Textplus malesef durduruldu.

maili girdikten sonra profil bilgilerini yazdıktan sonra yeşil ANLADIM kısmı gelince ANLADIM yazısına dokunmadan sol altta telefon tuşuna basarak ayarlar bölümünden iletişim sekmesine girererk ücretsizce telfon numarası alarak +15 onaylamaya devam edebilirsiniz... ANLADIM kısmına basınca malesef durduruldu hatası geliyor

Format At Kesin Düzelir Hocam Atmayı Bilmiyorsan Yardımcı Olabilirim .

Format attim :)

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

maili girdikten sonra profil bilgilerini yazdıktan sonra yeşil ANLADIM kısmı gelince ANLADIM yazısına dokunmadan sol altta telefon tuşuna basarak ayarlar bölümünden iletişim sekmesine girererk ücretsizce telfon numarası alarak +15 onaylamaya devam edebilirsiniz... ANLADIM kısmına basınca malesef durduruldu hatası geliyor

Adamin dibisin dibiii :) cooook tesekkur ederim hocam

bendede çalışmıyor şuanda

Hocam bu telefon isareti nerde acaba :D:D:D

bende göremedim o işareti bluestacks kullanıyorum

blWDdd.png
[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION]

bluestacks te yapamadım

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

Türk usulu kapat aç yap (kaldırıp tekrar yukledim ) düzeldi LG G PRO

iyi de ben teli de formatladım ama yine aynı hatayı veriyor. biraz eski galaxyy ace 5830 xD

pinger kullanın
--------------
görenler için ekstra hediyem olsun
edit. kaçırdınız

bi 10 dk içinde editlicem

Son düzenleme:
güncelleyin güncelleyin konuyu,forumdışı mihraklar iyice dadansın text plus a !

bende yazdım yukarı çıktı iyice iyimi !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri