This video is unavailable until the review process is complete Hatası alanlar

• Kullanıcı LoonyTuneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

LoonyTuneS

Yasaklanmış
This video is unavailable until the review process is complete hatası alanlar bu yolu denesin arkadaşlar bende işe yaradı.

Video atın etiket açıklama girin para kazanma aktif edin o yazı geliyorsa girin videoya açıklama etiket başlık bunları bir dosyaya kayıt edin sonra başlıgı asd veya farklı bir yazı ile değiştirin (asd,fsad) vs sonra para kazanmayı kapatın yine başka birşeyle değiştirin ve yeniden açın para kazanmayı sonra video yöneticisine gidin sayfayı yenileyin 5 10 kere para yeşil ışık yanacaktır sonra dosyadaki kendi etiket açıklama başlıgı girin :)

Birkaç kişide denedik başarılı oldu. Bol Kazançlar

LoonyTuneS ın en üstte açıkladığı taktikle işini halledemeyen şunu denesin arkadaşlar. LoonyTuneS yazdığı şekilde bazı sorunlu videoları hallettim ama bazılarına çözüm bulamadım.

This video is unavailable until the review process is complete hatası alan videoyu düzenle diyoruz, para kazanmayı iptal ediyoruz, başlığın bir kısmını siliyoruz , açıklamayı siliyoruz, bütün anahtar kelimeleri siliyoruz. Anahtar kelimeler kısmı boş olacak unutmatın. kaydediyoruz.

Bu şekilde sorun hallolmuş olacak. Daha sonra tekrar düzenle diyerek başlık, açıklama ve anahtar kelimeleri girip tekrar kaydediyoruz.

NOT: Tabii şunu not olarak düşmek gerekir, youtube 'un böyle bir hataa veya uyarı vermesi videodan şüphelendiğini gösterir, ilerde ne sorun olur mu orası mechul.

This video is unavailable until the review process is complete hatası alanlar bu yolu denesin arkadaşlar bende işe yaradı.

Video atın etiket açıklama girin para kazanma aktif edin o yazı geliyorsa girin videoya açıklama etiket başlık bunları bir dosyaya kayıt edin sonra başlıgı asd veya farklı bir yazı ile değiştirin (asd,fsad) vs sonra para kazanmayı kapatın yine başka birşeyle değiştirin ve yeniden açın para kazanmayı sonra video yöneticisine gidin sayfayı yenileyin 5 10 kere para yeşil ışık yanacaktır sonra dosyadaki kendi etiket açıklama başlıgı girin :)

hocamın anlattıgının aynısını yapınca düzeliyor.bizzat kendim denedim ve düzeldi.

[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION] dün bu sorundan dolayı 3 videoyu sildim sonra videoları hızlandırıp tekrar yükledim sorun ortadan kalktı ama bidaki sefere bu taktigi deniycem eywllah

toplu olarak isimleri silsek toplu olarak farklı isimleri nasıl yazacaz?

İsimleri silmeden deneyin sadece açıklama ve etiket bakalım o zaman nasıl olacak.

Toplu olarak etiket sil para kazanma aç
Toplu olarak para kazanma kapat sonra yeniden aç sonra biraz bekle bakalım gelececekmi gelirse etiket açıklama toplu gir

Toplu video atan arkadaslar! videolarinizi yuklerken para kazanma isaretini kaldirin. Videolariniz yuklendikten ve feed`lerinizde yayinlandiktan sonra -altini cizdim- videolarinizi hepsini secin, Islemler>Para Kazan yolunu takip edip para kazanmayi öyle aktif edin. Sonra sayfayi 5-10 defa yenileyin isiklar yanacaktir. Yanmayan video olursa 1 saat bekleyin silin. Yanmiyor cunku veya unlem isaretine donusuyor. Ben denedim oldu.

O kadar uğraşmaya gerek yok. Bu sorun "video inceleniyor" demenin daha modern versiyonu. Toplu olarak pasif edip aktif ettikten sonra beklemek gerek . Yanarsa zaten kendiliğinden yanacaktır. Mesela ben normal kanalıma sabah video atmıştım böyle uyarı çıkmıştı. Hiç bir şeyyapmadım. Kendiliğinden aktif oldu.

Evet video inceleniyor'un versiyonundan ziyade para kazanma incelemesi bitene kadar video izlenemez diyor. Yani dolar isigi yanana kadar video göruntulenemez. Haberiniz olsun

İsimleri silmeden deneyin sadece açıklama ve etiket bakalım o zaman nasıl olacak.

Toplu olarak etiket sil para kazanma aç
Toplu olarak para kazanma kapat sonra yeniden aç sonra biraz bekle bakalım gelececekmi gelirse etiket açıklama toplu gir

deniyecem ama işleme koyuldu yazıyor 2 gündür :s o bi geçse birde isim değişmeden sanırım olmayabilir ama denemekte fayda var. eyv.

bunu yapmasının sebebi ne beyler? anlayan ayda bilen varmı neden bu uyarı çıkıyor sebeb nedir? tek tek video mu yuklemek gerek lı yanı

bunu yapmasının sebebi ne beyler? anlayan ayda bilen varmı neden bu uyarı çıkıyor sebeb nedir? tek tek video mu yuklemek gerek lı yanı

Tek tek video yukluyorum ve bende de cikiyor bu yazi. Youtube 'un tek tek yuklenen videolari izleyerek onaylamasi imkansiz . Bakalim cikar bunun da kokusu yakinda.

Tek tek video yukluyorum ve bende de cikiyor bu yazi. Youtube 'un tek tek yuklenen videolari izleyerek onaylamasi imkansiz . Bakalim cikar bunun da kokusu yakinda.

Toplu video yuklete yuklete bu hale geldi youtube.Daha nelerle karsilacagiz durun bakalim.

Ben genele yazmak istemistim kusurabakmayin sonradan farkettim.Ayrica konusmamda veya sahsiniza ithamda birsey yok yanlislik olmus.Cokda bilgim yok bu iste keske olsa sizin gibide bizde coluk cocugumuza cikolata alabilsek eve giderken.iyi kazanclar size.

Ben genele yazmak istemistim kusurabakmayin sonradan farkettim.Ayrica konusmamda veya sahsiniza ithamda birsey yok yanlislik olmus.Cokda bilgim yok bu iste keske olsa sizin gibide bizde coluk cocugumuza cikolata alabilsek eve giderken.iyi kazanclar size.

Siz de kusura bakmayin. Ilgili mesaji sildim. Karsilikli yanlis anlama olmus. Iyi forumlar.

hocam bu bahsettiğiniz yeni videoları yüklediğimizde hallediyor sanırım.ancak benim günlük ortalama 50k izlenim alan 4.5m izlenimli videomada böyle bir sorun vermiş ve dahası para kazanmaya uygun değil diye uyarı vermiş bunu açtırmanın bir yolu varmıdır ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri