Telifsiz dizi buldum

• Kullanıcı alptug1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yenilerde telifsiz hocam 3-5 bölümü var ytde
Hocam ses eşleşeni veriyorsa eşleşen vere kısımları kes yada o kısımlarda sesi sil. (camtasia işini görecektir)
Serisi elinde varsa videonti programı ile hızlandırma, filtre ve çerçeve seçeneğini kullanabilirsin.
Görüntü eşleşenini filtre veya çerçevelerle geçebilirsin, forumda bunların bir çok konusu var...
Filmin diğer bölümlerini google da arattırarak bulabilirsin. Yada büyük torrent sitelerinden.

Telifsiz 1 tane dizi buldum 1-2 kanal var diziyi paylaşan onlarda 5-15 bölüm paylaşmış 1 yıl önce 1 yıldır duruyor kanallar telif vs gelmemiş bende 2 hafta önce 7 video attım diziden günlük 3 dolar o 7 videoyu yt to yt yaparak attım sadece ünlem geçtim ancak diğer bölümler yt de yok elimde mevcut videolar 4 sezonu var dizinin videolar dünya engeli veriyor ve ben ne yaptıysam geçemiyorum bana dünya engelini geçene kazancımın yarısnı verecem yardım edebilecek var mı
not:20-30 yorum var kanalda yeni bölümleri ne zaman paylaşcaksınız tarzı

pmden dizinin adını at. ben sana yeni bölümlerini render eder veririm. Karşılığında bişey istemez. zaten bana dizinin adını vermiş olman yetecek de artacak. İstersen açacağım kanalın ilk 2 ay kazancının yarısını da sana veriririm. Cevabını pm'den bekliyorum hocam

Şimdi arkadaş dünya engeli geçmek gerekiyor demiş. Ben geçebiliyorum ama içeriği nasıl bulacam dizi ismini öğrenmeden ? :D

Lafım yardım etmek isteyenlere değil, dizi ismini söyle diyerek yardım etmeden sadece dizi ismini öğrenerek kendine kullanacak olanlara. :)

Telifsiz olduğunu nerden biliyorsun ? Belkide telifle ortalığı toz duman ettiler.Rahat bırakmadığı için kimsede çalışmıyordur.Senin bahsettiğin gibi bir çok dizi var bulduğum düşün adamlar 1962 yapımı diziye telif atar olmuş.En az 1 hafta yapmadan telifsiz diye düşünme bence.Ayrıca kişisel görüşüm kimseyle paylaşmamandır %100 çöp olur çünkü.Burda bilenler bilir kimsenin telif atmadığı ingiliz dizisi vardı birisi buldu ortalığı toz duman etti ifşa oldu telif atmayan şirket bunun üzerine telif atmaya başladı.Bu sadece bir örnek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

videoyap nasıl geçiyor acaba?bende bir ton içerik var elle camtasia ile geçiyorum epey vakit alıyor.
camtasia ile yapabildiğin bir çok şeyi videoyapla yapabilirsin.
Ayrıca videoni yazalımını da bir dene istersen bir kullan müptelası olursun :D

*dünya engeli veren dizi bir yerde telif de yer
*1-2 kanal reklam amaçlı ortada bırakılmıştır.
*ayrıca sen diziyi paylaşmazsın,millet de yöntemini.forumu incele ipuçlarını bulursun.hazıra alışmayın.

*dünya engeli veren dizi bir yerde telif de yer
*1-2 kanal reklam amaçlı ortada bırakılmıştır.
*ayrıca sen diziyi paylaşmazsın,millet de yöntemini.forumu incele ipuçlarını bulursun.hazıra alışmayın.

1 aydır duruyor videolarım telif felan yok iyide izlenim alıyor bazı şeyleri söyleyemiyorum burda biraz tuhaf bi durum var dizide telif gelmiyeceğine garanti veririm zaten kendim geçemssem %100 para iadeli satacam içeriği

1 aydır duruyor videolarım telif felan yok iyide izlenim alıyor bazı şeyleri söyleyemiyorum burda biraz tuhaf bi durum var dizide telif gelmiyeceğine garanti veririm zaten kendim geçemssem %100 para iadeli satacam içeriği
içerik,kategori satışı yasak

Sunu merak ettim dizinin adini ogrenmek icin yardm amacli yazanlarmi uyanik , yoksa d.engelini nasil gecilcegini ogrenmek isteyen o arkadas mi :)

[MENTION=25525]alptug1[/MENTION] hala yardım eden yoksa bana özel mesaj ile skype adresini yolla konuşalım
dizi adı ve içeriği istemiyorum bir taktik var çerçeve falan eklemiyorsun onu sana anlatırım skype'ta diğer ayrıntılarıda orada konuşuruz.

Dün aynı bahsettiğin şekilde baya bir dizi indirdim onlardan biri olabilir.Onlarda da son yüklemeler 1 yıl önce vs. idi.

Arkadaşlar dizilerde eski bölümler çoğu zaman sorun çıkarmıyor. Adamlar zaten kazanacağını kazanmış, ununu elemiş eleğini asmış oluyor deyim yerindeyse. Getirisi yapımcıları tatmin etmeyeceğinden youtube işiyle de uğraşmak istemiyor.

Güncel olarak dizi atmaya başladığınızda sorun orada ortaya çıkıyor, sen bir nevi adamın kazancından pay alıyorsun. O yüzden bunu farkettiklerinde telif de atıyorlar, eşleşen de. Bu tarz eski bölümlere aldanıp güncel olarak atmaya başlayacak olan arkadaşlar buna dikkat etsinler.

Arkadaşlar dizilerde eski bölümler çoğu zaman sorun çıkarmıyor. Adamlar zaten kazanacağını kazanmış, ununu elemiş eleğini asmış oluyor deyim yerindeyse. Getirisi yapımcıları tatmin etmeyeceğinden youtube işiyle de uğraşmak istemiyor.

Güncel olarak dizi atmaya başladığınızda sorun orada ortaya çıkıyor, sen bir nevi adamın kazancından pay alıyorsun. O yüzden bunu farkettiklerinde telif de atıyorlar, eşleşen de. Bu tarz eski bölümlere aldanıp güncel olarak atmaya başlayacak olan arkadaşlar buna dikkat etsinler.

Sen bunları neye dayanarak söyledin açıkcası bilemedim. :) 1980 yapımı dizilerden bile çatır çatır telif yiyiyorum hergün. Konuyu açan arkadaş güya dünya engelini geçme taktiği istemiş ama bunu en alangirli şekilde söylemiş. Yarısını vericem vs. Ayrıca telifsiz içerik olsa dünya engeli yemezsin. Demek ki content id tanımlaması yapılmış bu da yayıncı kuruluşun diziyi takip ettiğini gösterir. Muhtemelen attığın videolar en fazla 2-3 haftaya teliflenir. Bu davranışlar yüzünden her taktik çöp olmakla birlikte, işi bilen bilmeyen herkesi tek bir yere kanalize ediyorsunuz sonuç telif yemesek flag yiyiyoruz. Bu forumda artık bilgi paylaşımından çok birbirini taklit eden konular çoğunlukta olmaya başladı ne üzücü..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri