Tez Konusunda Yardım

Deadpool

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar çalışma ekonomisi son sınıf öğrencisiyim. İnternetle ilgili iş yapanlarla ilgili bir anket yapacağım bunun için özgün çalışan arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var. Güven konusunda sıkıntı olmaması için güvendiğiniz bir mail satıcısından alacağınız parasını benim ödeyeceğim ve benim hiç bilmeyceğim mailden anketi doldurulmuş bir şekilde bana yollaycaksınız. Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.

---------- Spam Engelliyici 13.04.2017 00:00 ---------- Önceki Mesaj 12.04.2017 23:13 ----------

hiçbir konu açığa çıkmayacak arkadaşlar sorular zaten youtube falan ilgili değil genel internet işçiliğiyle ilgili lütfen yardımcı olun

arkadaşlar lütfen rica ediyorum hiçbir konu açığa çıkmayacak hiçbir yerde yayınlanmayacak herşey gizlilik içerisinde yürütülecek lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum

arkadaşlar lütfen rica ediyorum hiçbir konu açığa çıkmayacak hiçbir yerde yayınlanmayacak herşey gizlilik içerisinde yürütülecek lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum

Başlık hatalı. Başlığın içine ingiltere eklettririn.
Eminim çoğu kişi girip bakmamıştır

hala arıyorsanız gönderin forummu hocam hafta sonu cevaplarım tüm soruları, kendi orjinal mail adresimide verebilirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri