Teliften kapatılan kanala ulaşma

Selçuk Sepetci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, teliften kapatılıp burdan sildiginiz "https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount " hesaba url olarak ulaşabiliyormusunuz ?

özet olarak anlatcak olursam kanalım teliften kapatıldı youtubeye girince devre dışı diyor. gmail den üsteki link ile komple sildim ancak kanala url olarak giriyorum " Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için xx adlı YouTube hesabını feshettik: " uyarısı veriyor yani tam komple silinmiyor diger hesaplarda hiç böyle olmamıştı sizdede böyle bi durum varmı ben mi paranoyağım kurtulamadım kanaldan gmaili silmeden youtubeyi silme yöntemi bilen varsa yazarsa çok iyi olur :confused:

feshedilmiş kanal sorun çıkarmaz zaten...

Teliften kapatılan kanal, youtube-gmaili devre dışı olmuş bir hesabımın yüzünden adsense çöp oldu para kazanması kapatılmış kapalı kanalın o.O url olarak girince üstteki yazdıgım gibi ....telif hakkı nedeni ile kapanmış diyor ondan tedirgin oldum

takıntılı mısın sen selcuk'um ya :D bırsey olmaz rahat ol

1 adsenseni alırım sorun olursa :D tamam mı ?

[MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] sunla ugrasmayı bırak da grup toplantılarını bul at :D chp grup toplantısı patlamaya aday izlediğim kadarıyla :D

---------- Mesaj saat 14:23:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:02 civarında gönderildi. ----------

Teliften kapatılan kanal, youtube-gmaili devre dışı olmuş bir hesabımın yüzünden adsense çöp oldu para kazanması kapatılmış kapalı kanalın o.O url olarak girince üstteki yazdıgım gibi ....telif hakkı nedeni ile kapanmış diyor ondan tedirgin oldum

1 adsenseni alırım sorun olursa :D tamam mı ?

bana yetmıyor onlar la :D

[MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] sunla ugrasmayı bırak da grup toplantılarını bul at :D chp grup toplantısı patlamaya aday izlediğim kadarıyla :D

---------- Mesaj saat 14:23:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:02 civarında gönderildi. ----------

bana yetmıyor onlar la :D

Canlı yayınını izledim buluruz :D , o zaman birtane hazırla adsense :D

o kanala bir süre sonra ulaşamazsın...
linkle de bulamazsın...sanırım bir süre sonra siliniyor onlar da..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri