Tema hakkında düşünceleriniz.

Nasıl olmuş?

• iyi

Oy: 5 26,3%
  • kötü

Oy: 3 15,8%
  • fena değil

Oy: 9 47,4%

Oy: 2 10,5%

• Kullanılan toplam oy
    19

memurvadisi1

Kayıtlı Üye
Hevesle tasarlayıp kodladığım temamı sonunda bir yere kurayım fikir alayım dedim. Çok eksiği olsada tema bitti sayılır.
Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum iyi, kötü, şurası olmamış, şu eksik şunu yapabilirsin, tarzında yorumlarınız çok yararlı olacaktır.

+Temanın hızlı olması için resim kullanmaktan sakındım yok denecek kadar az resim bulunmakta.
+Tema anasayfadaki tüm parçaları bileşen olarak ayarladım daha kullanışlı olması açısından.
+Logoya çok takılmayın hızlı bir paint yapımıdır :D
+Footer tamamen değişecektir.
+Search eksiği bulunmakta.
+Domain kullanılmayacak sadece temayı göstermek için kurdum.
+Renk olarak kırmızı değişkendir.
+Sitede paylaşılan yazılar shift... alıntıdır.

Edit : mozillada alt çizgi sorunu var farklı tarayıcı bakarsanız net görürsünüz.

Link : ...

Son düzenleme:
Tasarım güzel hocam ama yazıların altındaki mavi cizgiler kalkarsa daha hoş durur

sağ sidebarı kaydırırsan daha şık olur hocam basit tek satırlık bi kodu vardı yani siteyi aşağı kaydırdıkca sidebar sabit kalıyor altında boşluk kalmıyor

Hocam 1 den 10 a kadar olan haber resimlerine Kısa Başlıklar eklenirse daha iyi olur..
Örneğin 10. resime tıklayınca PC SATIŞLARI DIBE VURUYOR! başlığı yazıyor..Aynı başlığı anasayfada ki resmin üzerine de yazarsanız daha iyi olur

Güzel olmuş ancak ben olsam arka planda ince pattern güzel bir background kullanırdım hafif daha koyu bir şekilde. Görsellerden kaçınmışsınız menü de gradient kullanabilirdiniz ama böyle de güzel olmuş ben nacizane altına 2 px red bir şekilde border-bottom ekledim ve hoşuma gitti. Onun dışında kırmızı cidden beni çok yordu anlatamayacağım şekilde dayanamayıp <a> haber başlıklarınızın renklerini de 4f4f dark gray tonuna yakın bir tonda ayarladım ve gözlerim biraz dinlendi. Eminim diğer kırmızıları da dark-red e doğru çok hafif göz kırptırırsanız daha az göz yorucu ve hoş olacağını düşünüyorum. Footer değişecek demişsiniz zaten onun dışında gayet güzel yeterli olmuş ellerinize sağlık biraz daha uğraşla daha iyi işlerde çıkarırsınız. Başarılar

Bu arada renk değişken yazmışsınız ona hitaben colorful da güzel gider bu siteye ve son olarak oyun ve otomobil kısmında sadece resim olması bence yetersiz ufakta olsa bi başlık daha hoş durabilir sanki

Son düzenleme:
yazı fontu bir birim arttırsan nasıl olur acaba...çok ufak,silik kalıyor...

,Kusura bakma başkan ama 1990ların sitesi gibi duruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri