Tıbbı denedim . Bir de Ytpara'nın Duasını deneyelim

Allah şifa versin (Banada verir inş :( )

Allah acil şifalar versin ,

bende bi rahatsizlik ile muzdaribim

Rabbim şifalar versin, spam yapayım derken sağlığınızla oynamayın arkadaşlar lütfen. 100 lira az kazanın 500 lira 1000 lira az kazanın ama, böyle rahatsızlıklara, böyle durumlara düşmeyin.

Arkadaşlar, 1000 lira belki çok para gibi bir şey ama, hastalanırsanız 100 binleri de verseniz fayda etmez. Kalkın dolaşın 30 dk yürüyün dışarıda, az uzanın, uyuyun, günün tamamı pc de geçirmeyin, gerekirse , 3 blok halinde çalışın. 12 saat duruyorsan, 4 4 4 şeklinde bölerek çalışın, aralara 1 er saat uyuma dinlenme ekleyin. Sizde aynı duruma düşmeyin.

Karşim uzun bir süre sen dinlen bence. İnşallah eski sağlığına tekrar kavuşursun en kısa zamanda

Size ve Tüm Hastalara Rabbim Acil Şifalar Nasip Etsin.

Rabbim Şifa Versin İnşAllah, Tıbbı denemişsin, bence birde kaplıca tedavisini dene. Rabbimin şifalı suları bütün hastalıklara iyi gelir.

10806277_901645756542232_4522325237496220484_n.jpg

Acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun. .bende de omurilikte sorun çıktı çok oturmaktan dolayı. .para kazanalım derken sağlığımız dan oluyoruz. .Spor yapmak şart. .

bi ara ulaşmaya çalıştım baya size geri dönüş alamadım ozamnlar ders programı falan satıyordunuz . helal olsun tekrar cok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

Allqh sifa versin hocam

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@wildwood Geçmiş olsun hocam.. Hayırlısıyla tez zamanda iyileşirsin inşallah.. Yüce Rabbim şifa versin..
(Bu arada ramazandan sonra izmirdeyim görüşme fırsatımız olur umarım.)

bu tür durumlar için en güzeli yüzmek kuşkusuz. o kadar ağır olduğunu bilmiyordum ikincisi yüzmek için havuz veya denizin bi kısım bölgesi kullanılacak.bisiklette ise gezeceksin.ufak geziler belki ama..sayıyı yanlış hatırlamıyorsam 73 ayette seyahat edin diyor.umarım anlatabilmişimdir.oturmaktan seyahate geçiş.inşallah en kısa sürede bisiklet sürecek vaziyete gelirsin.

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Üstadım Rabbim şifalar versin inşaallah.
Peygamber Efendimiz ( S.A.V) hastaları ziyaret halideyken aşağıdaki duayı okurlardı :
Allahümmе Rabbе’nnâsi müzhibе’l yе’si işfi еn-tе’şşâfi lâ şâfi illâ еntе işfi şifâеn lâ yuğâdiru sеka-mеn.”

Manası: “Ey tüm insanlığın Rabbi tüm acıyı ve ıstırabı gidеrеn yücе Rabbim, Sеndеn başka şifa vеrеbilecek yoktur; Sadece Sеn şifa vеrirsin. Ona şifa vеr ki, üzеrindе hastalıktan küçük bir eser bile kalmasın

Allah şu mübarek günlerde şifanı verir inş hocam.

acil şifalar dilerim.benim de başıma sağlık açısından bir şey gelmesi an meselesi gibi...yaş ilerledikçe kilo almaya devam ediyoruz.kilo verme aşamasına da bir diyetisyenden sonra geçeceğim ama erteleyip duruyorum.yüzme iyi demişler ama geçen tatile gittiğimde yüzemedim bile.suyun kaldırma kuvveti bile yardımcı olmadı.çok çabuk yorulup çıkmak zorunda kaldım.vaziyet kötü,sözlerini kulağıma küpe yapıp aksatmamaya çalışacağım.

Allah şifa versin hocam

Allah acil şifalar versin tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

allah acil şifa versin rabbim inş tez zamanda eski sağlına kavuşursun

Allah yardımcınız olsun hocam çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda tekrar sağlıgınıza kavuşursunuz.

Allah acil şifalar versin.

Allah şifalar versin, Allah kimsenin başına böyle hastalıklar vermesin..

Hocam allah şifa versin aynı tür rahatsızlık bende de bir dönem oldu. Çok fazla oturduğumda sol kalçada uyuşma ağrı, yatıp uzandığımda aynı şekilde. Bir ara üzerine basamıyordum neyse ki geçti. Google'dan baktığımda siyatik diyordu acaba aynı şekilde mi ağrı oluyor sizde de?

Allah acil şifalar versin.

Bir şey sorucam kaç kilosun ve çocukluğundan beri oturuyor musun? 12 13 yaşlarına kadar küçükken spor yaptın mı?

Hocam kilolu degilim . 12-13 yaşlarında tekvandoya basladım. 20 yaşına kadar hep hareketli ve sporla ilgiliydim. 20 den sonra çok nadir spor yaptım.

Allah acil şifalar versin hocam. İnşallah herşey yoluna girer.

Rabbim Şifa Versin İnşAllah..

Osman İbnu Ebi'l-Âs (ra) anlatıyor:

"Rasulullah'a (asm), Müslüman olduğum günden beri çekmekte olduğum bir ağrıdan söz ettim. Bana: "Elini ağrıyan yerin üzerine koy ve şu duayı oku!"buyurdu. Üç kere: "Bismillah" sonra da yedi kere: "Bedenimde çekmekte ve çekinmekte olduğum şu hastalığın şerrinden ALLAH'ın izzet ve kudretine sığınıyorum." (Müslim)

ALLAH yardımcın olsun. rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA S.A.V yüzü suyu hürmetine şifa versin inşALLAH..

RABBİM tez zamanda şifa versin İNŞALLAH Amin

Allah şifa versin (Banada verir inş :( )

Allah acil şifalar versin ,

bende bi rahatsizlik ile muzdaribim

Allah acil şifalar versin hocam size ve tüm hastalara

Rabbim Şifa Versin İnşAllah..

Rabbim şifalar versin, spam yapayım derken sağlığınızla oynamayın arkadaşlar lütfen. 100 lira az kazanın 500 lira 1000 lira az kazanın ama, böyle rahatsızlıklara, böyle durumlara düşmeyin.

Arkadaşlar, 1000 lira belki çok para gibi bir şey ama, hastalanırsanız 100 binleri de verseniz fayda etmez. Kalkın dolaşın 30 dk yürüyün dışarıda, az uzanın, uyuyun, günün tamamı pc de geçirmeyin, gerekirse , 3 blok halinde çalışın. 12 saat duruyorsan, 4 4 4 şeklinde bölerek çalışın, aralara 1 er saat uyuma dinlenme ekleyin. Sizde aynı duruma düşmeyin.

Karşim uzun bir süre sen dinlen bence. İnşallah eski sağlığına tekrar kavuşursun en kısa zamanda

allah acil şifalar versin hocam

Size ve Tüm Hastalara Rabbim Acil Şifalar Nasip Etsin.

allah şifa versin

İzmirli kardeşim Allah acil şifalar versin.

Rabbim Şifa Versin İnşAllah, Tıbbı denemişsin, bence birde kaplıca tedavisini dene. Rabbimin şifalı suları bütün hastalıklara iyi gelir.

ALLAH acil şifalar versin..

Acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun. .bende de omurilikte sorun çıktı çok oturmaktan dolayı. .para kazanalım derken sağlığımız dan oluyoruz. .Spor yapmak şart. .

Allah şifa versin

Allah acil şifalar versin hocam.

Dua eden tavsiyede bulunan herkesten Allah razı olsun. Rahatsızlıgı olan tüm kardeşlerimize de şifalar versin. Sagolun . Eksik olmayın

Son düzenleme:
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] abi senle çok muhabbet edemedik ama, bir kaç sohbetimiz olmuştu. Allah şifa versin; dualarımız seninle inşallah. Ben de pek fazla dikkat etmiyorum spora ama günlük hayatta çok koşturup çalışıyorum belki oradan yırtarız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri