Teşekkürler Ytpara , Teşekkürler Serkan Hocam ve adminler

• Kullanıcı Sonsuzluq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
2nizin çalışması güzelmiş :) Allah bizede nasip eder inşallah bi ev almayı :)

Arkadaşlar böyle başlıklar iyi niyetli ama adminler lütfen kaldırsın..Devlet başımıza üşüşmesin...Millet trilyonları götürüyor, şimdi gelir bizlerle ugraşırlar...

Cok dillendirmeyelim...Konu kilit lütfen

Hay maşallah.Tebrik ederim daha fazlasını kazanırsınız inş Allah.Herkes kazansın aynı şekilde.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun abi.Allah daha çok nasip etsin.

senin vesilen ile biz de serkan hocama tekrar teşekkür edelim. iyi ki var, koca yürekli insan. eviniz hayırlı uğurlu olsun, benim de hayalim önce anneme bi ev ardından kendime bi ev ve araba. bakalım sonumuz ne olacak :)

Hayırlı olsun kardeşim inş güzel yerlere gider dahada hep birlikte ytpara ailesi olarak...

Bi ben kazanamıyom heralde :D hayırlı olsun, Allah daha da versin inşAllah..

Hayırlı olsun daha çoğunu nasip etsin Allah. Hepimize. :)

Allah çalışanın, emek verenin karşılığını verir sizde mükafatınızı almışsınız :) , rabbim kat kat daha fazlasını nasip eylesin hocam bol kazançlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri