaz dedin.Yani ne dediysek bi bahane buldun.Ayrica resimde gorunen inceleniyorda,beyaza donen oldu mu hic?

ben paylasacagım dedım. ne youtubenın parası benım cebımden cıkıyor ne googlenın sadece kucuk bı hgata var programdan anlayan bırıyle vede serkan abıyle gorusmem lazım sonra paylascam dedım ıyı oku mesajımı

baltalamak gibi olmasın ama madem böyle bir şey var forum sahipleri yöneticileri veya serkan abi baksın onaylasın tamam desin yayınlansın. Bizde Allah razı olsun diyelim. neden sürekli konu açılıyor onu anlamış değilim?

Hocam mNote adli arkadasta dedi ki sana ben anliyorum programdan gonder bana ben bakayim dedi.Bende sana ona gonder dedim.Istersen sat programi yani o benim icin onemli degil.Sonucta kendin yazmissin,yazdirmissin.Ucretsiz paylasip paylasmamak sana kalmis.Benim sana dedigim moderatore gonderip kontrol ettirmendi.

Ben okudugum halde konuyu hala anlamış değilim. Yönetici arkadaşımız inceliyorsa sürekli konu açmanıza gerek yok. Yararlı bir paylaşım yapacaksanız buyrun yapın. Yöneticilerimizle konustuktan dediğiniz gibi onayı aldıktan sonra program konusunu açarsınız. Konu kilit

Birseyin kanitini resmini sunacaksaniz adam akilli bir resim sunun,burasi +18 forumu degil.Programi bu turde denemeyin, dunyaca unlu muzik starlarinda deneyin koyun herkes hem baksin dogruluguna gercekligine hemde su ortama ,su mubarek aya yakisan bir gorsel olsun.

Ayrica diger konuna yazan hic kimse yanlis yada hatali yazmamis cemocan arkadasim.Once buldum programi yazmisin,simdide yazdik diye yazmisin.Bir kere her zaman sunu soyluyorum,bir konu acip birsey hakkinda guclu bir iddaniz varsa,kaniti ile acin..Bi konu acip buu buldum bunu yaptim acikliycam sunacagim diye konu acmak hem kendi zamanini hemde milletin zamanini harcamak ve onlarin hakkina girmekdir.

Lutfen bir daha bu sekilde paylasim yapma suresiz uzaklastirilirsin.

Ayrica sunu demedende gecemiycem paylastigin resimden gordugum kadari ile,Bosuna programa kafa yormussunuz,sizin bu resimde verdiginiz olay icin programa gerek yok,hemde hic yok..Sadece azcik aklini calistirmaya ,onu kullanmaya ve Pc karsisinda bos bos oturmak yerine bir kac ufak,cok ufak deneme yanilma ile asabilirdiniz.Su mubarek gunde yazdirmayin daha beni..

Ha gecenki benimle bu program hakkindaki maillesmelerde ben gercekden uyari veren videolari kurtariyor youtube yediriyor anlaminda anladim,halbuki deneme yaptigin kategori zaten mumkun uyariya takilmamasi.Ha sonucunuda hemen diyim,Direk ADSENSE BAN Kanal degil.

Saygilarimla.

KONU KILIT
.

Birseyin kanitini resmini sunacaksaniz adam akilli bir resim sunun,burasi +18 forumu degil.Programi bu turde denemeyin, dunyaca unlu muzik starlarinda deneyin koyun herkes hem baksin dogruluguna gercekligine hemde su ortama ,su mubarek aya yakisan bir gorsel olsun.

Ayrica diger konuna yazan hic kimse yanlis yada hatali yazmamis cemocan arkadasim.Once buldum programi yazmisin,simdide yazdik diye yazmisin.Bir kere her zaman sunu soyluyorum,bir konu acip birsey hakkinda guclu bir iddaniz varsa,kaniti ile acin..Bi konu acip buu buldum bunu yaptim acikliycam sunacagim diye konu acmak hem kendi zamanini hemde milletin zamanini harcamak ve onlarin hakkina girmekdir.

Lutfen bir daha bu sekilde paylasim yapma suresiz uzaklastirilirsin.

Ayrica sunu demedende gecemiycem paylastigin resimden gordugum kadari ile,Bosuna programa kafa yormussunuz,sizin bu resimde verdiginiz olay icin programa gerek yok,hemde hic yok..Sadece azcik aklini calistirmaya ,onu kullanmaya ve Pc karsisinda bos bos oturmak yerine bir kac ufak,cok ufak deneme yanilma ile asabilirdiniz.Su mubarek gunde yazdirmayin daha beni..

Ha gecenki benimle bu program hakkindaki maillesmelerde ben gercekden uyari veren videolari kurtariyor youtube yediriyor anlaminda anladim,halbuki deneme yaptigin kategori zaten mumkun uyariya takilmamasi.Ha sonucunuda hemen diyim,Direk ADSENSE BAN Kanal degil.

Saygilarimla.

KONU KILIT
.

Valla abi dünden beri izliyorum bu konuyu, o konudan bu konuya geçtim. Bu konuya girerkende "bu seferde bi tırt varsa 3 günü basarım" niyetindeydim..
sen yazmamış olsaydın ben basmıştım ban'ı :)

Ayrıca arkadaşlar size şöyle bişey söyliyeyim, mart ayı falan gibi 3.taraf uyarılarını tamamen atlatıp videoları yüklemeyi çözdüm. Rihanna'nın, adele'nin, PSY'nin şarkılarını, nba videolarını falan gayet para kazanmaları aktif olacak şekikde yükleyebiliyordum. [MENTION=2087]Muslera[/MENTION] da [MENTION=114]FGA[/MENTION] 'da bilirler.
Ancak bunu paylasmadım, paylasılmasını ve yayılmasını da istemedim. Sebebi de serkan abi'nin bahsettiği gibi sadece kanal değil direk olarak adsense ban sebebi olduğundandır.
Alın bakın böyle bişey var yapın deyip bi çok kişinin adsense'sinin banlanmasına sebep olmak yerine paylaşmamak daha doğru geldi.
Kendimde kullanmıyorum bu yöntemi sonuç olarak.

Çünkü 3. taraftan kurtulsanızda bi şekilde videonuz şikayet edilecek ve bu sefer başınız ağrıyacak.

Şahsi fikrim, hiç bulaşmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri