Telifsiz dizi buldum

• Kullanıcı alptug1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sunu merak ettim dizinin adini ogrenmek icin yardm amacli yazanlarmi uyanik , yoksa d.engelini nasil gecilcegini ogrenmek isteyen o arkadas mi :)
aslında bence günün sorusu bu.... şunu da bir kenara atmamak lazım gönülden yardım etmek isteyenleri bir kenara bırakmak lazım onlar her zaman varlar iyiki varlar ama diğerleri onlar için birşey söylemiyorum

bu arada bu arkadaşa çağrım eğer dünya engeli aşamıyorsan özelden pm at ses mi görüntümü önemli değil yardımcı olurum ..not :içeriğini bana göndermene gerek yok

Zaten yardım etmek isteyn direk içeriğini istemeden taktigi solemesi lazim

Kardeş herhangi bir video üzerinde nasıl dünya engeli geçildiğini arkadaşa anlatabilirdin.Hem onun da içine şüphe düşmemiş olurdu.Neyse konuya yazan arkadaşlar var bi sonuç çıkmazsa müsait zamanımda ben gösteririm. [MENTION=25525]alptug1[/MENTION] hocam siz de böyle şeyler için ücret teklif etmeyin.Sonuçta çoğu insan dünya engelinin nasıl geçildiğini buradan öğrendi.
Şimdi arkadaş dünya engeli geçmek gerekiyor demiş. Ben geçebiliyorum ama içeriği nasıl bulacam dizi ismini öğrenmeden ? :D

Kardeş herhangi bir video üzerinde nasıl dünya engeli geçildiğini arkadaşa anlatabilirdin.Hem onun da içine şüphe düşmemiş olurdu.Neyse konuya yazan arkadaşlar var bi sonuç çıkmazsa müsait zamanımda ben gösteririm.

Hocam sen nasıl geçiyorsun bilmiyorum ama ben çerçeve vs. kullanmadan geçiyorum kendi yöntemimi onla paylaşamam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri