Terim ve oyuncuları kov Milli takımı Kapat

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar inanın bu milli takım yüzünden sinir sistemim bozuldu. Bu kadar ruhsuz bu kadar b..ktan bir takım olamaz. Bu işi bu beceriksizler yapamıyor kardeşim. Ne hocası nede oyuncuları beş para etmez. Bu rezil halleriyle bir de milyonlarca dolar alıyorlar milletin cebinden.Bu işe yaramayanlara verilen paralara günah. Zaten bizim milli takımın 100 yıllık tarihinde elle tutulur başarısı da yok. Kapat gitsin. Ben ilk izlanda maçında da milli takım kapatılsın diye konu açmıştım. O maçta fransa ya gidemeyeceğimiz belliydi.

TERİM VE OYUNCULAR SİZ O PARALARI HAK ETMİYORSUNUZ..SİZE NE KÜFÜRLER ETMEK İSTERDİM AMA ORTAM MÜSAİT DEĞİL.....

2. yarı ruh gibiydi herkes

senelerdir milli takım maçlarını izlemiyorum kafam öyle rahat ki

3 büyüklerin oyuncuları devlete kapağı atan memur gibi rahat.
birde hayat selçuğa güzel yandan yandan

Akıl var mantık var kariyerinde ilk defa milli olacak oyuncu böyle zor bir maçta oyuna giriyor? şimdi dersiniz başka forvet yok. Olcay çıkıp Oğuzhan girseydi taş gibi orta saha olurdu. Gökhan Töre olcan değişikliğini saymıyorum bile.

neyse çok sinirlendim ben

Son düzenleme:
Akıl var mantık var kariyerinde ilk defa milli olacak oyuncu böyle zor bir maçta oyuna giriyor? şimdi dersiniz başka forvet yok. Olcay çıkıp Oğuzhan girseydi taş gibi orta saha olurdu. Gökhan Töre olcan değişikliğini saymıyorum bile.

Kardeşim ben aylardır bu düşüncemi savunuyorum. Bizim milli takım beş para etmez. Kesin kapatılması gerekiyor.Bahanelerle bu iş gitmiyor. 100 yıllık tarihinde hiç başarısı yok. 2002 dünya kupasını sayma onu bize brezilya hediye etti.Ne turnuvalara düzenli katılabiliyor ne bir başarısı var. Yedikleri tirlyonlar da cabası..Kapat gitsin...

Milli takımlarda takım ayrımı yapmak istemem ama fenerliler mahvetti.

Gökhan Gönül - Caner sürekli top kaçırdılar. tuhaf tuhaf pas attılar, boş yere yere yatarak topu bıraktılar (2. Golü öyle yedik).

Gökhan gönül yerine ya sabri ya da hamit altıntop olmalıydı.
Canerin yerinede sanırım tek alternatif tarık var.

Mustafa pektemekte sakat olmasa tadından yenmezdi.
Sağlık olsun hedef 2018 Dünya kupası :)

neyse çok sinirlendim ben

Son düzenleme:
Ben komple Türkiyede futbol federasyonunun kapatılması yanındayım. Hiç olmazsa diger spor dallarında yetenekli sporcuları deger görür.

İmza: Kapatın Federasyonu

Milli takımlarda takım ayrımı yapmak istemem ama fenerliler mahvetti.

Gökhan Gönül - Caner sürekli top kaçırdılar. tuhaf tuhaf pas attılar, boş yere yere yatarak topu bıraktılar (2. Golü öyle yedik).

Gökhan gönül yerine ya sabri ya da hamit altıntop olmalıydı.
Canerin yerinede sanırım tek alternatif tarık var.

Mustafa pektemekte sakat olmasa tadından yenmezdi.
Sağlık olsun hedef 2018 Dünya kupası :)

Yıllarca hep bu bahanelerle bu milleti hep uyuttular be kardeşim. Biz ölür gideriz bu beceriksizler bir kupa dahi alamazlar...

---------- Spam Engelliyici 23:56 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

bu takım bu grubu 3. bitiricek play ofuda kazanıcak sizinde yüzleriniz mosmor olucak sonuna kadar Türkiye sonuna kadar fatih hoca

Saçma sapan konuşma. Bizde türküz bizde milli takımın başarısını istiyoruz. Başarısız olduğu için bizler bu kadar sinir oluyoruz. Sen kimi kime karşı savunuyorsun. Daha yazılanları bile anlamamışsın. Ya kelimelerine dikkat et yada seni şikayet edeceğim...

Kaliteli oyuncuları dış devletlerde özellikle çıkıp sokakda yada halı sahada top oynayan oralarda farkedilen küçük yetiştirmek üzere kendi alt yapılarına alan klüpler var bizim ülkemizde bu işler böyle yürümüyor, belirli yere kadar kendin geliyorsun amatör kümede daha sonra tırmanamıyorsun neden çünkü tanıdığın yok bizim ülkemizde hep böyle olmuştur üniversiteyi bitiren adam bile iş bulamazken ülkede iş bulma yada daha iyi bir işe girme kavramı hep torpile dayanır, durum böyleyken verimli bir geri dönüşüm sağlayamazsın.

çeklerin yanına bosna yı mı hırvatları mı yazayım derken bosna yı yazdığıma yanıyorum bende :D

Arda İspanyaya gitti ya o kadar çok sevindimki. Zaten Arda'nın İspanya'ya gitmesinden anlayın işte ne demek istediğimi.

edittt

Son düzenleme:
6 yıldır futbolu takip etmeyi bıraktım....bizim tüpçü başkanda dün çıkmış passolig kart geçen yıla nazaran 60 bin kombine az satıldığı söyledi :D ceplerine para girmez oldu çoçukları şeker kandırır gibi bizim milleti yıllardır uyuttular bu yıl sen şampiyon ol bu yıl ben :D şaka gibi onlar ceplerini doldursun....fatih hocaya lafım yok...

Bu berbat futboldan sorumlu olanlar yabancı sınırına takılıp yabancı futbolculara sallayanlardır. Yabancı futbolculara 2.sınıf muamelesi yap en vasat yerli futbolcunun fiyatı 5 milyondan başlasın sonra bizimkiler neden oynamıyo oynamaz tabi onlarda biliyo 3 büyüklere kapağı attıktan sonra gerisinin gelmesede olacağını. Bu yabancı sınırı aşağı çektikçe Türk futbolu gerileyecek kardeşim potansiyeli olan futbolcu da yatacak olmayanda yatacak

2008'den bu yana milli takım maçı izlemiyorum. Sebebi ortada bizim paralarımızlar ayda 500 bin lira kazanan adamların başarıları ortada. Başarının b si yok adam yedi ceddini doyuracak kadar kazandı ama sonuç "0". Gamsızlıkta gurursuzlukta üstlerine yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri