Teşekkürler Turknet

Türknet ülkemizde tam yapılması gereken zamanda böyle bir girişimde bulunarak eminim çok başarı kazanmıştır, Yapılması gerekende buydu.

Günümüz Şartlarında internet altyapınız kaliteli olduğu sürece 4 Mbit ile 720P HD Video seyredebilirsiniz.

Ama gel gelelimki bazı firmalar günümüzde 16 Mbit satıp 720P Video bile izletemiyor.

7272667160.png
-
7272678281.png
 
Son düzenleme:
herşeyi iyide bazen saçma sapan kesinti oluyor modemi kapatıp açmam felan gerekiyor. ama yinede iyidir türknet yani hız iyi kafa rahat indiriyorsunuz herşeyi ;)
yıl sonunda tamamı akk kaldıracak o zaman upload paketleri piyasaya düşecektir ona göre yeni tercih yaparız.
 
Türknet geçeli 2 hafta oldu 12 gün boyunca çok kesinti yaşadım arkadaşlar sonra sinirlendim işte arıza kaydı alındı müşteri temsilcisi aradı neyse son 2 gündür kesinti yok dediler ilk 12 gün de olur böyle şeyler neyse idare ediyoruz.Daha da inş olmaz ilk zamanlar diye birşey demiyorum.

Türknet avantajları var taahhüt yok ttnet göre 16 megabit kullanıyorum ttnet akn sınırım fazlaydı 85 lira falan veriyordum arada 20 lira fark var.En ve en önemlisi akn gibi bir illet yok bu çok iyi o yüzden avantajı çok arkadaşlar.Kesinti vs daha olmazsa ilk haftalarda diye oluyor artık yine siz bilirsiniz.
 
hocam bende 2 senedir türknet kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım ama bulunduğum bölgede altyapı yetersiz olduğundan 32 MBbit veremiyorlarmış yinede sizin uyguladığınız işlemlerin aynısını uyguladım belki artar :)
 
Keşke upload hızı da download hızı kadar yüksek olsa.

Ne yayın yapılıyor ne upload. Çürüdüm bilgisayar başında resmen. 3 4 mbps upload ile Mario's Pixel World yapıyoruz resmen.
 
Turk.net aradım. Bulunduğum lokasyonda fiber alt yapı var, ama Turk.net Fiber int hizmeti vermiyormuş. Vdsl hizmeti ve 35 mgbt en yüksek hızı...

Sizce normal bir ev kullanıcısı için 35 mgbt yetermi demek makul olur, yoksa fiber varken 3 5 daha fazla verip fiber bir internet kullanmak akıllıca olurdu.

Ve Fiber int önerileriniz nedir?
 
Turk.net aradım. Bulunduğum lokasyonda fiber alt yapı var, ama Turk.net Fiber int hizmeti vermiyormuş. Vdsl hizmeti ve 35 mgbt en yüksek hızı...

Sizce normal bir ev kullanıcısı için 35 mgbt yetermi demek makul olur, yoksa fiber varken 3 5 daha fazla verip fiber bir internet kullanmak akıllıca olurdu.

Ve Fiber int önerileriniz nedir?
Aynı şeyi ben de yaşadım :) Bulunduğum yerde 4 yıl fiber kullandım sonra türknet filan çıktı akk yok iyi güzel 80mbps gösteriyordu. Sonradan baktım 35 e düşürdüler vazgeçtim.

Ayrıca fiberde 4 yılda en fazla 1-2 gün sorun yaşadım onda da fiber kabloyu zedelemişim geldiler yaptılar. Türnet yorumları ise bazı yerler çok iyi bazı yerler çok kötü, riske atmadım 50mbps 100gb akk 59 tl ile devam..
 
turknet 100 mbs diyor ama alt yapı malesef desteklemıyor. ama ilgi alakaları mevcut. telefon faturası gelmiyor ayrıyeten bide. konuşmuyorsan. gider netlerde birde konuş konuşma tel parası alınıyor.
 
https://www.ytpara.com/1628262-post7.html

TurkNet lokasyonunuzda VDSL frekans desteği varsa çok iyi bir İSS

TurkNet'e geçiş yaparsanız özellikle belirtmek istediğim bazı hususlar olacak.

1)TurkNette tek bir paket var, hattınızın desteklediği maximum hızı sizelere sunuyor. Yok 16, yok 24, yok 50 v.s değil. Hattıınız maximum kaç mbps hız görüyorsa hepsini size sunuyor.
2)TurkNette tek fiyat var 59.90 lira. Aslında bu fiyatın 49.90 lirası internet hizmeti 10 lirası ise her yöne 1000 dakika konuşma ücretidir. Ttnette olsaydınız ya yalın internet alacaktınız, veya telefon hattıda alıp ayrı ayrı fatura vermek zorunda kalacaktınız. Oysa bu TurkNette tek faturada ve oldukça uygun fiyata. Her yöne konuşmanın içinde 1. kademe sabit ülkelerde bulunmakta.

3)Olurda geçmek isterseniz Kesinlikle ama kesinlikle Ttnetİn daha önce vermiş olduğu bir modem ile TurkNet kullanmayın!!!
Sebepleri:
Tttnet bu modemleri üreticilerden teslim alırken özel yazılımla gelmekte. Sadece Ttnet DNS lerine uyumlu şekilde üretiliyor bu modemler. Bunu uzun araştırmalarım sonucu öğrendim. 3 ay önce TurkNet e geçiş yaptım. Elimde hazırda TtNET ZyXEL VMG3312-B10B modem vardı. Bununla TurkNete geçiş yaptım kullanmaya başladım. İlk 2 ay bana zulum gibiydi. Sürekli hatta dalgalanmalar oluyordu. İnternet hızını stabil alamıyordum. Dalgalanmalar oluyordu. Daha sonra modeme cihazlarım üzerinden ulaşamamaya başladım. Fatal Error hatası almaya başladım. Anladımki modemde bir sorun var. Forumlara konular açtm sebebini araştırmaya başladım. Daha sonra TTNET çıkışlı modemlerim TurkNet DNS desteklemediğini gördüm. Şimdi yeni bir modem aldım hızımı son noltasına kadar günün her saati görebiliyorum artık. Hiçbir sorunum kalmadı.

İşin özeti:
TurkNet tavsiye edilir, ama Ttnet modemlerle değil. Yeni bir modem alınması gerekir. Sebebi ise Ttnetin vermiş olduğu modem TurkNete kısıtlama uygulaması.
 
türknet 1 hafta kullandım o 1 hafta 1,2 kere anca girebildim internete çok kopma sorunu oluyordu bende birde arıyorsun kimseye ulaşamıyorsun beni sinir eden buydu zaten karşında kimse yok 1,2 gün sonra dönüyorlar bekle allah bekle bende geçtim ttnet e sorun yaşamıyorum aynı hızı alıyorum
 
Peki normal bir ev kullanıcısı için fiber internette hangi firmayı ve hangi paketi önerirsiniz arkadaşlar?
 
netspeed de nekadar hız alıyon 16mb mi yine

aynen usta hiç değişmedi direk cuma belge gönderdim bugün öğlen açtılar geçişi onlar yaptı ama ben de bugün turknet destek yazdım iptal etti onlar da hizmeti hemen , ping daha iyi gibi ip tv 1080p de ping nedeniyle donuyordu arada şu an 1 saat kesintisiz donmadı bakalım şimdilik fiyat dışında değişen 2. şey ip :)
 
internetlerinizle tahüt yapmayın. yılbaşında yasa gelince ortalık baya karışacak büyük ihtimalle upload paketleri piyasaya çıkabilir daha fazla para kazanmak için o zaman tahütünüzü yaparsınız ;)
 
internetlerinizle tahüt yapmayın. yılbaşında yasa gelince ortalık baya karışacak büyük ihtimalle upload paketleri piyasaya çıkabilir daha fazla para kazanmak için o zaman tahütünüzü yaparsınız ;)

akk kalkma yasası mı, eğer dediğiniz gibi çıkarsa, yüksek upload paketleri piyasaya çıkacak
 
valla bende ev degıstırdım ttnet alyapı yapmamıs bu bına yanına ustelık merkezde ev.komedı yanı ısıme geldı altyapı yetersızlıgınden ıptal ettırdım ucret odemeden.
sımdı muhtemelen bınaya kablonet uydusu vs ı koymuslar kablonet alıcam nasıl bılmıyorum denıcem bılen varsa yorum yapabılır
 
Yeni bina altyapi yok yan binada ve merkezde olmamiza rağmen en hizli altyapiyi sizce hangi sirket sağlar?
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri