Texture paylaşım merkezi [Tek Konu]

Satış Sorumlusu

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar geçende açtığım arşiv konusunda büyük tepkiler aldım ve bunun gerçektende parayla satılmasına karşı oldum ve sizlerle paylaşmaya karar verdim :)

***Her paylaşım bu konudan yapılacak her hafta 3 4 pack atacağım 1000lerce farklı packten oluşan arşivi yayınlamaya başlıyorum :)***

"""Bu işleme bi süre buradan sonrasındada blogdan devam edicem hayırlı forumlar :)"""

Pack 01 Mini Set

Pack 02 Mini Set

Pack 03 Mini Set

Pack 04

Pack 05

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

12 kişi indiririr biri teşekkür eder zaten :D neyse güncel konu olucak takip eden arkadaslara teşekkür ederim bugün adına 2 tane daha pack attım hayırlı geceler

Son düzenleme:
bu neki neye yariy ? [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] konunuza yazmıştım hanımınız kanal açıp özgün olsun diye içinize sinmedi sanırım :) Teşekkürler pack için

[MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] konunuza yazmıştım hanımınız kanal açıp özgün olsun diye içinize sinmedi sanırım :) Teşekkürler pack için

hocam sizin fikrinizi uygulicaz zaten önümüzdeki günler hem blog hem kanal özgün tex. paylaşımı yapıcaz bu sadece forum için paylaşıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

bu neki neye yariy ? [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION]

kanal tasarım yapan arkadaşlar için arkaplan texture olarak kullanabilirler yakında png falanda paylaşıcam png arşivimde var

hocam bunlar nedir...arka planmı ???

Yaptığın çok olgunca bir hareket olmuş tebrik ederim seni şimdiden ozgun çalışacağiniz kanal içinde kolay gelsin

hocam texturelerin boyutu küçük değilmi biraz :) benim kullandığım tek bir texture en az 3 5 mb ve yüksek çözünürlükte oluyor.

arşivimdeki numara sırasına göre gidiyorum hocam şöyle diyim 1 ilk çalışmalar 40 50 prof oldugum çalışmalar vb :D 70 80 mblik packlerde gelcek bu tepki çekicekmi diye attım hem sırayla atmak istedim karışmaması için anlatamadım pek ama anlayın artık :D

arşivimdeki numara sırasına göre gidiyorum hocam şöyle diyim 1 ilk çalışmalar 40 50 prof oldugum çalışmalar vb :D 70 80 mblik packlerde gelcek bu tepki çekicekmi diye attım hem sırayla atmak istedim karışmaması için anlatamadım pek ama anlayın artık :D

Anladım hocam, tahmin etmiştim zaten :) Amatörden başlıyor son textureleri merak ediyorum :D

Teşekkürler hocam 1 tane indirip baktım.Başarılar.Blog konusunda kesinlikle açmanızı tavisye ederim.

teşekkürler yararlı olacaktır dosya.tc yerine daha iyi yerlere uploadlarsan 1 ay sonra silinmesin yandex gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri