THY'den LEGO'lu Uçuş Emniyet Videosu

lego filmini izlediğimde inanılmaz keyif almıştım, şiddetle tavsiye ederim, ayrıca reklam da on numara olmuş gerçekten :)

Ülkede çoğu sporcu thy neden bize sponsor olmuyor diyordu, o zamanlar dünyaca ünlü yabancı oyunculara ve takımlarla reklam filmi çekiyor sponsor oluyordu. Durum aynı galiba ama spor dallarında kötüleşiyoruz.

Videonun yapım maliyeti mi? Yoksa videodan gelecek olan gelir mi? Eğer maliyet 30k para diyorsan aynı bu tarz videoyu 30k ya hemen yaptıralım.

En az'dan kastım daha fazla da olabilir demek hocam. Ki bu video 30k ile kalmaz. Eğer filmi yapan firma yaptıysa çok çok daha fazla olur maliyet. Ama 30k verip yüksek kalite video yaptırabilirsiniz. Bu video sizi yanıltmasın. LEGO konseptine bağlı kalınmış belki de kim bilir telif hakkı vs. vardır. Ayrıyetten buna ücret ödenmiştir. Ama THY pek 100k da olsa bence pek önemsemez. Siz yine beklentiyi düşük tutmayın. 30k ile güzel şeyler olur.

Çok başarılı olmuş bence. Sonuna kadar izlettirdi. :)

En az'dan kastım daha fazla da olabilir demek hocam. Ki bu video 30k ile kalmaz. Eğer filmi yapan firma yaptıysa çok çok daha fazla olur maliyet. Ama 30k verip yüksek kalite video yaptırabilirsiniz. Bu video sizi yanıltmasın. LEGO konseptine bağlı kalınmış belki de kim bilir telif hakkı vs. vardır. Ayrıyetten buna ücret ödenmiştir. Ama THY pek 100k da olsa bence pek önemsemez. Siz yine beklentiyi düşük tutmayın. 30k ile güzel şeyler olur.

100k mı ? 100k ise hemen yaptırayım.

0.55 teki sahne efsaneymiş :D

video çok kaliteli animasyon içeriyor gerçekten çok güzel olmuş helal olsun :D

Son düzenleme:
Benim bildiğim kadarıyla THY filmin 2.serisinin ana sponsoru. O yüzde 10k,30k,100k gibi komik rakamlar değil :D 0 tl :D asıl para sponsorlukta :D:D

Baya iyi olmuş. Bu tarz bir animasyonu xxx.xxx$ aşağısına yaptıramazsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri