TextPlus | TEK HESAP | Farklı Numara | ANLATIM

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
İşte paylaşımcı ruhu,işte kamuya hizmet :D

E zaten bunu herkes bilmiyor muydu ?

Evet biliyordu, hemen taşlayalım konusunu daha önce paylaşıldı kilit. :mad:

Noldu rengun soldu. :D

Okların bolluğu hoşuma gitti, tek oklada görürdük neden iki üç ok ? Teşekkürler. :D

subminal mesaj veriyorum orada

androidlerde olmuyo maalesef :D

yarın abimin telefonunda anlatımını çekip atarım buraya

eski bilgi. konu kilit :D

forumda görmedim bilmeyen kişilerin sayısıda bir hayli fazladır eminim :) varsa detaylı anlatan kilitlenebilir efenim

Android bende çalışıyor güncelleme isteyip nextplus a yönlendiriyor ama güncellemiyorum birde kaydolma hatası var kaydol diyip çıkıyorsun sonra açık uygulamalar dan programı kapatıp tekrar açtığın da menü ekrana geliyor ardın dan numaranı alıyosun

Son düzenleme:
Hocam yeni hesap oluşturmadan alırsak (reglenmiş noları geri bırakmış oluruz) ilerde bu numara daha önce kullanıldı uyarısı almaz mıyız google dan. 3cx te olduğu gibi... bırakılan no lar diyer üyelere gitmez mi?

Hocam yeni hesap oluşturmadan alırsak (reglenmiş noları geri bırakmış oluruz) ilerde bu numara daha önce kullanıldı uyarısı almaz mıyız google dan. 3cx te olduğu gibi... bırakılan no lar diyer üyelere gitmez mi?

daha önce hiç kullanılmış numaraya denk gelmedim hocam sanmam, 3cx te numara bitmemişti bizim kiler botunu yazana kadar

gmaile yarıyomu bunlar yoksa sadece +15 mi

Merhaba, bir çok arkadaş textplusta numara almak için sürekli yeni kayıt alıyor gözlemlediğim kadarıyla buna aslında gerek yok :) tek hesap ile sürekli numara değiştirebiliriz. Buyrun anlatımı

Not: Anlatım ios için geçerlidir.
Not2: Bu yöntem Android cihazlarda da çalışmaktadır. Fakat menülere giriş yerleri farklılık göstermektedir.

fenasın hocam teşekkürler.

Guzel paylasim android g3 te denedim simdide
Bu kisimda numaranin uzerine tiklanmiyor. Biz yine eski yontemden devam heralde

http://i.hizliresim.com/g5XPz2.png

androidde yanılmıyorsam yaptığımı hatırlıyorum numarayı silip baştan alıyorduk galiba yarın kurcalicam bulursam tekrardan buraya eklerim hocam

+1
Bende de işe yaramadı.Herhalde sadece ios cihazlarda işe yarıyor.

aynı şekilde hocam;

androidde yanılmıyorsam yaptığımı hatırlıyorum numarayı silip baştan alıyorduk galiba yarın kurcalicam bulursam tekrardan buraya eklerim hocam

gmaile yarıyomu bunlar yoksa sadece +15 mi

gmailde yaradığını söyleyenler var fakat denemedim hiç :)

fenasın hocam teşekkürler.

rica ederim hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri