Test kısmına yeni sorularmı ekliyorlar acaba![]()
Hemen ders çalışmaya başlamalıyız yeni sorular için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler sorunu yaşayanlar girip kanallarını kontrol etsinler, ben an itibari ile kanala girebildim çok şükür.
sorun düzeldi bende de,sorular değişmemiş![]()
2 gün önce kanaldaki tüm videolara (24) telif gelmişti aynı hatayı alıyordum konuyu tekrar gördüm ve tekrar giriş yaptım kanala hata gelmedi ilk defa yapmıştım bu işi ve ilk defa telif yedim ne yapmam lazım?
Arkadaşlar para kazanma sekmesine tıklayıp adsense bağlamak istediğimde bu hata çıkıyor sizde de bu sorun var mı ?
Edit: Kanal telif yememiş temiz
az önce bir tane kanalımı AdSense hesabıma bağladım, bir sorun çıkmadı. Çözümü hakkında bir bilgim yok ne yazıkki
Hocam bende başka kanallarda deneme yaptım şimdi diğer kanallarda sıkıntı yok . Çok izlenen kanallarda bu sorun var galiba
Sanırım dediğiniz gibi bir sorun, benim bağladığım kanalında izlenimi çok değildi..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.