This video is unavailable until the review process is complete Hatası alanlar

• Kullanıcı LoonyTuneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
This video is unavailable until the review process is complete. aynı hatayı alıyorum yüklediğim videoların hepsinde bu çıkıyor

Arkadaşlar merhaba bu tür bir yola gerek yok. Benim 2 saat önce yüklediğim videoda da aynı sorun çıktı. Bekledim ve şuan düzelmiş ayrıca genel bir sorun.

İzlenemez demiyor Unavailable diyor.Yani incelenene kadar bu opsiyon kullanılamaz.Yani para kazanamazsınız diyor.Kısacası arkadaşın da dediği gibi normal inceleniyor sorununun daha modern versiyonu.F5 yapınca dün düzeliyordu.Düzelmeyince başlığı değiştirip yakıyordum.Sorun dediğiniz bundan ibarettir.
Evet video inceleniyor'un versiyonundan ziyade para kazanma incelemesi bitene kadar video izlenemez diyor. Yani dolar isigi yanana kadar video göruntulenemez. Haberiniz olsun

sorun çözuluyor beyler... iyileşme notları gelmeye başladı :D

ışıklar 1 saat içinde kendiliğindn yanıyor.,işlem yapmaya gerek yok,tabi güncel çalışmayanlar için geçerli

bu durumda olup düzelen ve ışık yanan videomda reklam çıkmıyor. diğer videolarımda reklam çıkıyor.

edit: şimdi düzeldi

şimdi videolar yükledim aynı sorun şuan mevcut.

Durumlar nasıl, hala devam ediyor mu?

Klasik yöntem işe yaramaya başladı beyler. Bilmeyenler için yazayım tekrar.

video yöneticisi > ilgili video > düzenle >başlığı değiştir, açıklamayı sil, etiketleri sil, para kazanmayı deaktif et, kaydet.
video yöneticisi > ilgili video > düzenle > para kazanmayı aktif et, kaydet.
video yöneticisi > ilgili video > düzenle > başlığı gir, açıklamayı gir, etiketleri gir, kaydet.

[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION] benim yöntem artık olmamaya basladı demissin ama suan videoyu bu taktikle yaktım yesil ısıgı %100 ise yarıyo 5 videomu bu sayede yesil ısık yaktım bence bu taktik önceki yanmayan yesil ısık problemlerinede son verir diye düsünüyorum

taktik ise yarıyo arkadaslar deneyin

BEYLER ESKİDEN KOYU YEŞİL BEKLENIYORMUŞ, YOUTUBEDE DEMIŞ Kİ HEY O KOYU YEŞİL YANDI, BİZ VİDEONU İNCELIYORUZ, İNCELEDİĞİMİZİ ANLAMAN İÇİNDE TEKNIK PROBLEM OLMADIGINI ANLAMAN İÇİNDE ....
.......
... KOYU YEŞİL BELİRLİ SÜRE SONRA REKLAMA İZİN VERECEK O YABANCI YENI YAZI YOK OLACAKTIR...

Arkadaşım, gece uzunları yakıp gelen şoför gibisin. Kapayıver şu CAPS LOCK'u bir ara, sana zahmet.

arkadaşlar konuyu yeni görüyorum fakat kendi kendime çözdüm para kazanma durumu inceleniyor olduğu için o uyarı çıkıyor o uyarı olan videoların para kazanmasanı kapatın uyarı gidecek sonra tekrar açın düzelicek :)

belki biri akıl eder diyorum ama kimsemi düşünmüyor ne olduğunu abi para kazanma daha sönükken eskiden sadece dolar işaretinde sönüklük vardı artık extradan uyarı olarak bu metni eklediler bu bir sorun değil para kazanmanın yanmaması sorunu var sizlerde

LoonyTuneS ın en üstte açıkladığı taktikle işini halledemeyen şunu denesin arkadaşlar. LoonyTuneS yazdığı şekilde bazı sorunlu videoları hallettim ama bazılarına çözüm bulamadım.

This video is unavailable until the review process is complete hatası alan videoyu düzenle diyoruz, para kazanmayı iptal ediyoruz, başlığın bir kısmını siliyoruz , açıklamayı siliyoruz, bütün anahtar kelimeleri siliyoruz. Anahtar kelimeler kısmı boş olacak unutmatın. kaydediyoruz.

Bu şekilde sorun hallolmuş olacak. Daha sonra tekrar düzenle diyerek başlık, açıklama ve anahtar kelimeleri girip tekrar kaydediyoruz.

NOT: Tabii şunu not olarak düşmek gerekir, youtube 'un böyle bir hataa veya uyarı vermesi videodan şüphelendiğini gösterir, ilerde ne sorun olur mu orası mechul.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri