Tesadüf mü yeni teknoloji mi ?

Bu sabah sakalımda açıklıklar oluşmaya basladıgını farkettim. Konuyu sadece telefonda bi arkadasıma anlattım. Hiç bir şekilde internetten arastırma yapmadım.
Yt sabahtan beri sakal serumu reklamı çıkarıyor karsıma :D. Daha önce bu reklamın cıkmadıgından eminim . Bu tesaduf mu sizce ? Sizde de cıkıyor mu aynı reklam ?

Google Zihnimizi Okuyor Olmasın :eek:

Benimde aklıma bu geldi ilk :)

---------- Mesaj saat 21:45:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:49 civarında gönderildi. ----------

Doktor bey açık konuşun deliriyor muyum ?

2 günde yüzüklerin efendisi serisini bitirdim sağdan soldan Gandalf çıkacak gibi geliyor şimdi sen söyle ben deliriyor muyum :D Şaka bir yanada hocam hakikatten bu dediğiniz olay banada çok olur dediğim gibi belli başlı şeyleri düşünmeniz günlük hayatta tekrar karşınıza çıktığında daha fazla dikkatinizi çekmesini sağlıyor olay budur yani.[/QUOTE]

Hocam seni pisikolojiden anlar gördüm :). Bu sitenin pisikiyatriste ihtiyacı olacak yakında :) Senden destek alabilirmiyiz

Bayadır bende de çıkıyor bu tür reklamlar. Hiçbir şekilde internetten arama vs. yapmadım. Sebebi şu olabilir. Sende daha önce de çıkıyordu ama sakalında herhangi bir problem olmadığı için dikkatini çekmiyordu. Sonra sakalındaki olan o açıklık kafana takıldı ve bu tür reklamlar direk gözüne çarpmaya başladı. Benim yorumlamam bu kadar. :D

Bayadır bende de çıkıyor bu tür reklamlar. Hiçbir şekilde internetten arama vs. yapmadım. Sebebi şu olabilir. Sende daha önce de çıkıyordu ama sakalında herhangi bir problem olmadığı için dikkatini çekmiyordu. Sonra sakalındaki olan o açıklık kafana takıldı ve bu tür reklamlar direk gözüne çarpmaya başladı. Benim yorumlamam bu kadar. :D

Muhakkak öyle oldu ama 1- 2 defa çıksa neyse dicem. Durmadan hatırlatıyor. Kafama takmıyorum ama biraz daha gözüme sokarsa ... neyse azımı bozmıyım :P

Peters answer diye bir site var,o aklima geldi simdi. Orada da soru sorunca site dogru cevabi biliyordu.Acaba aklimi mi okuyor diye insan suphe ediyordu.Komsunun kopeginin adindan tutunda ozel sorulara kadar dogru cevap veriyodu .Anlamasi guc seyler oluyor bu internette bazen.

3-4 ay önce arkadaşla kredi muhabbeti yapmıştık. 1 saat sürdü sürmedi cep telefonuma kredi cekmek için mesaj gönderildi. Gönderen banka garanti

Valla bizi dinlediğine adım gibi eminim. Geçen inşaat halinde olan bir siteye gittik. İşte mimarla konuşuyoruz falan filan inşaatla ilgili şeyler. Aradan bir müddet sonra safaride gezintiye çıktım karşıma briket reklamı çıktı. Dumura uğramıştım o gün :D

Bende genelde evin ordaki şoka girdiğimde google ödüllü anketlerde bana a101, şok ve bim hakkında anket çıkıyor :D 2 kere oldu bu olay konum vs. kapalı şekilde bildirim geliyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri