Teröristlerin Teslim Olma Anı

100 tane köpek beslerim ama bunlara bir yudum su vermem,Köpek bile yedigi kaba pislemez.

Bunlara köpek demek köpege hakaret olur.

Israilde,Almanya da,Amerika da bunlara ne yapiliyorsa aynisi yapilmali

Firsatini bulsa bu soysuz mahluklar Askere ne yapardi acaba,..???

Bunlar yüzünden masum olan kürde de en ufak bir güvenim ve sempatim kalmadi malesef........

Yok Artik...!!! Hesaplasmadan Helallesmek Yok Artik.!!!!

Hak ettikleri cezayı alırlar inşallah.

Kimbilir kaç kişinin kaç ailenin ocağını söndürdüler. İnşallah hak ettikleri cezayı kat kat fazlasıyla öderler. Ölüm belki bir kurtuluştu onlara ama ölüme bile layık değiller.

Ya afedersiniz ama teslim olasıya kadar ordaki askerleri öldürebilseler öldürürler. G*tleri sıkışınca nasılda teslim oluyolar. Bizim 1-2 askerimizi 10-15 terörist kıstırsa askerimizin cephanesi bitse acımazlar direk öldürürler. Bizim devletimiz bunları öldürmüyor ödüllendiriyor resmen. Yazık günah. Ülkede adalet olsa tamam iyi adalet gereken cezayı verir diyicem ama adalet yokki neyin cezası verilcek bunlara. 3 sene ? 5 sene? Pişmanım diyip serbest kalanlar? Çok yazık

...lerinin korkusuna ayak yapıyorlar. Anladılar it gibi gebereceklerini yok pişman olmuş yok bilmem ne . Bu devlet bu kafayla giderse bu itler elbet bitmez sonu gelmez.
iki gün sonra kimliğini değiştirirler devletin her türlü imkanından yararlanırlar en ufak bir fırsatta da kendini patlatırlar.
yanlış politika yanlış davranış. gördüğün yerde kafasına sıkacan it gibi ölsün.
şehitlerimiz bunların pişman olduk lafını duysalardı (belkide duyuyorlardır ) ne düşünürlerdi acaba. onun pişman oldugunu bize değil şehit çocuguna şehit anasına babasına şehidin eşine anlatsınlar.
gerçi çok görmeyeceksin. Dağdakiler davulla zurnayla indi ne beklersinki
neyse...

Bunları devlet güvencesi altında öldürmediğimiz için terör bitmiyor

burada ki mesajı bir tek ben mi aldım bilmiyorum ama amaç devlet size bakıyor öldürmüyor gelin teslim olun demesi yatıyor bence
tabi güzel bir strateji ama yine suistimal edecekler her zaman yaptıkları gibi.

Devletin güvencesi altında mısınız ? Sen gel benim Mehmetciğime sık şehit et. Çocuklarını yetim bırak eşini dul bırak onların hayallerini çal sonra güvencesi altındasınız öyle mi . Of of.

******** lağım fareleri bunlar bikez daha izledim dahada kanıma dokundu

benim gardaşımı binbir türlü kalleşlikle namertlikle şehid edeceksin sonra ben pişmanım

bunları sadece öldürmek icin teslim alırsın içerde krallar gibi yaşatıpda mezarda kardeşimin kemikleri sızlıyorsa lanet olsun ne diyim

'Devletin güvencesi altındasınız' sözü iyi niyetli bir propaganda. Diğer teröristlere de yapılan bi çağrı aslında..

Adamlar koseye skistiklari icin teslim oluyolar ya oleceklerdi yada teslim olacaklardi.orda kameraya almalari hata kimsenin teslim oldugundan haberi olmiyacakti. orda oldurceklerdi bunlari. hapse atmakla olay bitmiyo bu teroristleri beslemek zorundamiyim ben bunlar hapase girdiklerinde senin benim maaslarimizdan kesilen paralar uzerinden beslenecekler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle olması gereken...

Her türlü insanın hayat hakkının elinden alınmasına karşıyım, teslim olacak ve o güne kadarki işlemiş olduğu suçların cezasını Anayasamızın belirlemiş olduğu ölçüde çekecek...

Keşke hepsi teslim olacak kadar gerçekleri görebilme potansiyeline sahip olabilse, kazanamayacakları bir mücadelenin kolayca harcanabilecek piyonları olmaktan kurtulsalar...

Enazından diğerlerini teşvik edebilecek bir video olduğu kanısındayım...

Öleceklerini anladılar teslim oldular hocam siz neden bahsediyosunuz domuz yine domuz

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

Adamlar koseye skistiklari icin teslim oluyolar ya oleceklerdi yada teslim olacaklardi.orda kameraya almalari hata kimsenin teslim oldugundan haberi olmiyacakti. orda oldurceklerdi bunlari. hapse atmakla olay bitmiyo bu teroristleri beslemek zorundamiyim ben bunlar hapase girdiklerinde senin benim maaslarimizdan kesilen paralar uzerinden beslenecekler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu hayvan severlere anlıtıcaksn illede besleyelim diyolar

bunları vatandaşlıktan çıkarmalılar. idam cezasını geri getirmeliler. ve bunları idam etmeliler. ucunda ölüm olduğunu bilerek bu haltı edemezler. terör 10/1 oranında düşer. vergiler boşa gitmez kurşunlara. insanların huzuru kaçmaz. en önemlisi mehmedim ölmez anneler kuzusuz kalmaz

Ne güzel işler zora girince teslim ol pişmanım böyle iş mi olur o kadar Şehit oldu kimin yüzünden o teslim olanlar ve onların gibi teröristler yüzünden nerden biliyorlar o teslim olanların askerleri Şehit etmediklerini böyle bir adalet olduğu sürece bu terör bitmez af etmeyeceksin kardeşim buğün vatanına ihanet eden eline geçen ilk fırsat'da yine ihanet edecek.Tek ve kesim çözüm yakaladığını asacaksın.

Gerçeklikle alakası olduğunu milim düşünmüyorum.

intikam duygusu hiç birşey kazandırmaz , devletin bu kadar aklı yerinde davranması gerçekten umut veriyor belki bir gün son pkklı teslim olur ve türkiye halkı huzura erişir , inşallah

bu video gercekmi yoksa reklam mı izleyenler farklı gorusteler. eger video gercekse yanlıs yapmıslar. sıkısana kadar askere mermi yagdır her sokaga her eve bomba yerlestir sonrada catısma sırasında sıkısınca teslim oluyorum de.

teroristi canlı yada olu ve bunların cenazelerine gidip apo posterleri acanları, teror destekliyicilerinin yani kısaca alayını vatandaslıktan cıkartıp ulkeden surmedikce bu teror bitmez.

maalesef bu guzel ulkem sadece s....lere guzel

:) ilk izlediğimde dedimki bu ne ya şaka gibi tamamen düzmece Büyük türk ordusuna yakışmayan hareketler.. Kimse kusura bakmasın Aptal yerine koyuluyoruz kendi ordumuz tarafından buna inanan varsa biz bitmişiz..

Şimdiden söyliyim bölücü felan değilim. ama sırf gurur duycam diye böyle bişeye inancak kadarda aptal değilim Şuraya bak yaa resmen aklımızla dalga geçiyor bizim ordumuz

:) ilk izlediğimde dedimki bu ne ya şaka gibi tamamen düzmece Büyük türk ordusuna yakışmayan hareketler.. Kimse kusura bakmasın Aptal yerine koyuluyoruz kendi ordumuz tarafından buna inanan varsa biz bitmişiz..

Şimdiden söyliyim bölücü felan değilim. ama sırf gurur duycam diye böyle bişeye inancak kadarda aptal değilim Şuraya bak yaa resmen aklımızla dalga geçiyor bizim ordumuz
Biz seni biliyoruz merak etme.

Bu arada video gerçek. Genelkurmaya mı inanacagiz sana mı inanacağız. Senin bu mesajınin artniyetli olduğunu bildiğim için yazıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri