Teşekürler Süperonline

Manyak mısınız? 100mbit download paketlerinde 5mbit upload var süperonline da, telekom adsl de falan 1mbit bile değil, 2.5gb yüklemek 5dk mı sürecekti? simetrik 1000mbit mi kullanıyorsun? 999 lira onun fiyatı. VDS boşuna mı alıyor bu kadar insan :D

Daha sözleşmemin bitmesine 3 ay var. Superonlineden bikaç gündür arayıp zam gelicek sözleşmenizi yenileyin diyolar, ne kadar zam geliceğini söylemiyolar. Zam hakkında bilgisi olan varmı?

Daha sözleşmemin bitmesine 3 ay var. Superonlineden bikaç gündür arayıp zam gelicek sözleşmenizi yenileyin diyolar, ne kadar zam geliceğini söylemiyolar. Zam hakkında bilgisi olan varmı?

yemişim zammını, sözleşmesiz ayda 20-30 lira fazla alıyorlar ki zorla 1-2 yıllık sözleşme imzalasın kullanıcı, herkeste var bu sözleşme olayı - Türknet dışında - ama adsl hizmeti veriyorlar onlarda sanırım sadece. Düzgün internet bağlantısı kendimi bildim bileli hayal ülkede, 2008 de falan 1 mbit için neler verirdim millet adsli tarihe gömerken başka ülkelerde...

Bu zamana kadar ttnet, uydunet ve superonline kullandım.Bence superonline açık ara fark atar.Hız konusunda 1 kere sorun yaşadım aradım 10 dk içinde çözdüler.
Şuanda superonline 50mbit fiber kullanıyorum ve çok memnunum hız olarak 55-60 ları görüyorum. Müşteri hizmetleri güzel çalışıyor.
Hız testi yap paketinden az hız alıyorsan hemen ara sorunu çözerler.

D-smart net tavsiye ederim, internet arızasını gidermesi 5 gün sürdü. Bu 5 gün boyunca internet verilmedi.

Son düzenleme:
D-smart net tavsiye ederim, internet arızasını gidermesi 5 gün sürdü. Bu 5 gün boyunca internet verilmedi.

Türk telekom altyapısını kullanıyorlar, arıza olunca türk telekom ekiplerine bilgi veriyorlar onlarda TTNET kullanıcılarına öncelik tanıyor yada sallıyorlar.

Türk telekom altyapısını kullanıyorlar, arıza olunca türk telekom ekiplerine bilgi veriyorlar onlarda TTNET kullanıcılarına öncelik tanıyor yada sallıyorlar.

Hocam biliyorum da ben belirteyim yine de neticede hizmeti aldığım, abonesi olduğum yer D-smart. Ötesi onları bağlar. :)

Hocam biliyorum da ben belirteyim yine de neticede hizmeti aldığım, abonesi olduğum yer D-smart. Ötesi onları bağlar. :)

2 sene kullandım bende d-smart, bölgemde internet kullanan pek insan yok çok rahattım. Telekomda çalışan görevlilerden bizim mahalleye bakan tanıyordu ismimizi, arıza kaydı olduğu gibi gelirdi sağolsun bir şeyler ikram ederdim hep :D Hatta son 5-6 ay d-smart'ı arayıp hızımı 8 mbitte kopma yaşıyorum diyerek hızı 3 mbite düşürmelerini istedim, düşürdüler bir sonraki ay adil kullanımım dolmadığı halde tekrar 8 e çektirmelerini istedim sistemde yapmayı beceremediler, bende kızıp üsteleyince adil kullanım olmayan 140 liralık pakete geçirdiler aynı fiyata son 6-7 ay öyle doya doya kullandım :D

2 sene kullandım bende d-smart, bölgemde internet kullanan pek insan yok çok rahattım. Telekomda çalışan görevlilerden bizim mahalleye bakan tanıyordu ismimizi, arıza kaydı olduğu gibi gelirdi sağolsun bir şeyler ikram ederdim hep :D Hatta son 5-6 ay d-smart'ı arayıp hızımı 8 mbitte kopma yaşıyorum diyerek hızı 3 mbite düşürmelerini istedim, düşürdüler bir sonraki ay adil kullanımım dolmadığı halde tekrar 8 e çektirmelerini istedim sistemde yapmayı beceremediler, bende kızıp üsteleyince adil kullanım olmayan 140 liralık pakete geçirdiler aynı fiyata son 6-7 ay öyle doya doya kullandım :D

Bizde nerde bu şans yahu :D

bugün süperonline na geçtim, açılan konuya bak :)

hocam kusura bakma ama kanser olacaksın eğer ki upload yapmıcaksan hayırlı olsun :D

yalan hocam o bana da 2. 24 aylık sözleşmeyi o şekilde yaptırdılar

Not: Bu kadar adamız ya bu AKK denen illet resmen saçmalık birlik olmamız lazım bi grup falan kuralım beyler ciddiyim. yada varsa katılalım

Superonline kullanıyorum 250mb ı 5dk da upload ediyor karalama yapmayalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri