Testis Ağrısı Ciddi bir şey olabilirmi ?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Epididimo Orşit kardeşim bunu araştır bir de şunu varikosel, ben de yaşamıştım aynı sorunu, muhtemelen senden sperm testi isteyecekler. Ben kısa bir antibiyotik tedavisiyle atlatmıştım, ama bazen ameliyatta gerekli olabiliyor, iyi bir özel hastanenin üroloji servisine git.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

ben de kan testi ve ultrason istemişlerdi, doktor 15 gün sonra geçmezsse ameliyat olabili demişti, eğer aşırı ağrı ve ateşlenme varsa sakıncalı, bende de dediğin belirtilerle başlamıştı, iki gün sonra inan sandalyeye oturamayacak duruma gelmiştim, ilaç tedavsiyle birlikte buz torbası masajı falan yapmıştım, inan 10-15 günüm zehir oldu, aman kardeşim muhakkak iyi bir ürologa görün. belki önemsizdir, arkadaşların da dediği gibi önemsiz bir sebepten olabilir ama sen işini riske atma

Epididimo Orşit kardeşim bunu araştır bir de şunu varikosel, ben de yaşamıştım aynı sorunu, muhtemelen senden sperm testi isteyecekler. Ben kısa bir antibiyotik tedavisiyle atlatmıştım, ama bazen ameliyatta gerekli olabiliyor, iyi bir özel hastanenin üroloji servisine git.

Kesinlikle belirtileri doğru budur büyük ihtimalle

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] abi benim iki testis de ağrıyor ve arada bir uyuşuyor ne yapmalıyım?

ultrasonu şunun için istiyorlar bazen testislerde ters dönme olabiliyormuş, kendini bir yokla gece aşırı ateşlenme ve testislerinde aşırı bir şişlik var mı(abartmıyorum iki katına çıkıyor) testis torbalarında sarkma var mı, yakın zamanda aşırı ağır birşey kaldırdın mı yani kendini aşırı zorlayacak kadar, ama bunlar sadece tavsiye, yarın ilk işin iyi bir ürologa gitmek olsun aman ihmal etme üstad

Laptopu kucağımda kullanırken bendede şiddetli ağrılar vardı. Şuan kucağımdan indirdim rahatım. Kucağınızda kullanıyorsanız kullanmayın.

Laptopu kucağımda kullanırken bendede şiddetli ağrılar vardı. Şuan kucağımdan indirdim rahatım. Kucağınızda kullanıyorsanız kullanmayın.

vallahi çok sakıncalıymış, kucağınıza almayın, ben de önceden çok önemsemezdim ama bir kaç sağlık sorunu yaşadıktan sonra artık herşeye dikkat ediyorum, bir ufak tavsiye laptopla modemin arasına ya da modemin altına kaya tuzu koyun, büyük taş olanlardan, radyasyonu emiyor

Bana orta okulda olmustu 1 hafta icinde inilmaz bir agriya dondu ve doktora gitmistik. Yanlis hatirlamiyorsam benimkinin biri buyuk biri kuccuk ama fonskiyonel olarak bir sikinti yok. Birdr agri ters dondugu icin oluyormus. Kucuk oldugum icin hatirlamiyorum neler yapildigini ama sikintili bir durum

konuyla alaklı değil ama laptop kucakta kullananlar için uyarı yapanlar olmuş bende katılıyorum laptop, modem gibi cihazlar ciddi radyasyon yayan cihazlar kucakta kullanılması ciddi anlamda o bölgeye zarar veriyor telefonunuzuda uzun süre pantolonun ön cebinde, gömleğin sol cebinde yani kalbin olduğu bölgede ve gece yatarken yastığın altında bırakmayın orjinal telefonların sar değeri ne kadar düşük olsada genede uzun süreli radyasyona maruz kalındığında sorunlar oluşabilir

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] kum filan dediyse başka mevzu hocam o zaman.

Devlete gidersen ultrason içini ileri tarih verebilirler..

Arada bir çıplak ayakla toprağı basın arkadaşlar sinir stress alır. Elektro manyetik yükü ayaklarımız vasıtasıyla boşaltmış oluyoruz. Kum değil toprak.

Son düzenleme:
vucuddakı her organ dıgerınden daha farklıdır,uzun veya kısa,ama agrı soz konusu ıse ve devamlı agrı varsa doktora gıdın dostum

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] Hocam bütün yazılanları okuyamadım ancak bende çekiyorum ara sıra ağrı eğer böbrek taşı var ise ağrı olması çok normal hemen bir üroloji kontrolüne gitmeni tavsiye ediyorum yoksa ileride daha çok ağrılar çekiyorsun hocam.Ben uzun zamandır böbrek hastasıyım sürekli böbreklerim taş üretiyor dikkat etmeye çalışıyorum mutlaka ama mutlaka doktora git

Son düzenleme:
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam dediği gibi uzun süre ereksiyon olmayan erkeklerde bu tür ağrılar olabilir.Gecen sene arkadaşımında başına gelmişti [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocamın dediği gibi yaptı bir haftaya kalmadı ağrılar yavaş yavaş uzaklaştı.

Saglik sakaya gelmez ama mesajlari okuyunca tebessum ettim :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim ihmal etme olur mu diye burayada sorma valla bak suan bi tarafımdan soluyorum havayı acaib hastayım bende ama ihmal etme gönlünü hoş tut illa büyük bi hastalık olucak değil ama ürolojiye gitmen şart hastalık bu sonucta geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri