Tık artırma yolları

• Kullanıcı Apostle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Apostle

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.buyrunsorun.blogspot.com
arkadaşlar tıklamaları artırmak için uygulanan bir yöntem var mı ? forumda bir konuda yaklaşık 2k izlemeye 140 tık almış arkadaş konuda gördüm benim izlemeler 2k-3k civarı fakat 100 tık bile yok ne yapabilirim sizce?

5 k görüntülenmeye 40 tık alıyorum şükredin :D

anormallik bende mi diye panikledim ama değil sanırım :)

Hocam o gün cıkan reklamlara baglı mesela bi videom tutarsa iyi izlenim alırsa kaliteli reklam cıkar ve sayfa to güzel alır iyitık gelir ama karısık videolarla cok tık bekleme sayfa to 2 3 arası olursa iyidir

videolar index almaz adsense tam saymaz nedir bu çektiğimiz.

benim bazı videolarım 1-2k ları görüyor günlük ama adsensede hala 300ü geçmiyor neden olduğunu anlamış değilim.

Hocam o gün cıkan reklamlara baglı mesela bi videom tutarsa iyi izlenim alırsa kaliteli reklam cıkar ve sayfa to güzel alır iyitık gelir ama karısık videolarla cok tık bekleme sayfa to 2 3 arası olursa iyidir

anladım hocam to ya dikkat edeceğim :)

---------- Mesaj saat 23:29:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:36 civarında gönderildi. ----------

tbm 0.20 - 0.30 olsa tamam eyvallah dicem ama oda düşük :D

inş. olur :)

---------- Mesaj saat 23:30:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:57 civarında gönderildi. ----------

youtube ve adsense adet günleri bunlar:)

hocam güldürdün valla :)

---------- Mesaj saat 23:30:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:19 civarında gönderildi. ----------

Apostle Bundan sonra bol tıklamalar bekliyorum senden :)

inşaallah :D

---------- Mesaj saat 23:31:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:42 civarında gönderildi. ----------

benim bazı videolarım 1-2k ları görüyor günlük ama adsensede hala 300ü geçmiyor neden olduğunu anlamış değilim.

adsense yansıtma sorunu vardı hatta google uyarı yazıordu adsense girince genel bi sorundu fakat düzelmişti sizde devam mı ediyor ki

---------- Mesaj saat 23:29:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:36 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:30:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:57 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:30:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:19 civarında gönderildi. ----------

nasılda gülersin öyle :D

Eğer reklamların izlenme oranı yüksek ama tıklanma oranı düşükse (TrueView in-stream reklamalrıda tercih ediniz.Zira cogu acemi kullanıcı bunalrı ya komple izliyor yada tıklıyor tbm oranı en düşük olan reklam bicimi ama en azından hitleriniz bosuna gitmez.

benim tbmler 0,30 lar da geziniyor ya ondan böyle. koca günde 22 tık aldık. İndexlenme sorunu bi yandan adsense saymaz bi yandan. Bırakacağım bu gidişle zaten.

---------- Mesaj saat 23:31:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:42 civarında gönderildi. ----------

adsense yansıtma sorunu vardı hatta google uyarı yazıordu adsense girince genel bi sorundu fakat düzelmişti sizde devam mı ediyor ki

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/4881-yanlis-bir-seymi-yapiyorum.html

2 aydır böyle benim :(

Eğer reklamların izlenme oranı yüksek ama tıklanma oranı düşükse (TrueView in-stream reklamalrıda tercih ediniz.Zira cogu acemi kullanıcı bunalrı ya komple izliyor yada tıklıyor tbm oranı en düşük olan reklam bicimi ama en azından hitleriniz bosuna gitmez.

aklımın bir köşesinde bulunsun hocam

3 k izlenmeye 35 ile 50 arası tık alıyorum tbmler gayet iyi sayılır 0.01 olmasında.

Bayanlara yönelik içerikler çok iyi tık alıyor. Topuklu ayakkabı reklamı görüpte tıklamayan bayan çok az :)

Bendede aynı sorun var 1,5k-2 k arası 10-15 tık zor alıyorum,reklam seceneklerının ıkısıde aktıf olmasına ragmen yınede bende degısen bışey yok..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri