F
FGA
Guest
Son birkac saattir videolarinda para kazanmayi acabilen var mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son birkac saattir videolarinda para kazanmayi acabilen var mi ?
5 dk bekleyin düzeliyor test edildi.Hiçbir şey yapmayın arkadaşlar.Aynen eski uygulamaya devam
Hi, so the video basically say this... If you see the message "This video is unavailable until the review process is complete" your video is still available for people to watch. This message is showing up on videos which have been under review for monetization. You can remove this message by unchecking the monetization box in your settings for that video. However, there is no need to do this as the even with the message your video is still available and you might as well leave it under review.
Bana da geldi. Video yüklenip para kazanma aktif olana kadar etiket girmezdim. Az önce yeni video yükleyip direk etiket girdim. O yüzden çıktı sandım ama genel bi sorun sanırım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.