Tıbbı denedim . Bir de Ytpara'nın Duasını deneyelim

allah acil şifalar versin sağlığını daim eylesin inş .

sağlığımız yerindeyse çok şükür dünya zenginiyiz aslındada kıymetini bilmek lazım işte (:

Bu işin çözümü ameliyat da değil malesef. Beyin cerrahı arkadaşımın söylediğine göre işini bilen hiç bir doktor zaten ameliyat önermez çünkü çözüm değil. Sadece çok ileri durumlarda acıyı hafifletmek adına yapılan bir işlem. Tek tedavisi yüzmek. Onun dışında acıyı anında kesen iki aden ilaç var benim kullandığım istenirse pm atarım. Geçmiş olsun.

Allah (c.c.) acil şifalar versin. Çekilen sıkıntılar ahirette ecir olur inşALLAH.

Allah acil şifalar versin.

İnşallah çabucak iyileşirsin geçmiş olsun

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] abi senle çok muhabbet edemedik ama, bir kaç sohbetimiz olmuştu. Allah şifa versin; dualarımız seninle inşallah. Ben de pek fazla dikkat etmiyorum spora ama günlük hayatta çok koşturup çalışıyorum belki oradan yırtarız :)

Umarım iyileşirsin geçmiş olsun.

Allah şifa versin

allah acil şifalar versin sağlığını daim eylesin inş .

sağlığımız yerindeyse çok şükür dünya zenginiyiz aslındada kıymetini bilmek lazım işte (:

Allah şifa versin

Bu işin çözümü ameliyat da değil malesef. Beyin cerrahı arkadaşımın söylediğine göre işini bilen hiç bir doktor zaten ameliyat önermez çünkü çözüm değil. Sadece çok ileri durumlarda acıyı hafifletmek adına yapılan bir işlem. Tek tedavisi yüzmek. Onun dışında acıyı anında kesen iki aden ilaç var benim kullandığım istenirse pm atarım. Geçmiş olsun.

Pm atın hocam , bi araştırıyım . Kullandıgım bi kaç ilaç var bnmde. Agrıdan cok anti inflamatuar ilaçlar ..

Allah acil şifalar versin

Allah (c.c.) acil şifalar versin. Çekilen sıkıntılar ahirette ecir olur inşALLAH.

Allah yardımcın olsun

Allah cümlemizden razı olsun ... Gönülden dua eden herkese çok çok teşekkür ederim ..

inşallah en kısa zamanda iyileşirsin abi. allah acil şifalar versin

Uzun zamandır siyatik rahatsızlıgı cekiyorum. Cok fazla oturamıyor ve yürüyemiyorum. ( Allah kimsenin başına vermesin ).

Dr. Ameliyatlık degil henuz diyor ancak yaşamı çok fazla kısıtlıyor. ilaç tedavisi ve fizik tedaviye devam etmekteyim.

Şu mübarek Ramazan günlerinde ben ve Tüm Hasta kardeşlerimize dua eden herkesten Allah razı olsun ... Rabbim Sevdiği kullarının hürmetine hayırlı şifalar versin . Amin.

( Durumumu skypten ve forumdan soran, herkestende Allah razı olsun ..)

Edit : Bu süreçte yardım edemediğim,ilgilenemediğim, söz veripte tutamadıgım arkadaşlar olduysa haklarını helal etsinler...

Not: Bu rahatsızlıgın temel sebebi çok oturmak . Sağlığınız yerindeyken spor yapmayı ve kasları güçlendirmeyi ihmal etmeyin.

Rabbim şifa versin abi tez zamanda sağlığına kavuşursun başka dertlerin sağlık sıkıntılarında olmaz inşallah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder bütün hastalarımıza şifa verir inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri