Teliften uzağa olta sallamak+ Sonrası Beyin fırtınası

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Doğrudur hocam :) ona da çözümü söyliim
şimdi genelde başka dillere çeviri yaparken (film olsun dizi olsun çizgifilm olsun)
google translate de çevirildiği gibi çevrilmiyor( ki bunla çok alay eden de olmuştur)

40 Days 40 Nights - Elim Belim Bağlı
7th Heaven - Kalabalık Ve Mutlu
A Beautiful Mind - Akıl Oyunları
About Adam - Aşkmatik
Along Came A Spider - Örümceğin Maskesi
American History X - Geçmişin Gölgesinde
Analyze That - Anlatamadım mı?
Analyze This - Anlat Bakalım
Animals - İnsanlar, Melekler Ve Hayvanlar
Antz - Karınca Z
Any Given Sunday - Kazanma Hırsı
Austin Powers - Avanak Ajan
Beethoven - Afacan Köpek Beethoven
Best Man - Dört Nikah Bir Soygun
Big Fight In L.A. Streets - Baba Ve Oğlu
Big Mamma's House - Vay Anam Vay
Blade - Bıçağın İki Yüzü
Born To Be Wild - Arkadaşım Goril
Bowfinger - Çatlak Yönetmen
Bruiser - Ölümün Maskesi
Cable Guy - Baş Belası

Bunun nimetlerinden faydalanabiliriz :)
misal

sünger bob ( benim nickelodeon bu yönteme rağmen telif aldığım çizgifilm bu yüzden denemeyin telif yersiniz :))
şimdi sünger bob'u google translateden çeviriyorum губка Боб..Ama rusların çoğu bu çizgi filmi Спанч Боб olarak biliyorlar :)..yani niceledon bunu çeviri yaparak aradığında eğer etiket olarak Спанч Боб girmişsek bizi yakalayamaz :) acı bir tecrübeyle öğrendim bunu :)

Ha diyeceksiniz ki nerden gidip rusların sünger bobu hangi isimle izlediklerini bulacam:)..

burda biraz araştırmacı olmak gerek..sünger bobun rusça yayınlandığı rusça siteler var googledan aratacaksın(rusça) bu tarz siteleri(mesela çizgifilm [мультипликация]) diye sonra bu sitedeki bilgileri kullanacaksın kanal açarken

misal ??????????? ??????, ???????? ???????? ????????? ? ??????? ???????? ??? ??????????? kaynak olarak kullandığım site(kaynak paylaşmaktan çekinmiyorum çünkü koca denizdeki bi kum tanesi bile değil)..

burda sünger bobu da bulursunuz sünger bob için kanalınıza açıklama da bulursunuz her sezon için ayrı açıklama da yani tüm kaynak ihtiyacınızı karşılar

Son olarak sünger bob dedim gidip sünger bobu yayınlamayın :) yakalanırsıız çünkü sünger bob her isimde daha önce defalarca yüklenmiş ve adamların arama listelerinde yer etmiş..

[MENTION=114]FGA[/MENTION] hocam senin nezlinde herkese hitaben yazdım biraz uzun oldu kusura bakma :)

yukarda biraz açıkladım hocam tam anlamıyla şöyle

sünger bob daha önce губка Боб,Спанч Боб gibi etiketlerle bile onlarca kez yayınlandığı için artık arama listelerinde yer etmiş..bu yüzden açtığım kanal telif yedi...anı şartlarda açtığım başka bir çizgifilm kanalı ise(isim veremicem üzgünüm kanalımı seviyorum :) hala yayın hayatına devam etmekte :))..
yani demem o ki kategorinizi seçtikten sonra o kategoride ve o dilde kanal var mı bir tarayın youtubeda yoksa o görevi siz üstlenin telifden biraz daha uzak kalacaksınız bu şekilde

Hocam sen resmen olta takımını vermişsin alın kullanın diyorsun. Gerçekten bugün gördüğüm en güzel paylaşım bu oldu. Teşekkürler.

Yeteneck hocam, forumda bildiklerini çekinmeden, kaygı duymadan anlatan sayılı üyelerimizdendir benim gözümde.
Allah razı olsun ondan benim üstümde de çok emeği vardır.
Allah, kendisine hastalığının üstesinden gelmesi için gani gani güç kuvvet verir inşallah.
Acil şifalar diliyorum...

Benim kanalımdada doğrulandı yazıyordu. Bugün baktığımda kaybolmuş :D. Arada geliyor gidiyor. Ben onu izlenmeye bağlıyorum.

sağlam kafayla sabah okuyayım tam anlarım.
akşam saatleri yarısını anladım yarısı karıştı :D

---------- Mesaj saat 20:26:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:25:47 civarında gönderildi. ----------

bu arada kişilerin kanalını kopyalarken kişiyi engelliyorum.başka kanaldan ararsa bulur ancak :D
İşte kral taktik:)

Guzel paylasim

ME172V cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuyu sabah sakin kafayla okuyayımm güzel bilgiler var gibi :)

Kişinin kanalındaki bayrağa tıklayarak

Yanlışınız olmasın hocam? Bu özellik sadece o kanalın sizin videolara yorum yapmasını, Mesaj atmasını vs etkiliyor diye biliyorum ben.

Geçen foruma sormuştum kanalı belli kanallara gizlemek mümkün mü diye ama böyle birşeyin mümkün olamayacağını, mümkün olsa muyapa yapardık şeklinde cevaplar almıştım ben :)

Yanlışınız olmasın hocam? Bu özellik sadece o kanalın sizin videolara yorum yapmasını, Mesaj atmasını vs etkiliyor diye biliyorum ben.

Geçen foruma sormuştum kanalı belli kanallara gizlemek mümkün mü diye ama böyle birşeyin mümkün olamayacağını, mümkün olsa muyapa yapardık şeklinde cevaplar almıştım ben :)

şimdi denedim, A kanalımı B kanalımdan engelledim. Buna rağmen A kanalımdan girdiğimde B kanalının videolarını görmek bir yana yorum bile yapabiliyorum. Sadece B kanalımdan girince bunları bana göstermiyor. Yani engellemek işe yaramıyor. hatta zararlı bile olabilir. belki adam telif göndermeyecek de mesaj atacak kaldır diye, süre verecek kaldırmam için. ama engellersem o mesajı görebileceğim şüpheli.

evet doğru diyorsun :D
düzeltiyorum ....

Hocam yazdiklarin icin tesekkurler oncelikle bahsettigin konu gercekden cok cok basarili bir teknik birden fazla cizgi film ve anime kanalim var kesinlikle ingilizce baslik etiket girmiyorum.ha ingilizce yayin yapmiyormuyum yapiyorum ama yine baslik etiket farkli dillerde ingilizce icerik icin bir face sayfam var hiti ordan toparliyorum cok da kolay oluyor gercekden eline koluna saglik cok cok iyi bir nokta bu dizi film cizgi ve animeler icin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri